Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis"

QUOTE(Meletė @ 2009 08 04, 18:48)
sveikos 4u.gif
na o as pries metus parasiau prasyma nuo balandzio men. Mano panelei jau bus 2 m ir 11 men. Kazi i darzelio ar lopselio grupe papulsim g.gif

Į darželio grupę turėtumėt patekt mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi nuo rugsejo 1d. keliausim i si darzeli, i smalsuciu grupe ax.gif direktore labai aukletojas isgyre, tik kazin kaip ten is tikruju, gal kas jau einat i sita grupe?
Atsakyti
O aš susinervinau. doh.gif Paskambinau paklausti į kokią grupę vaiką priėmė, tai pasirodo į žvirbliuku. Čia jaučiu nauja grupė vietoj savaitinės. Nu ***** ot ir nesiseka. Įsivaizduoju bus visi nauji vaikai doh.gif Ir dar auklėtojos neaišku kokios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2009 08 25, 11:02)
O aš susinervinau.  doh.gif Paskambinau paklausti į kokią grupę vaiką priėmė,  tai pasirodo į žvirbliuku. Čia jaučiu nauja grupė vietoj savaitinės. Nu ***** ot ir nesiseka. Įsivaizduoju bus visi nauji vaikai doh.gif Ir dar auklėtojos neaišku kokios unsure.gif

o kodel negerai jums i nauja grupe? ar jus jau lanket si darzeli ir dabar jus is savo grupes ten permete?
Atsakyti
Mano dukryte 2m.lanke zvirbliuku grupe ir as tikrai patikekit jokiu pretenziju tai grupei neturiu thumbup.gif si rugseji mes jau eisim i zirniuku grupe dar nezinau apie ta grupe nieko,bet manau bus viskas super smile.gif o apie zvirbliuku grupe galiu pasakyt,kad labai saunios ir supratyngos aukletojos,labai daug demesio skiria vaikam,stebi ju elgesi ir sugebejimus kuriuos galima pasiskaityt ju vedamuose sasviniuose,kuriuos turi kiekvienas vaikas atskira.Ypac superine yra auklyte Nijole,be galo myli vaikus ir vaikai myli ja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ccicyte @ 2009 08 26, 11:12)
o kodel negerai jums i nauja grupe? ar jus jau lanket si darzeli ir dabar jus is savo grupes ten permete?

Nelankėm, tik jei grupė nauja, tai gali buti, kad visi vaikai bus nauji. Tada aukletojoms ypač sunku pradžioje sužiūrėti visus. unsure.gif

QUOTE(greta&klaudij @ 2009 08 26, 13:02)
Mano dukryte 2m.lanke zvirbliuku grupe ir as tikrai patikekit jokiu pretenziju tai grupei neturiu thumbup.gif  si rugseji mes jau eisim i zirniuku grupe dar nezinau apie ta grupe nieko,bet manau bus viskas super smile.gif o apie zvirbliuku grupe galiu pasakyt,kad labai saunios ir supratyngos aukletojos,labai daug demesio skiria vaikam,stebi ju elgesi ir sugebejimus kuriuos galima pasiskaityt ju vedamuose sasviniuose,kuriuos turi kiekvienas vaikas atskira.Ypac superine yra auklyte Nijole,be galo myli vaikus ir vaikai myli ja  wub.gif

Ačiū, nuraminot mane rolleyes.gif
Atsakyti
o smalsuciu grupes niekas nelanko? unsure.gif
Atsakyti
Na va, mano dukrytei rytoj paskutine diena Zvirbliuku grupeje verysad.gif kazkaip mums liudna skirtis su sios grupes aukletojomis, ypac su Vale ir vaiku bei musu numyletine auklyte Nijole wub.gif Jos labai rupetingos, ir darsiai mamytes galit nebijoti ir vesti savo vaikucius i sia grupe, nes vaikuciai cia tikrai yra mylimi thumbup.gif o auklyte Nijole vaikai tikrai pamils, nes ji tikrai nuostabi moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erkiukas @ 2009 08 30, 18:30)
Na va, mano dukrytei rytoj paskutine diena Zvirbliuku grupeje verysad.gif kazkaip mums liudna skirtis su sios grupes aukletojomis, ypac su Vale ir vaiku bei musu numyletine auklyte Nijole wub.gif Jos labai rupetingos, ir darsiai mamytes galit nebijoti ir vesti savo vaikucius i sia grupe, nes vaikuciai cia tikrai yra mylimi thumbup.gif  o auklyte Nijole vaikai tikrai pamils, nes ji tikrai nuostabi moteris thumbup.gif

kaip smagu skaityti tiek gražių atsiliepimų apie šio darželio auklėtojas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Aš džiaugiuosi, kad pagaliau sugrįžo šiandien auklėtojos iš po atostogų iš "Peledžiukų" grupės. Ingrida ir Egita, tikrai nuostabios pedagogės. Ir mergina mano be galo jas myli. šiandien žinodama, kad jau grįžta auklėtojos, net pati į darželį atsikėlė, nors taip neina prikelti.
Atsakyti
Merginos,mamytes biggrin.gif sakykit,ar daug veiklos siame darzelyje,ar nesalta ziema jame,kaip jis,ar tvarkingas g.gif kad aukletojos fainos,jau skaiciau ax.gif thumbup.gif
kiek lopselyje vaiku ir darzelio grupese?kiek laiko reikia stoveti eileje,norint patekti?
Aciu mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2009 09 01, 15:41)
Merginos,mamytes biggrin.gif sakykit,ar daug veiklos siame darzelyje,ar nesalta ziema jame,kaip jis,ar tvarkingas g.gif kad aukletojos fainos,jau skaiciau ax.gif  thumbup.gif
kiek lopselyje vaiku ir darzelio grupese?kiek laiko reikia stoveti eileje,norint patekti?
Aciu mirksiukas.gif
4u.gif

Mes einam dar tik pirmi metai į lošelį tai kokia šiluma žiema nežinau. Bet auklėtojos užsiima su vaikais, taip pat ir ugdymo priemonių nemažai, nors jos skirtingose grupėse skiriasi. Kas mane nustebino kai pradėjau vesti, tai, kad lauke pažaisti išneša dviratukų, mašinyčių, kibiriuku , kastuvėlių. Ko kituose darželiuose nesu mačiusi kuriuose teko lankytis.
Tvarka taip pat negaliu skūstis.
O norit patekt manau bent prieš metus reik užrašyti arba dar anksčiau. Nors tokiu klausimu reiktų kreipti į direktorę 4u.gif
Atsakyti