Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra po gimdymo

Dabar aš išsigandau. Kai atvažiavau gimdyti, temperatūra buvo 37,2, nes labai nervavausi. Po gimdymo dvi dienas ji irgi buvo 37,2, po to nukrito, ir po poros dienų vėl pakilo 37,2, ir taip va jau 9-a diena po gimydmo. O naktim kaip prakaituoju doh.gif doh.gif Po pirmų dviejų gimdymų tokių dalykų nebuvo.
Bet kaip suprantu panikuoti verta, kai pasiekia kokius 38 , ane? Dabar turiu sloga, gerkle skaudama, bet man nuo tokių dalyku niekad nebudavo temp-ros. Kažkas ir man įtartino, kaip jūs manot?
Atsakyti
Man penktą dieną po gimdymo staigiai pradėjo krėsti šaltis, temperatūra pakilo iki 38,6, po to dar kelias dienas visa pakildavo apie 4 valandą dienos. O po kelias daleles turiu iki šiol. Ir dar be to liežuvis geltonas, nesuprantu nuo ko blink.gif Bet šiaip tai nieko visiškai neskauda, jaučiuosi labai neblogai. Na, tik gal kartais depresija bando prikibti cry.gif
Atsakyti
Man po gimdymo rodos 1 diena buvo temperatura ir labai prakaitavau,
tai cia gydytoja sake, kad skysciaimkurie buvo susikaupe pasisalina.
Atsakyti
mane visa savaite po gimdymo ligoninej laike del 37.5 temperaturos, pridare kruva tyrimu, bet nieko nerado, vaistu daugybe prigirde, bet namo vistiek su 37 temperatura isvaziavau. dabar beveik 2 sav. po gimdymo, temperatura 36.8. o ligoninej savijauta buvo labai gera, iskyrus tai, kad naktim siaubingai prakaituodavau
Atsakyti
Man temperatūra buvo pakilus labai aukšta penktą dieną po gimdymo. O jau buvau beveik išleista iš gimdymo namų. Per ją teko pagulėti dar savaitėlę.
Pasirodo tai buvo ir nuo krūties uždegimo, ir dar rado gimdos kaklelyje kažkokią bakteriją. Teko 7 dienas kęsti leidžiamus į veną antibiotikus. Prasikankinau tą savaitėlę, o ypač dėl to, kad mano organizmas nepriima kateterio, venų neimato ir akušerės niekaip iš pirmo karto nepataikydavo suleisti vaistų
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2006 03 15, 10:32)
Man temperatūra buvo pakilus labai aukšta penktą dieną po gimdymo. O jau buvau beveik išleista iš gimdymo namų. Per ją teko pagulėti dar savaitėlę.
Pasirodo tai buvo ir nuo krūties uždegimo, ir dar rado gimdos kaklelyje kažkokią bakteriją. Teko 7 dienas kęsti leidžiamus į veną antibiotikus. Prasikankinau tą savaitėlę, o ypač dėl to, kad mano organizmas nepriima kateterio, venų neimato ir akušerės niekaip iš pirmo karto nepataikydavo suleisti vaistų

Labas 4u.gif mane irgi buvo išraše su 37,2 temp. bet sake jog čia nuo kruties nes rėikėjo numelžti piėną iš kručių ,jos buvo labai kiėtos taigi vyras nupirko vaistinei apparatą avent issis ir nuvažiavom namo,kai susitvarkiau krutis tai temperaturą vistek pradėjo dar daugiaukilt net iki 38,7 budavo tai aš labai išsigandau ir nuvažiavau atgal į ligoninę kur gimdžiau taigi po apžiuros surado jog gimdoję yra labai daug didėliu krešulių ir prasidėjo truputi uždėgimas viduję taigi paguldėį ligoninę ir suleidus antibiotikus kad nuslopintu infekciją o po to padarė man valimą,ir dar gyd. labai mane pagire kad taip greitai suregavau nes jeigu butum laukus tai galėjoviskas baigtis ir klėtaliai,taigi motėriškės žiurėkit saves ir nedelskit jeigu jaučiatės negerai ,taigi sekmės visoms auginant savo mažilius ir bukit svėikos thumbup.gif
Atsakyti
Man atrą dieną po gimdymo temperatūra pakilo iki 38 (ir daugiau), gydytojai neišleido namo, kol rado priežastį- gimdoje liko placentos gabaliukų. Išvalė gimdą, bet dar temperatūra (nedidelė) laikėsi porą parų.
Atsakyti
Man po pirmo gimdymo, po operacijos irgi buvo pakilusi iki 38, ir taip savaitę. Bet ligoninėj, gydytojai jokių tyrimų neatliko, nors su temp. namo ir neišleido. Gerai, kad jokių komplikacijų nebuvo. O po antro gimdymo (gimdžiau natūraliai) nei vienos dienos temp. nebuvo.
Atsakyti
man irgi buvo temperatura sukilus. net gydytoja buvau isikvietus. sako niek oviskas tai turi buti (39). isejau pasivaikscioti tai po kokios valandos vaiksciojimo kaip prakiuro ten apacioj ,tai gerai kad tamsu buvo parejau visa kruvina. pasirodo gimda per staigiai traukesi ir kamstis buvo susidares. kai prakiuro tai ir temperatura dingo.
Atsakyti
O man vakar temperatura vakare uzkilo iki 39.6 o si ryta atsikeliau su 37.3 ir niekaip nesuprantu nuo. Pagimdziau pati, plysimu neturejau, viskas tvarkesi puikiai, tik pienuka nutraukineti turiu, nes mazyle nukramte man krutine. Paracetamolio isgeriau ir viskas. Net nezinau ar verta skambinti dabar gydytojai. g.gif
Atsakyti
PAS MANE NEBUVO JOKIOS TEMPARATUROS,TIK LABAI PRAKAITAS MUSE.O SIAIP NORMALIAI JAUCIAUSI.NORS LIGONINEJ ATSAINIAI MATAVAU,NEBUVO KADA.SUNUS SVARBIAU BUVO.SPRENDZIAU PAGAL SAVIJAUTA. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2006 03 16, 12:15)
Labas 4u.gif mane irgi buvo išraše su 37,2 temp. bet sake jog čia nuo kruties nes rėikėjo numelžti piėną iš kručių ,jos buvo labai kiėtos taigi vyras nupirko vaistinei apparatą avent issis ir nuvažiavom namo,kai susitvarkiau krutis tai temperaturą vistek pradėjo dar daugiaukilt net iki 38,7 budavo tai aš labai išsigandau ir nuvažiavau atgal į ligoninę kur gimdžiau taigi po apžiuros surado jog gimdoję yra labai daug didėliu krešulių ir prasidėjo truputi uždėgimas viduję taigi paguldėį ligoninę ir suleidus antibiotikus kad nuslopintu infekciją o po to padarė man valimą,ir dar gyd. labai mane pagire kad taip greitai suregavau nes jeigu butum laukus tai galėjoviskas baigtis ir klėtaliai,taigi motėriškės žiurėkit saves ir nedelskit jeigu jaučiatės negerai ,taigi sekmės visoms auginant savo mažilius ir bukit svėikos thumbup.gif

Man irgi tas pats atsitiko ,grizau namo su temperatura virs 37 kelios daleles,gydytojai sake,kad cia nuo pieno gamybos gali buti tokia temperatura.Taciau grizus namo po keliu dienu eme kilti temperatura iki 40 net.Vel teko grizti i ligonine.Gimda buvo neissivaliusi,padare isvalyma,tada viskas susitvarke.Neliko visai jokios temperaturos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasadam: 30 gruodžio 2006 - 10:17