Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

Mes irgi labai norim i žita darželi, bet kad vis vietų nėra doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi sulauksit savo vietos 4u.gif
Mes i sita darzeli uzsirasem anksciau - pries metus kazkur, tai tiesiog sulaukem savo laiko ir prieme ir jokio kysio nedavem ir nereikejo schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės, mano vyrukas lanko šį darželį, ir einam i savaitinę grupę, mano grafikas slenkantis....lankom jau nuo 2006 metų, tada mus priėmė labai lengvai po 2 mėn. nuo prašymo...., lankėm Kodėlčiukų gr. (dieninis-lopšelinukų), auklėtojos buvo puikios... po to Žvirbliukų gr (savaitinė-lopšelinukų)- auklėtojos truputį pasikeitė dabar. o dabar lankom Zuikučių grupę(savaitinė-darželinukų).... esam labai patenkinti, auklėtojos puikios thumbup.gif ... labai užima vaikučius thumbup.gif
Atsakyti
Vakar aplankėm darželį biggrin.gif Gal kam įdomu, šią savaitę, t.y. 05.18-22d. darželyje vyksta atvirų durų dienos. Direktorė atostogauja iki birželio 15 d., bet ją pavaduojanti moteris maloniai pavedžiojo po grupes ir viską aprodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasvyte: 20 gegužės 2009 - 18:07
Sveikos.Oi,*****,galejau ilysti keliom dienom anxciau cia,buciau gal spejus i atviru duru dienas doh.gif Kaip manot mamytes,jei mano vaikuciui 3.5men,o i darzeli,tixliau,lopseli noreciau leisti 1.5m,t.y.2010 rugseji,bus vietele,as niekaip nepiiruosiu nueiti,ryt pasizadu nukulniuoti blush2.gif doh.gif Bet supratau,kad ner prasmes prasyt i rudnosiukus ar kitus,jokio skirtumo,nes visose grupese vaikuciai patenkinti,teisingai? rolleyes.gif Kazkaip kvailai gavosi sakiniai suregzti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 05 28, 12:35)
o i darzeli,tixliau,lopseli noreciau leisti 1.5m,

priimama tik nuo 2 metukų
Atsakyti
Tai kodėl mus priėmė kai buvo 1,5 metų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 05 28, 11:35)
Sveikos.Oi,*****,galejau ilysti keliom dienom anxciau cia,buciau gal spejus i atviru duru dienas doh.gif Kaip manot mamytes,jei mano vaikuciui 3.5men,o i darzeli,tixliau,lopseli noreciau leisti 1.5m,t.y.2010 rugseji,bus vietele,as niekaip nepiiruosiu nueiti,ryt pasizadu nukulniuoti blush2.gif  doh.gif Bet supratau,kad ner prasmes prasyt i rudnosiukus ar kitus,jokio skirtumo,nes visose grupese vaikuciai patenkinti,teisingai? rolleyes.gif Kazkaip kvailai gavosi sakiniai suregzti g.gif  doh.gif

nu ir nesinervuok ,nueini ir parasai prasyma,jei gyveni netoli darzelio tai didele tikimybe kad papulsit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ulu @ 2009 05 30, 11:48)
priimama tik nuo 2 metukų

Priima ir nuo anksciau, jei graziai paprasai ax.gif nes maniske pradejo lankyti dar neturedama 2 metuku. bigsmile.gif
Atsakyti
Priima nuo pusantrų metukų. Net prašyt gražiai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2009 06 03, 20:44)
Priima nuo pusantrų metukų. Net prašyt gražiai nereikia biggrin.gif

Mes irgi buvom pradėję lankyt 1,5 metukų. 4u.gif
Atsakyti
Parasyta kad i lopseli nuo 1.5m priima 4u.gif Nuejau ir parasiau.Sake nusiteikti,kad pradejus eiti,prades vaikas sirgti doh.gif Manau,priims,gyvenam beveik vietoj,tik noreciau paput i kodelciukus,bet cia jau prasyt reiks kita vasara,pries einant turbut ax.gif
Atsakyti