Labas mamukai.Radau siuo metu man labai aktualia tema.Mes jau turim bio sutikima del ivaikinimo,zodziu teisme dalyvaom visi trys as,,mano dabartinis vyras ir bio na zodziu tai reikalinga tam kad teismas matytu priezasti kodel tas bio duoda sutikima,nes to praso dabartinis buvusios zmonos vyras,jei niekas nenoretu to vaiko isivaikint,tai teismas tokio prasymo be priezasties nepatenkitu,tai va ivyko tas procesas paklausinejo visus tris,kas kaip ,kodel...po 1o darbo dienu pasiemiau isigaliojusia teismo nutarti,jkad bio prasymas patenkintas.tada su ta nutartim pas advokate ,kuriai dar be to reikejo pristatyti pazymas apie busimo tevo ir vaiko sveikatos bukle forma a/46 na ten pazymeta kad abu yra sveiki,pazymas is darbovietes,kad vyras dirba gauna pajamas ,charakteristika is dabovietes,pazyma is darzelio,kad mano vyras daznai nuvesdavo,pasiimdavo vaika,kad bendrauja su vaiku zodziu... dar apie mano gaunamas pajamas,nes vyro alga siuo metu juokinga,del krizes aisku,dokumentu kopijas visas ,liudijimai ir t,t nu zodziu

ir dabar vel reikes dabar jau mano vyro prasymu kreiptis i teisma,su tuo ieskiniu kuri suruose advokate,pries tai sumokejus zymini mokesti 131 lt

tada teismas nurodys vaiku teisiu tarnybai,kad patikrintu salygas kokiomis gyvena vaikas... ir teisme tures pasakyti nuomone apie galima ivaikinima ,na isvadas ar geros salygos ir t,t as tai ziauriai supykus nes cia tikra nesamone lyg mes vaika is vaiku namu imam,taigi tos salygos nei pageres nei pabloges

nu zodziu biurokratija

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]

[/url]