Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(zaliake @ 2009 07 10, 18:45)
Labas, na man sake direktorė, kad rugpjūtį grįš iš atostogųir tada suformuos ir skambins tėveliam pranešti. aš taip pat nežinau ar tikrai priėmė, bet tikiuosi ax.gif laukiu rugpjūčio smile.gif

Siaip tai ji jau skambinejo ( mano ziniomis). Gal kartais nepakelet ragelio. Nes mano sesuo irgi ves nuo rugsejo, tai kai skambino direktore, ji negalejo pakelt ragelio, tai juos isbrauke is saraso doh.gif . Gerai kad sesuo nuejo i darzeli po keliu dienu, tai atstate i sarasus.
O direktore jau grizus is atostogu, manau neverta jums laukt rugpjucio. Eikit kuo greiciau.
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 07 10, 20:44)
Siaip tai ji jau skambinejo ( mano ziniomis). Gal kartais nepakelet ragelio. Nes mano sesuo irgi ves nuo rugsejo, tai kai skambino direktore, ji negalejo pakelt ragelio, tai juos isbrauke is saraso  doh.gif . Gerai kad sesuo nuejo i darzeli po keliu dienu, tai atstate i sarasus.
O direktore jau grizus is atostogu, manau neverta jums laukt rugpjucio. Eikit kuo greiciau.

unsure.gif blink.gif skambinejo g.gif nu reikes nueiti, kazin kodėl tada man taip sakė g.gif
Atsakyti
Mes patekom į kodėlčiukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2009 08 02, 19:39)
Mes patekom į kodėlčiukus thumbup.gif

Tai susitiksim rugsėjo 1 d. biggrin.gif . kaip supratau jau grupes suformuotos - ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 03 rugpjūčio 2009 - 07:54
QUOTE(Loora @ 2009 08 03, 08:53)
Tai susitiksim rugsėjo 1 d.  biggrin.gif  .  kaip supratau jau grupes suformuotos - ar ne?

Tikriausiai, kad suformuotos, bent mes tai saraše esam biggrin.gif
susitiksim rugsėjį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mes irgi jungiamės į meet'ą rugsėjo 1ją. biggrin.gif Tik vat aš žioplė, tai nepaklausiau į kokią grupę patekome.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2009 08 03, 14:40)
Na mes irgi jungiamės į meet'ą rugsėjo 1ją.  biggrin.gif Tik vat aš žioplė, tai nepaklausiau į kokią grupę patekome.. ax.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2009 08 03, 09:48)
Tikriausiai, kad suformuotos, bent mes tai saraše esam biggrin.gif
susitiksim rugsėjį  drinks_cheers.gif

O kokio amžiaus jusu dukryte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 08 04, 09:09)
O kokio amžiaus jusu dukryte?  4u.gif

Metukai ir 9 mėnesiai mano saulytei wub.gif
O jūsų sauskelnes nešioja? Valgyti pats moka?
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2009 08 04, 10:58)
Metukai ir 9 mėnesiai mano saulytei  wub.gif
O jūsų sauskelnes nešioja? Valgyti pats moka?

Rašau jums i az. Nenoriu teršt, visgi tema apie darželį smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na o as pries metus parasiau prasyma nuo balandzio men. Mano panelei jau bus 2 m ir 11 men. Kazi i darzelio ar lopselio grupe papulsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 04, 17:48)
sveikos 4u.gif
na o as pries metus parasiau prasyma nuo balandzio men. Mano panelei jau bus 2 m ir 11 men. Kazi i darzelio ar lopselio grupe papulsim g.gif

Gal i darzelio, nors reiktu direktores paklaust. O jum leido nuo balandzio rasyt? g.gif Man tai liepe nuo rugsejo 1 d.
Atsakyti