Man nebuvo temperatūros.

Manau kai pienas gaminasi temperatura gali pakilt kažkur iki 37 ir kialios,bet tik ne 40,čia jau signalas kad yra uždegimas,dažniausiai likusi dalis placentos.Man taip buvo,padare išvalima viskas susitvarke.Tik nereikia lauk,butinai iškart jieškokit priežasties.
Ar yra kam dar buve kad sokinetu temperatura iki 40 pusantro menesio po gimdymo? Buvo gimdos uzdegimas, antibiotikais isgyde, po savaites vel 40..
man temperatūrėlė pasilaikė kokias tris dienas po gimdymo, paskui praėjo ir praėjo.
siaip jau man nebuvo jokios temperaturos

Man is vis jos nebuvo

As is ligonines gryzau be temperaturos, bet po keliu dienu temperatura pakilo iki 39, man prasidejo krutu uzdegimasir taip savaite laiko su 40temperatura, issikvieciau greituke, sake nieko negaliu padet, recepto antibijotikam negaliu parasyt ir isvaziavo, tai dar po to 2savaites su 40tem pravaiksciojau, ir kai ziuariai nukrito svoris ir akyse buvo tamsu kreipiausi y gydytoja, tai israse antibijotikus, vaistus, kad nesigamintu pienas, nes as dukrytes jau seniai pienu maitint negalejau, o pienas vis gaminosi, na zodziu isgyvenau pragara, aisku pati kalta, kad nesikreipiau anksciau y gydytoja vis maniau praeis
, nes po pirmo gimdymo irgi buvo krutu uzdegimas, auksta temperatura, bet praejo greit, tai ir dabar tikejau,kad greit praeis

Man taip pat buvo nedidele temperatura, nes vaikutis neisciulpe pienuko ir jos skausmingai pabrinko, teko ilgai masazuot ir nutraukinet.

man buvo 4dienas kazkur po gimdymo 38
Man buvo atvirkščiai -per žema 36.2 maždaug. Seselė sakė, kad tai normalu, vienoms pakyla, kitoms nukrenta.

Man po gimdymo iskart uzkilo virs 38 temperatura tai sesute dave tablete nuo temperaturos po keliu valandu temperatura nukrito.