Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(zyzane @ 2008 01 10, 13:57)
lithuania.gif
Valioooooooo!
As pati jau atsikraciau priklausomybes, bet taip aktyviai cia sedziu prilipus butent del to, kad noriu kuo daugiau zmoniu itikinti, kaip LENGVA MESTI RUKYTI! Tokios zinutes  parodo, kad laika cia leidziu ne veltui,  - kas gali buti geriau!!!!  drinks_cheers.gif

as ir tokia esu, visada geru dalinuosi, juk patarti nesunku, tik pasiziurejau, kad tu rukanciu draugu ne tiek jau daug like thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 10, 12:57)
lithuania.gif
Valioooooooo!
As pati jau atsikraciau priklausomybes, bet taip aktyviai cia sedziu prilipus butent del to, kad noriu kuo daugiau zmoniu itikinti, kaip LENGVA MESTI RUKYTI! Tokios zinutes  parodo, kad laika cia leidziu ne veltui,  - kas gali buti geriau!!!!  drinks_cheers.gif

Tu labai šaunuolė, ačiū kad mus padrasini ir palaikai drinks_cheers.gif

QUOTE(mamavaida @ 2008 01 10, 13:27)
as ir tokia esu, visada geru dalinuosi, juk patarti nesunku, tik pasiziurejau, kad tu rukanciu draugu ne tiek jau daug like  thumbup.gif

Tikrai, rūkančių gretos retėja thumbup.gif
Atsakyti
Siaip labai dziaugiuosi, kad kavinese uzdraude rukyti thumbup.gif Po to nemazai mano draugu vis mazino cigareciu kiekius, kol galop mete. Kazkaip ryskiai pajauciau, kad zmones pagaliau yra linke atsisakyti sito smirdalo, del vienokiu ar kitokiu priezasciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos rūkančios ir metusios rūkyt 4u.gif
vakar pradėjau skaityti knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti" kol kas nedaug perskaičiau, bet knygą taip ir traukia toliau skaityt thumbup.gif tikrai užkabino mane biggrin.gif kol kas dar parūkau truputuką doh.gif ir su baime laukiu savaitgalio, nes žinau, kad bus sunku atsisakyt kompanijoj cigaretės blush2.gif mest rūkyt bandau 2 kartą ( užpernai gruodį bandžiau, nerūkiau beveik mėnesį, o per šventes vėl užsikabinau unsure.gif ), stažas - apie 9 metus (koks siaubas šitiek daug verysad.gif ).
Būdama 16m. maniau, kad tik pabandysiu ir tikrai nepriprasiu...oi kaip klydau tada...jei tik būčiau žinojus, kad taip nutiks, tai tikrai niekad nebūčiau tos bjaurasties bandžius verysad.gif
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

Na su tokiu poziuriu kaip tavo (kad vadinis cigaretes bjaurastim ir tt) , tai jau faktiskai 100% metimas garantuotas, sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 10 sausio 2008 - 13:35
Mano rukymo stazas irgi 8-9 metai kazkur, siaubas, kai pagalvoji.. blink.gif Dabar bandau visaip lepint organizma, kad atsigautu.. Ir dar, manau, kad apskritai knygu skaitymas labai gerai atitraukia mintis nuo noro rukyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo applebee: 10 sausio 2008 - 13:46
QUOTE(Blogytė @ 2008 01 10, 15:29)
Sveikos rūkančios ir metusios rūkyt  4u.gif
vakar pradėjau skaityti knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti" kol kas nedaug perskaičiau, bet knygą taip ir traukia toliau skaityt  thumbup.gif tikrai užkabino mane  biggrin.gif kol kas dar parūkau truputuką  doh.gif ir su baime laukiu savaitgalio, nes žinau, kad bus sunku atsisakyt kompanijoj cigaretės  blush2.gif mest rūkyt bandau 2 kartą ( užpernai gruodį bandžiau, nerūkiau beveik mėnesį, o per šventes vėl užsikabinau  unsure.gif ), stažas - apie 9 metus (koks siaubas šitiek daug  verysad.gif ).
Būdama 16m. maniau, kad tik pabandysiu ir tikrai nepriprasiu...oi kaip klydau tada...jei tik būčiau žinojus, kad taip nutiks, tai tikrai niekad nebūčiau tos bjaurasties bandžius  verysad.gif
Sėkmės visoms  4u.gif

