Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš raugintų kopūstų

Paimi vakarykscia sriuba, geriau, kad butu like daugiau skyscio. Pakepini ant keptuves lasinuku su svoguneliu, pasildai sriubyte, sudedi lasinukus ir dar truputi pakaitini. (arba jei keptuve gili, galima sriuba supilti ant lasiniu ir patusinti). Kepi lietinius be jokio idaro. Tada susisuki lietinius ir dazai i kopustus. Bet as geriau megstu kasti lietini ir dazinio psisemti su saukstu. Jei dazinys tirstas galima deti kaip idara i lietinius irgi skanu.
Atsakyti
Na zinoma čia kiekvieno skonio reikalas, bet galima virti virtinius is miltu su raugintu kopustu idaru.Zinoma pries tai kpustus su prieskoniais reikia patroskinti, aisku galima kas megsta riebiau koki lasinuka ipjaustyt ir idaryt virtinius.Man tai nerealiai skanu. (Šiaip skaniausiai kai kopustai nera per daug rugstus ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mingrida @ 2008 01 10, 10:00)
Aš gaminu šonkauliukus su raugintais kopūstais.

Kiaulienos šonkauliukus apkepinu aliejuje ir sudedu į puodą. Prieš tai kartais palaikau apibarsčiusi pora skiltelių smulkinto česnako ir pipirais. Jei ne, vis tiek dedu pora skiltelių smulkinto česnako, kurį pakepinu kartu su šonkauliukais.

Ant šonkauliukų dedu raugintus kopūstus, užpilu vandens, kad apsemtų šonkauliukus, ir troškinu.

Prieš baigiant troškinti įpilu truputį pomidorų padažo, kokius 4 šaukštus.

Atskirai išverdu bulvių.

Man pačiai labai skanu, o ir vyras labai mėgsta thumbup.gif
Papildyta:
Beje, gal kuri gaminate pyragėlius su raugintais kopūstais? Atrodo, kad kažkur mačiau kažką tokio, tik dabar neberandu, kur g.gif

Kazkur buvau skaicius toki recepta,tai visus puslapius issniukstinejau prie sonkauliuku,o visai atsitiktinai radau prie raugintu kopustu.Labai skaniai turetu gautis sonkauliukai su raugintais kopustai,reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
O AS KOPUSTUS KEPU SU VISTA ORKAITEI ,ANT BLEKUTES DUGNO PRIDEDU ZALIU KOPUSTU ANT VIRSAUS VISTA IR SKANU IR PAPRASTAI KARTU SU GARNIRU GAUNASI.TIK AISKU RAUGINTU KOPUSTU.
Atsakyti
Ar nesinori jums atgaivinti sia tema. Ruduo juk. Kopustu raugimo metas prasideda
Atsakyti
QUOTE(Girinukė @ 2008 09 17, 16:11)
Ar nesinori jums atgaivinti sia tema. Ruduo juk. Kopustu raugimo metas prasideda

zemaitiskus blinus galima daryti su raugintais kopustais, tik pirma reike petelnej juos patroskinti su lasinukais ir svogunu,
Atsakyti
Man labai skani vadinama rusiska misraine su r. kopustais ir keptos bulves su kopustais.
Atsakyti
Mes daug suvalgom raugintų kopūstų - ir sriubos ir troškinu tai su dešrelėmis rūkytomis ar šonkauliukais rolleyes.gif ir pieniškos dešrelės tinka.
Svogūnus pakepinu aliejuje ir su raugintais kopūstais - paprasta ale skanu.
Atsakyti
gal kas zinot misrainyte su raug kopustais ir burokeliais? ten lyg dar pupeliu buvo... Burokelis virtas, ar ir pamarinuotas turi but? jei kas zinot, tai smulkiai aprasykit 4u.gif
Atsakyti
Mano mama tai dėdavo vitus burokėlius, raugintus kopūstus, virtos pupelės ir virtos bulvės, viską sumaišydavo su aliejum. ČIa jau per Kūčias visada būdavo
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 01 03, 23:24)
Galima kaip įdarą naudoti kopūstus  mirksiukas.gif gaminti bandeles  mirksiukas.gif

g.gif g.gif kaip idomu,gal galima placiau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2008 12 08, 01:02)
g.gif  g.gif kaip idomu,gal galima placiau? g.gif  blush2.gif



Ir as esu valgiusi "rusiskas" bandeles su raugintu kopustu idaru... Na nezmoniskai skanu thumbup.gif Tik deja recepto neturiu... Gal kas moka tokias bandeles gaminti? Galetu recepteliu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti