Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš raugintų kopūstų

Gaivinam temą. ax.gif
Reiktų receptukų pyrago su kopūstais. Pasidalinkit kas turit (bandėt), ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 11 15, 17:12)
Gaivinam temą.  ax.gif
Reiktų receptukų pyrago su kopūstais. Pasidalinkit kas turit (bandėt), ačiū. 4u.gif

Rinesa,

siūlau raugintus kopūstus,įkeptuas tešloje

reikės:
pusė kg raugintų kopūstų,

pusė kg. virtų bulvių,

Vieno kiaušinio,
vieno v.š miltų
pusė stiklinės pieno,

po100g. rukytos mesos,kumpio ,arba turimu desreliu,

sviesto,,lasinuku,

kadagio uogu,kmynu,dziuveseliu druskos

Iš virtų bulvių,kiaušinio ir pieno,miltų druskos paruošiame tešlą.

Indą gerai ištepame sviestu ,pabarstome džiuvėsėliais ir įklojame didesnę dalį tešlos

Kitą dalį paliekame reikės viršutiniam sluoksniui.

Kopūstus patroškiname su lašinukais,svogūnais ,obuoliais,kmynais ,kadagi o uogomis,o paskui iškrėsti į kepimo formą su tešla.

Rūkytą mėsą,kumpį supjaustyti gabalėliais ir paskleisti ant kopūstų viršaus,užkloti likusiu tešlos dalį,užmesti kelis gabalėlius sviesto.

Kepti orkaitėje ,kol gražiai pagels.

Skanaus.

Atsakyti
Regna, ačiū 4u.gif
Kaži kokia ta tešla gaunasi? g.gif
O norėtųsi kad ji būtų puri... g.gif Gal kokia mielinę bandyt?
Norėčiau kad minkšta/puri (gal) būtų...
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 11 16, 01:01)
Regna, ačiū  4u.gif
Kaži kokia ta tešla gaunasi?  g.gif
O norėtųsi kad ji būtų puri... g.gif Gal kokia mielinę bandyt?
Norėčiau kad minkšta/puri (gal) būtų...

Rinesa,

aš,galiu tau pasakyti tik tiek,kad mes įdarui naudosime raugintus -patroškintus kompūstus ir,jeigu mes dar ruošime mielinę tešlą,tai gausisskrandyje nebloga rekcija.
Pagal mane,tešla tur būti švelni,nebent tavo skrandis nera jautrus
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 11 16, 01:14)
Rinesa,

aš,galiu tau pasakyti tik tiek,kad mes įdarui naudosime raugintus -patroškintus kompūstus ir,jeigu mes dar ruošime mielinę tešlą,tai gausisskrandyje nebloga rekcija.

teisingai.
o receptukas skamba labai viliojančiai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 11 16, 00:14)
Rinesa,

Nelabai supratau ką čia norėta pasakyt cool.gif
O jau virtos bulvės+miltai tai jau reakcija nesigaus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Neseniai gaminau šiuos čenakus su kopūstais ir galiu pasakyti, kad skanesnio patiekalo dar iki šiol nebuvau pasigaminus biggrin.gif tik aš nemėgstu aštriai, tai tų pipirų nedėjau.

http://www.visirecep...ki_cenakai.html
Atsakyti
Mano išbandytas ir tikrai skanus-
Lenkiškas bigosas
Mėsą su svogūnais pakepinam keptuvėje, dedam į gilų puodą. Ten pat keliauja rauginti kopūstai, švieži kopūstai, rūkyta dešra, džiovinti mirkyti grybai, džiovintos slyvos, mėgstami prieskoniai, lauro lapas. Pilame vandens arba alaus. Troškiname pamaišant apie 2 val.
Atsakyti
QUOTE(liepa68 @ 2010 11 21, 02:33)
Lenkiškas bigosas
Mėsą su svogūnais pakepinam keptuvėje, dedam į gilų puodą. Ten pat keliauja rauginti kopūstai, švieži kopūstai, rūkyta dešra, džiovinti mirkyti grybai, džiovintos slyvos, mėgstami prieskoniai, lauro lapas. Pilame vandens arba alaus. Troškiname pamaišant apie 2 val.

Tikrai viliojantis receptas thumbup.gif
Ir nesudėtingai paruošiamas, tikrai išbandysiu.
Gal net su alumi...
Atsakyti
QUOTE(liepa68 @ 2010 11 21, 01:33)
Lenkiškas bigosas

reikes pabandyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As megstu silke su raugintais kopustais ir virtom bulvem.Apsivalgymas biggrin.gif
Atsakyti
Tik ką susluoksniavau į indą raugintus kopūstus, įpyliau troškinimui vandens, pašlaksčiau aliejum, tada klojau atskirai pakeptas tarkuotas morkas, saliero stiebų, česnaką ir svogūną, ant viršaus smulkiai papjausčiau žalių bulvių, apibarsčiau prieskoniais ir uždengus folija įgrūdau valand-iukei į orkaitę, prieš išimant 10min. foliją nuėmiau ir grill'io funkcija paskrudinau bulvytes essen.gif . Jei reikia mėsos-sluoksniuokit ir jos wink.gif

Dra mėgstam pekepintus r. kopūstus su svogūnu sumaišyti su kapotu virtu kiaušiniu įvyniot į lietinius-niam niam smile.gif
Atsakyti