kai perskaitysi knygos daugiau, ne tik kad netrauks rukyti draugu kompanijoj, bet pradesi ju gailetis. nors dar tik penkios nerukymo dienos, bet rukyt netraukia, jauciuosi tokia stipri ir savim patenkinta, kazkokia nereali auforija, tikrai nesitikejau, kad mest rukyt - taip paprasta ir lengva thumbup.gif
kaip fanatike as apie ta knyga blush2.gif bet ten parasyta butent tai kas padeda susimastyt ir atsimerkt. tam autoriui reiktu paminkla pastatyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 10 sausio 2008 - 13:47
QUOTE(zyzane @ 2008 01 10, 13:35)
Sveika,

Na su tokiu poziuriu kaip tavo (kad vadinis cigaretes bjaurastim ir tt) , tai jau faktiskai 100% metimas garantuotas, sekmes! thumbup.gif

oi tikiuosi, kazkada skaičau knygutę rusų kalba, tai labai gera frazė buvo (tik tiksliai neatkartosiu) :
"svarbiausia galvoti, kad NIEKAD NERŪKIAU"
Tai vis dažniau mintyse tai kartoju ir padeda biggrin.gif juokingiausia būna, kai užsimanau rūkyt ir tada iškyla ši frazė smile.gif tada pagalvoju, kad jei nerūkiau niekad, tai kokio velnio man ta bjaurybė thumbup.gif
Gal kam padės ši mintis ax.gif
Atsakyti
Tai as taip ir pagalvojau, kad daugiausia, ka galiu padaryti, tai skleisti A.Carr mintis ir padaryti taip, kad dar labiau pakviptu permainomis.
Nors galim susimest ir ant paminklo, nes tau visiskai pritariu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kazkaip siek tiek grauzia sazine, kad platinu piratine jo knygos kopija, bet kai viskas prasidejo, jos tikrai nebuvo dar knygynuose lietuviu kalba (dabar kazkas sake jau yra) tai tikslas pateisino priemones.
Atsakyti
As irgi noreciau pasidalinti metimo rukyti patirtimi smile.gif
rukiau 5-6 metus be pertrauku, kol pradejau jausti kad sunku kvepuot lipant laiptais, ar einant spartesniu zingsniu ir netgi pradejau pati sau smirdeti doh.gif
o daugiausia jegu suteike mesti, tai kad nebesmirdesiu savo brangiausiajam (jis visai nerukantis) ir per menesi sutaupysiu nemenka sumele, kuria galesiu isleisti daug naudingesniam malonumui 4u.gif
tai vat viena diena meciau ir jau trys menesiai kaip net neziuriu i ta puse ir jauciu kad niekad nebeziuresiu. O naujai uzkvipe aromatai.. buvau pamirsus kaip viskas kvepia lotuliukas.gif
Tvirtybes metancioms.
Atsakyti
labai gera frazė is knygos, prajuokino "krenta zmogelis nuo simtaaukscio, ties penkioliktu aukštu rekia, - pakolkas viskas gerai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 10 sausio 2008 - 14:04
Sveikutės, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti.Kai laukiasi, nerūkiau, po to 10 mėn. maitinau, tikėjausi, kad nebeužsikabinsiu.Ir užteko vieną katrą pabandyti ir viskas, vėl pešu.Kai negalėjau rūkyti, tai nei minčių, nei noro nebuvo, o dabar...
Labai norėčiau tą knygutę perskaityti, gal gelėtumėte kuri į paštą įmesti?
kneringa3@gmail.com
Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringa30: 10 sausio 2008 - 17:37