Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

Ir man reiktu to exeliuko verysad.gif
Aciu.
Atsakyti
Kazkada bandziau naudoti programke Namu buhalteris. Nepatiko schmoll.gif
Tai pasidariau savo exsceliuka, kur rasaus apsoliuciai visas islaidas, maisto kainas nuo cekiu ir renku statistika.
Mums patinka gale menesio paanalizuot kreives ir susiplanuot kito menesio biudzeta ax.gif
O vyro darbas sioje vietoje tik parnest man visus cekiukus, o jei negavo cekiuko, tai uzraso kiek ir ant ko isleido ax.gif
Atsakyti
Pati bandau exelyje suvedineti visas pajamas ir islaidas, todel tikrai noreciau "nusiziureti" nuo to varianto kuri cia visiems dovilepp siuncia blush2.gif jau kad garsiai pasigyrei jog turi gera dakta, tai dalinkis biggrin.gif
mano meilas dzhile@gmail.com
Atsakyti
4u.gif as irgi noreciau labai to exeliuko 4u.gif man i pasta kasnors persiuskit njustina@elekta.lt
ACIU 4u.gif
Atsakyti
Buciau ir as labai dekinga uz exeliuka, jeigu dar nepabodo siuntinet - piewos@yahoo.com

ACIU! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 02 13, 18:47)
gali nebesiputoti,jau issiunciau cool.gif

Atsakyti
domus,gal parasyk savo emaila 4u.gif
Atsakyti
as irgi laaabai noriu to exeliuko kristuska13@list.ru, jei nesunku, atsiuskit kas nors blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
ir man jei kas gali exceliuka zentukas@gmail.com 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos bandziau as savo exesl daryti bet kazkaip man nesigauna, gal galima ir man ta exeliuko varianta , kad atsiustumet roxetaa@gmail.com
buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Na ir mane užmaninot užsivesti savo buhalteriją ir pasiskaičiuoti. Vienu metu skaičiavau , bet tik čekiukus klijavausi ir ant popieriaus skaičiavau. O po to "užkniso" ir visai mečiau tą reikaliuką. bet dabar kai kainos sparčiai kyla, blink.gif kiekvienas centas turi būti suskaičiuotas. Taigi, norėčiau ir aš gauti tą exelio failiuką, kuriuo čia visos taip susidomėjusios. Matyt, tikrai gerai paruoštas. bigsmile.gif
Jei kas galite atsiųskite juurgita@gmail.com
Iš anksto dėkoju. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir man reikia exeliuko. Prašau.
Daivulka78@gmail.com
Atsakyti