Ir aš labai norėčiau šito failiuko ingooosia@gmail.com
Naudoju "Butą".Visus savo atsidėjimus žymiu kaip išlaidas atskiroje grafoje,pvz.: "Investavimas","Draudimas" ir pan.Tada jų galutinėj pinigų sumoj nesimato,o jei reikia pasižiūrėti ,kiek atidėta,gali pereiti visų mėnesių išklotines ir susirinkti visas sumas ir susiskaičiuoti.Dar atskiras pozicijas stengiuosi rašyti į tą pačią dieną kiekvieną mėnesį,pvz,: maistas - 1 mėnesio diena,automobilis -antra,draudimas-trečia ir t.t. Po to lengviau susirasti,jei nori,ką nors palyginti.
Ir man šito failiuko reikia

mwikte@yahoo.com

mwikte@yahoo.com
Ir aš norėčiau to excel failiuko
ktdaiva@yahoo.com

QUOTE(Naktine @ 2008 02 04, 07:58)
Naudoju "Butą".Visus savo atsidėjimus žymiu kaip išlaidas atskiroje grafoje,pvz.: "Investavimas","Draudimas" ir pan.Tada jų galutinėj pinigų sumoj nesimato,o jei reikia pasižiūrėti ,kiek atidėta,gali pereiti visų mėnesių išklotines ir susirinkti visas sumas ir susiskaičiuoti.Dar atskiras pozicijas stengiuosi rašyti į tą pačią dieną kiekvieną mėnesį,pvz,: maistas - 1 mėnesio diena,automobilis -antra,draudimas-trečia ir t.t. Po to lengviau susirasti,jei nori,ką nors palyginti.
Labutis. Ir as bandau naudoti "Butą". Bet man ten kažkas nesigauna. Ar yra galimybė pasižiūrėti išklotines tarkim kiek aš per mėnesį nusiperku kavos ar pvz mesos? As kazkaip nerandu. O gal reikia tuos priedus įsigyti?
QUOTE(Grėtė @ 2008 02 05, 22:08)
Labutis. Ir as bandau naudoti "Butą". Bet man ten kažkas nesigauna. Ar yra galimybė pasižiūrėti išklotines tarkim kiek aš per mėnesį nusiperku kavos ar pvz mesos? As kazkaip nerandu. O gal reikia tuos priedus įsigyti?
negalima. as priedus isigijau, bet ten visai niekam tikusios ataskaitos. o man svarbiausia, kad rodytu prekiu pogrupius, kaip ir tau

kalbejau su tasi kurejais, zadejo vasario menesi isleisti nauja versija, kur jau bus galima matyti ir pogrupiu ataskaitas. tad laukiu

taciau turiu itarima, kad tomis ataskaitomis gales naudotis tik registruoti vartotojai.
QUOTE(Gege @ 2008 02 06, 00:36)
negalima. as priedus isigijau, bet ten visai niekam tikusios ataskaitos. o man svarbiausia, kad rodytu prekiu pogrupius, kaip ir tau 
kalbejau su tasi kurejais, zadejo vasario menesi isleisti nauja versija, kur jau bus galima matyti ir pogrupiu ataskaitas. tad laukiu
taciau turiu itarima, kad tomis ataskaitomis gales naudotis tik registruoti vartotojai.

Bet tai jei pirkai priedus, tai ir tu turėtum tą atnaujinimą gauti.

Aš naudojuosi www.balansas.lt Man

Programoj yra pogrupiai ir kategorijos,kuriuos galima pagal poreikį keisti ar įtraukti naujus.Į kategorijas esu susirašius:mėsos produktai,pieno produktai,gaivieji gėrimai ir pan.Pogrupius irgi susirūšiavus,pvz.: kategorija- automobilis,pogrupiai:autokosmetika,kuras,remontas ir t.t.Visas vienos kategorijos išlaidas įtraukiu viena data- pvz.: automobilis -pirma mėnesio diena.Tada ataskaitoj toj dienoj rodo visas automobilio išlaidas,o paspaudus Enter ant tos dienos ,tau atidaro visas įtrauktas pozicijas tą dieną ir matai visas kategorjjas ir pogrupius.Į vieną dieną rašau visą maistą,atidarius tos dienos ataskaitą,galiu matyti kokiose kategorijose kiek išleidau,bet turiu viską rašyti vienoje eilutėje,t.y.jei reikia papildyti ataskaitą,eini į tos dienos vidų,susirandi reikiamą pogrupį ir tiesiog pataisai sumą,t.y. pridedi reikiamą sumą prie jau esamos ir tada spaudi mygtuką Užverti(pvz.: mėsos kategorijoje jau turi 50 lt.,dar išleidai 30,tai kategorijoj pataisai sumą į 80 )- programa viską pripliusuoja.Nežinau ,ar aiškiai išsireiškiau.
Labai ačiū jau gavau failiuką

QUOTE(Cleo_25 @ 2008 02 06, 01:22)
Bet tai jei pirkai priedus, tai ir tu turėtum tą atnaujinimą gauti.
Ar jie perkant priedus atsiunčia tik tai ką tuo metu turi, o kai atsiranda nauja naudinga fukncija reikia mokėti iš naujo?

kadangi pirkau priedus (is kuriu dabar jokios naudos), t.y. registravau savo programa/vartotoja, tai as ir gausiu visus atnaujinimus. tik sakau, jog abejoju, akd neregistruoti vartotojai gales naudotis atnaujinta programa. nors kas cia zino

Pradėjau sąžiningai vesti savo exeliuką, kiekvieną dieną vis baisiau

QUOTE(Gege @ 2008 02 06, 20:25)
kadangi pirkau priedus (is kuriu dabar jokios naudos), t.y. registravau savo programa/vartotoja, tai as ir gausiu visus atnaujinimus. tik sakau, jog abejoju, akd neregistruoti vartotojai gales naudotis atnaujinta programa. nors kas cia zino 

Spėju, kad negalės, nes tada šios programos niekas nepirktų