Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra po gimdymo

man po gimdymo laikesi zema temperatura 35.4 ir pan,nzn kodelnet per karscius buvo taip,ir dabar tera g.gif blink.gif
Atsakyti
Man temper buvo pakylusi po gimdymo praejus keletai dienu
Atsakyti
Is karto po gimdymo ( dar gimdykloje) pamatavo temp - ji buvo 38laipsniai. Jokiu vaistuku nedave bet liepe stebeti- tai kiekviena diena po kelis kartus turejau matuotis temp- termometras laikomas kirksnyje- sake jei matuoti pazasty tai tikrai bus pakilus nes pradeda gamintis pienukas ir krutys buna karstos!! Man jau kita diena po gimdymo temp buvo normali- aisku matuojant kirksnyje.
Atsakyti
Man buvo cezaris, tai tempą matuodavo kas 2 val., bet kadangi man buvo gerai, tai tą patį vakarą matavimas ir užsibaigė smile.gif
Atsakyti
Man buvo tempa po 3 savaiciu virs 40, staiga, nei is sio nei is to. Ir tik 3-ia greituske i ligonine isveze blink.gif Liepdavo paracetamoli gert, kai pasakiau kad kas 2 val. geriu ir nieko, tai sako o tu po 2 gerk lotuliukas.gif Tai gerai, kad supratinga greituskes gydytoja pasitaike, gruzine tokia, tai tik uz galvos susieme kai suzinojo, kad ekipazas per para jau trecias ir tik dabar isvezama esu. Tik antibiotikai numuse doh.gif O nuo ko ir kas buvo niekas nepaiskino, net neechoskopavo. Ir su krutine buvo viskas ok blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 15 spalio 2007 - 15:33
Man gimdymo metu buvo pakilusi temperatura iki 38.2, todel skundziaus, kad salta gimdyt smile.gif siaip, butent del tos temperaturos, mano burbula (viskas siaip buvo normaliai, pagulde man ant pilvo, parode teveliui wub.gif ) is naujagymiu skyriaus man atnese apie 17.00 vakaro (pagimdziau 10.40). Sake dare tyrimukus, bet viskas buvo gerai. Man leido antibiotikus, ir jau kita diena po gimdymo temp nukrito ax.gif
Atsakyti

QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 14, 18:23)
Man buvo cezaris, tai tempą matuodavo kas 2 val., bet kadangi man buvo gerai, tai tą patį vakarą matavimas ir užsibaigė  smile.gif

Man po cz laikes tik para temperatura ir tai tik37,5 biggrin.gif
Atsakyti
Iskarto po gymdimo man irgi buvo temperatura pakylus iki 38 verysad.gif ,ir laikesi beveik savaite.Vaikelio nenustojau maitynt,nes jauciausi gerai g.gif .O po savaites temp.pati savaime nukryto thumbup.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai iš gimdyklos perkėlė į palatą, pasimatavau tempa - 37,8, bet sako gal organizmo reakcija į gimdymą. Taip ir buvo, dar tą patį vakarą tempos nebebuvo, o ir daugiau nebesukilo.
Atsakyti
Pas mane irgi labai maža būdavo nuo 35 iki geriausiu atveju 35,5 doh.gif
Atsakyti
Jei aukšta, ką daryti g.gif
Atsakyti
pas mane po gimdimo buvo 38,9 temperatura,juokiu vaistu nedave doctor.gif
Atsakyti