Aciu.
Ir man reiktu to exeliuko
Aciu.
Aciu.
Kazkada bandziau naudoti programke Namu buhalteris. Nepatiko
Tai pasidariau savo exsceliuka, kur rasaus apsoliuciai visas islaidas, maisto kainas nuo cekiu ir renku statistika.
Mums patinka gale menesio paanalizuot kreives ir susiplanuot kito menesio biudzeta
O vyro darbas sioje vietoje tik parnest man visus cekiukus, o jei negavo cekiuko, tai uzraso kiek ir ant ko isleido
Tai pasidariau savo exsceliuka, kur rasaus apsoliuciai visas islaidas, maisto kainas nuo cekiu ir renku statistika.
Mums patinka gale menesio paanalizuot kreives ir susiplanuot kito menesio biudzeta
O vyro darbas sioje vietoje tik parnest man visus cekiukus, o jei negavo cekiuko, tai uzraso kiek ir ant ko isleido
Pati bandau exelyje suvedineti visas pajamas ir islaidas, todel tikrai noreciau "nusiziureti" nuo to varianto kuri cia visiems dovilepp siuncia
jau kad garsiai pasigyrei jog turi gera dakta, tai dalinkis 
mano meilas dzhile@gmail.com
mano meilas dzhile@gmail.com
ACIU
domus,gal parasyk savo emaila
as irgi laaabai noriu to exeliuko kristuska13@list.ru, jei nesunku, atsiuskit kas nors
Aciu
Aciu
Sveikutės.
Na ir mane užmaninot užsivesti savo buhalteriją ir pasiskaičiuoti. Vienu metu skaičiavau , bet tik čekiukus klijavausi ir ant popieriaus skaičiavau. O po to "užkniso" ir visai mečiau tą reikaliuką. bet dabar kai kainos sparčiai kyla,
kiekvienas centas turi būti suskaičiuotas. Taigi, norėčiau ir aš gauti tą exelio failiuką, kuriuo čia visos taip susidomėjusios. Matyt, tikrai gerai paruoštas.
Jei kas galite atsiųskite juurgita@gmail.com
Iš anksto dėkoju.
Na ir mane užmaninot užsivesti savo buhalteriją ir pasiskaičiuoti. Vienu metu skaičiavau , bet tik čekiukus klijavausi ir ant popieriaus skaičiavau. O po to "užkniso" ir visai mečiau tą reikaliuką. bet dabar kai kainos sparčiai kyla,
Jei kas galite atsiųskite juurgita@gmail.com
Iš anksto dėkoju.
Ir man reikia exeliuko. Prašau.
Daivulka78@gmail.com
Daivulka78@gmail.com