tik nematuokit temperatura po pazastim. man gyd. aiskino kad po gimdymo prsidejus pieno gamybai krutys darosi karstos ir del to rodo didesne temp. sake kirksny matuot pavyzdziui
heh su mandalina vienu metu atsakem ta pati

tai jau taip - kai papai buvo keleta dienu kaip pas Pamela
ir uzkaite nuo pieno gamybos, man butu iskart parode 42 laipsnius
o matavau kakta
jei siaip gera savijauta, nekrecia nesveikas drebulys, tai normalu
as tai vziavau i greitosios pagalbos priimamaji birzelio menesi su vyro ziemine puku striuke
gerai,kad viskas gerai baigesi

QUOTE(sauluciukas @ 2005 03 24, 10:14)
tipo abi labai protingos

o man po gimdymo tem-ra visai nebuvo sukilus

ish karto po gimdymo temperatura gali trumpam pakilti del dehidracijos - bet geriant skyschiu turetu taip pat greitai ir nukristi. pradejus gamintis pienui ir gali buti truputi aukshtesne (man su pirmu gulint ligoninej kazhkur trechia - ketvirta para budavo apie 37.2). prakaitavimas po gimdymo irgi normalu - taip shalinasi per neshtuma susikaupusiu skyschiu perteklius (man taip buvo po antro gimdymo).
bet aukshtesne temperatura nieko gero nerodo. greichiausiai kazhkur kazhkas vyksta ne taip, kaip turetu. geriausia pasirodyti gydytojams.
bet aukshtesne temperatura nieko gero nerodo. greichiausiai kazhkur kazhkas vyksta ne taip, kaip turetu. geriausia pasirodyti gydytojams.
Taip, pazastyje matuot tempos po gimdymo tikrai nepatariama. Man buvo sukilus temperatura iki 40 laipsniu, iskart echoskopavo (mat dare cezari), turbut tikrino ar nera vidinio kraujavimo, bet veliau paaiskejo, kad man uzsidege krutys. Taigi, matuodavau tempa atskirai pazastyse ir kirksnyje, tada budavo aisku kas prie ko.
Bet siaip, manau medikai turetu imtis priemoniu ir issiaiskint karsciavimo priezasti.
Bet siaip, manau medikai turetu imtis priemoniu ir issiaiskint karsciavimo priezasti.
Su pirmu buvo pakilusi temperatura virš 38.. ,bet kaip labai protinga
tai pameluodavau,kad namo greičiau išleistu.O kaip jūsų pasiskaičiau... ,tai gerai viskas baigėsi
.Su antru neturėjau temperatūros.

Mano drauge su pirmais vaikais neturejo temperaturos, o su treciu - pakilo iki 38. Kadangi gimde ziema, tai gydytoja pripaise persalima, o ji uzsispyrusi neige, nes pazista savo organizma ir paprase apziuros. Ir ka gi, is tos vietos didziuli kresuli istrauke. Bjaurybes tie gydytojai...kaip taip aplaidziai dirba.

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tempertūros netūrėtų būti. Temperatūra truputį gali pakilti pradėjus gamintis pienui. O jei temp. aukšta, tai gali būti dėl pieno stazės arba infekcijos. Man 10 dieną po pirmojo gimdymo temp. šoktelėjo iki 40, tai gydytojai aptiko placentos likučių ir dėl to prasidėjusį gimdos uždegimą, padarė išvalymą, o paskui dar prifarširavo antibioktikais. Tai labai rimta.
PO kitų gimdymų temperatūros nebuvo.
Ir šiaip, po gimdymo reikia labai saugotis peršalimo. Būtina laikyti kojas, užpakalį ir krūtinę šiltai.
PO kitų gimdymų temperatūros nebuvo.
Ir šiaip, po gimdymo reikia labai saugotis peršalimo. Būtina laikyti kojas, užpakalį ir krūtinę šiltai.