QUOTE(Desiree @ 2008 02 12, 23:41)
nekenkia aišku. Tiesiog pati kiek kitaip reaguočiau ir tiek
Juk nežinom ar mergytė bando stotis ir jai nesiseka, ar ji išvis nebando stotis, nes nemato tikslo, jos tai nedomina, ar ji norėtų ropoti, bet nežino kaip tai daroma, jai nesigauna.. Ar ji išvis nebando judėti iš taško A į tašką B. Nei ropodama, nei atgal judėdama nei dar kaip kitaip.
Yra juk žaislų, lavinančių tiek ropojimą, tiek stojimąsi. Ar jie buvo išbandyti?
Na nepykit už nuomonę.
Desiree, as nemanau, kad cia yra uz ka pykti ir kas nors pyksta, as ir rasiau, kad cia mano asmenine patirtis. Turejome zymiai padidejusi raumenu tonusa. Taip, mano mergina butu pradejusi judet, tik dar veliau (o ir taip i standartus niekaip netilpom),o galu gale mankstos, masazai nekenkia ir sveikam. Tik blogai, kad ne visiems vaikams tai malonumas, manoji klyke baisiausiai, nemalonu masazas budavo, bet po kiekvienu masazu matydavosi ryski pazanga.
Papildyta:
Ziv, kartais uztenka duoti vyrui pasirinkti. O kartais, per nenora, jis duos sutikima, gali nepamilti to vaiko. Yra daug visokiu galimybiu gi ir blogu ir geru. Asmeniskai mano vyras is pradziu sutiko, paskui abejojo, o kai reikejo veztis labai maza leli namo, suabejojau ir issigandau as, palikt nenorejau, priimt sprendima bijojau. Nuleme vyro zodis, uzauginsim ir tiek. Vietoj, matydamas vaika, jis padare sprendima ir del to iki siol (nors tai neilgas laiko tarpas) dziaugiames. Nieko tau konkreciai neparasiau, nes (jeigu galima) tu, geriau pazisti savo vyra ir zinai, ar jis galetu susitaikyti su ta mintimi ar ne ir visas galimas poveikio priemones.
Na gal galima nusivest i vaiku namus (aisku susitarus su ju vadovybe), tik paziuret i tu vaikuciu gyvenima, ar jie panasus i tuos alkoholikus, narkomanus ir t.t. Paziurekit alinkui, kiek gerose seimose auga, tu paziu gerianciuju, narkomanu, vagiu ir zudiku. Nieks neapsaugotas.