Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie įvaikinimą? 2 dalis

QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 20, 13:56)
mūsų džiaugsmelis auga Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdykių namuose, vardu Laurutė. Birželio mėnesį jai sukanka 2 metukai, o mūsiškiui - rugpjūtį. taigi galima sakyti auginsim dvynukus  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif . negalim atsidžiaugti, kad ji augs būtent mūsų šeimoje. vyras prisipažino kad jam sunku vis dar patikėti kad ji bus mūsų dukrytė  ax.gif  wub.gif
kovo pradžioje nešim prašymą teismui, tikiuosi greitai sulaukti ir kuo greičiau įsigaliojus nutarčiai grišti namo pas tėtį.

Jeigu cia ta pati Laurute, tai siai mergytei labai labai pasiseke, kad gyvens ir augs seimoje.
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 20, 14:56)
pagaliau mes namučiuose  wub.gif . visom dekojame už sveikinimus 4u.gif

mūsų džiaugsmelis auga Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdykių namuose, vardu Laurutė. Birželio mėnesį jai sukanka 2 metukai, o mūsiškiui - rugpjūtį. taigi galima sakyti auginsim dvynukus  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif . negalim atsidžiaugti, kad ji augs būtent mūsų šeimoje. vyras prisipažino kad jam sunku vis dar patikėti kad ji bus mūsų dukrytė  ax.gif  wub.gif

kovo pradžioje nešim prašymą teismui, tikiuosi greitai sulaukti ir kuo greičiau įsigaliojus nutarčiai grišti namo pas tėtį.

sveikinu wub.gif sekmes jums augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 20, 14:52)
Jeigu cia ta pati Laurute, tai siai mergytei labai labai pasiseke, kad gyvens ir augs seimoje.

nežinau kurią Laurutę tu turi omenyje ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 20, 16:10)
nežinau kurią Laurutę tu turi omenyje  ax.gif  mirksiukas.gif

Mergaite motina atsisake, o varda dave ligonines personalas. Jei neklystu, ta pacia diena yra ir jos vardadienis. Na jei suklydau, tai labai labai atsiprasau.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 20, 15:39)
Mergaite motina atsisake, o varda dave ligonines personalas. Jei neklystu, ta pacia diena yra ir jos vardadienis. Na jei suklydau, tai labai labai atsiprasau.

apie mūsų Laurutę rašė Mažylio žurnalas. buvo toks projektas pernai metais, kai rašė apie ją - kiek paaugo, ko išmoko, ką pasiekė, kaip jai sekasi ir t.t. - iki kol jai sukako vieneri metukai ax.gif . tai nežinau ar čia ta pati Laurutė ar ne. manau kad ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 20, 17:00)
apie mūsų Laurutę rašė Mažylio žurnalas. buvo toks projektas pernai metais, kai rašė apie ją - kiek paaugo, ko išmoko, ką pasiekė, kaip jai sekasi ir t.t. - iki kol jai sukako vieneri metukai  ax.gif . tai nežinau ar čia ta pati Laurutė ar ne. manau kad ne  ax.gif

ta pati Laurute. Bet tuomet dar nebuvo jos dokumentai sutvarkyti ir ji labai sirgo. Mano sveikinimai ir linkejimai visiems jums. Laurutei labai pasiseke. As kai lankydavau savo mazaja, skaitinejau. Nieko nuostabaus, pavyzdziui, mano mazaja atpazino viena mama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 20, 16:10)
ta pati Laurute. Bet tuomet dar nebuvo jos dokumentai sutvarkyti ir ji labai sirgo. Mano sveikinimai ir linkejimai visiems jums. Laurutei labai pasiseke. As kai lankydavau savo mazaja, skaitinejau. Nieko nuostabaus, pavyzdziui, mano mazaja atpazino viena mama  mirksiukas.gif

matai as nezinau kad ja paliko mama. kiek as zinau ji negali vaikeliu rupintis del sveikatos g.gif .

o kaip suprast tavo mazaja atpazino viena mama g.gif . ta prasme jos biologine mama atpazino tavaja is foto zurnale g.gif ? ar kazka ne taip surpatau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 20, 17:22)
o kaip suprast tavo mazaja atpazino viena mama g.gif . ta prasme jos biologine mama atpazino tavaja is foto zurnale  g.gif ? ar kazka ne taip surpatau  blush2.gif

mamyte yra isivaikinusi kita vaikuti. Pries keleta metu ji pati lankesi tuose kudikiu namuose ir kai issikalbejome, ji atsimine maniske. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 20, 18:24)
mamyte yra isivaikinusi kita vaikuti. Pries keleta metu ji pati lankesi tuose kudikiu namuose ir kai issikalbejome, ji atsimine maniske.  mirksiukas.gif

aišq mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sėdim su vyru vakare ir juokemės iš savęs pačių kas galėjo pagalvoti kad tiek džiaugsmo suteiks tai kad vaikas sėdasi ant puoduko. labai keista bet draugės pagąsdinimai apie tai kad vaikai klaikiai bijo puoduko nepasiteisino maniškė jau tris dienas nuo pat pirmo karto ant jo sėdėjo kaip didelė o ir šeip šauni mažylė ir kažkokių keistenybių nepastebėjau.
Dėkui ir tom formumo dalyvėm kurios pasiūlė užmiti vaiką kai kloji lovą ar kažką panašaus darai aš saviškei duodu užduotį stovėti. Ji pas mane navaikšto ir pati nesikele bet šaunei stovi. Taigi kai einma laukan vietoj 5 min klyksmo pas mus būna 5 minutės stovėjimo arba vakare kad neverktų pastau lovytėje (kol subėgioju pienumo ar dar kažko , nes aš pastovei kažką užmirštu doh.gif doh.gif doh.gif ) ir vaikas stovi tai yra veikia kažką g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Zaika, labai už jus džiaugiuosi, atsimenu, kaip tu nerimavai ir dar labiau džiaugiuosi, kad pradinis nerimastingumas praėjo ir nepasiteisino baimės dėl mergaitės elgesio, vangumo ir kitų dalykėlių. Vaikai iš tiesų stebėtinai keičiasi šeimoje. Tu taip ja džiaugiesi ir taip mielai rašai, kad man net miegosis geriau apie jus visus begalvojant 4u.gif .

Gal ką pražioplinau ar tiesiog neįsidėmėjau blush2.gif , bet dabar pamaniau, kad nežinau kokioj "stadijoj" jūsų teisiniai reikalai, kokiu pagrindu dabar mergaitė su jumis? Ar jau turit kokią laikiną globą? Kada teismas?
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 02 21, 00:15)
Gal ką pražioplinau ar tiesiog neįsidėmėjau  blush2.gif , bet dabar pamaniau, kad nežinau kokioj "stadijoj" jūsų teisiniai reikalai, kokiu pagrindu dabar mergaitė su jumis? Ar jau turit kokią laikiną globą? Kada teismas?

Pasufleruosiu del teismo - vasario pabaigoje?
Atsakyti