Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie įvaikinimą? 2 dalis

QUOTE(Tuoj @ 2008 02 22, 12:22)
O niekas ir nekalba apie meilės silpnumą ir stiprumą. Tiesiog kiekvienam vaikui ji gali būti skirtinga, ir tiek mirksiukas.gif

aš suprantu, apie ką kalba smile.gif . Gal aš neaiškiai išsireiškiau. Kas yra tėvų skirtinga meilė, nemeilė kažkaip labai aiškiai akis į akį su tuo susidūrus gyvenime buvau.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 02 21, 18:02)
Tiesiog norejau pasakyti, kad kol neturejau savo vaiko, sakiau kad isivaikinsim dar viena vaikeli, padesim jam. Bet dabar kai turiu dukryte - nezinau ar galeciau svetima vaika mylet taip kaip sava. gal skamba bjauriai, bet nemoku kitaip paaiskint... verysad.gif

Aš manau kad tu taip galvoji nes dar labai maža tavo dukrytė,aš irgi visada savęs klausdavau kad aš taip stipriai myliu savo vaiką,kad ar įmanoma kitą vaiką taip pat mylėt..ne įsivaikintą,o savo biologinį.bijojau kad negalėsiu,o db laukiuosi antro ir galvoju kad jau db aš jį myliu beprotiškai stipriai, bet dėl to meilė dukrytei tikrai nesumažėjo.
Praeis daugiau laiko ir tu irgi galvosi kitaip,šiaip juk kai įvaikini jis irgi tampa savo ax.gif
Pritariu kitų mamyčių išsakytoms mintims,kad visgi vaikai yra mylimi skirtingai kiekvienas ir manau taip ir turi būti-ne daugiau,ar mažiau,ne,tiesiog skirtingai,juk ar galėtume palyginti ką mylime daugiau-savo tėvus,vaikus,ar vyrą?negalėtume,nes kiekviena šių meilių yra skirtingos,tai kodėl turim vaikus mylėti vienodai?svarbu mylėti ir mokėti tai parodyti vaikui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2008 02 22, 13:09)
vaikai yra mylimi skirtingai kiekvienas ir manau taip ir turi būti-ne daugiau,ar mažiau,ne,tiesiog skirtingai,

As savo mergaites (biologine ir ivaikinta) myliu vienodai. Mastau, kaip galima myleti skirtingai?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 22, 13:17)
As savo mergaites (biologine ir ivaikinta) myliu vienodai. Mastau, kaip galima myleti skirtingai?

na nežinau,tu gal myli tiesiog vienodai stipriai?juk vaikai yra skirtingi?ar ne?tai kaip mylėti vienodai?aš gal netaip tada suprantu,arba nemoku paaiškinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2008 02 22, 14:56)
na nežinau,tu gal myli tiesiog vienodai stipriai?juk vaikai yra skirtingi?ar ne?tai kaip mylėti vienodai?aš gal netaip tada suprantu,arba nemoku paaiškinti  blush2.gif

vaikai yra skirtingi (amziumi). Net negaliu pasakyti, kodel taip yra ir as myliu vienodai. Ar taip gali buti? Gal ateity mano meile vaikams bus skirtinga? g.gif As tiesiog mastau - abi mergaites panasios, turiu omeny, is veido, plauku spalva, manierom, elgesiu, poelgiais. Jos abi i mane nekiek nepanasios. Net svarstau ir tai, gal myliu vienodai, kad jos labai sauniai sutaria?
Atsakyti
Vaikai labai sunkiai priima nelygybę, kuri logiška, pateisinama, bet vis vien yra nelygybė. Žiūriu į dukrą. Jei kokį kartą jai neužduos namų darbų, nes ji ir taip moka tą temą, ji pareis pasididžiuodama, bet jei neužduos kitam vaikui, nes kitas vaikas moka, tai jausis labai nelaiminga ir nuskriausta.

Žodžiu vaikai sutinka būti išskirtiniai patys, bet nesutinka, kad išskirtiniai būtų kiti.

Manau, mamos įtikindamos vaikus, kad myli vienodai (ar kad kiekvienas yra mylimukas) tiesiog atsiliepia į vaikų amžių ir poreikius, nes kitaip vaikai nesugebėtų suprasti ir jaustųsi prastai.

Turiu tik vieną vaiką, bet skirtingai mylėti man atrodo normalu ir vargu ar kitaip galėtų būti. Nebent vaikai identiški dvynukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2008 02 22, 15:54)
Manau, mamos įtikindamos vaikus, kad myli vienodai (ar kad kiekvienas yra mylimukas) tiesiog atsiliepia į vaikų amžių ir poreikius, nes kitaip vaikai nesugebėtų suprasti ir jaustųsi prastai.

As nesakau vaikams as myliu abiems is karto. As sakau kiekvienai atskirai prie tam tikros progos. Bet as pati jas myliu vienodai.
Darbe ir drauges pasakoja apie vaikus ir pasako, kad viena grazesne dukra, kita ne. Viena geresne kazkuom, kita nelabai ir t.t.
As negaliu isskirti ju dabar, nes as jauciu joms meile vienodai. Taciau kai ugtels labiau, gal taip pat sakysiu, kad myliu, bet skirtingai.
Atsakyti
labai dziaugiuosi , kad yra zmoniu , kurie isivaikina vaikus is vaiku namu thumbup.gif as ir pati ateityje noreciau isivaikinti
Atsakyti

laureta
Lauksime geru ziniu. Dovile grazus vardas. Viena ar du vardus tures dukryte?

dovile sonata

Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2008 02 22, 14:54)
1. Žodžiu vaikai sutinka būti išskirtiniai patys, bet nesutinka, kad išskirtiniai būtų kiti.
2. Manau, mamos įtikindamos vaikus, kad myli vienodai (ar kad kiekvienas yra mylimukas) tiesiog atsiliepia į vaikų amžių ir poreikius, nes kitaip vaikai nesugebėtų suprasti ir jaustųsi prastai.
3. Turiu tik vieną vaiką, bet skirtingai mylėti man atrodo normalu ir vargu ar kitaip galėtų būti. Nebent vaikai identiški dvynukai  mirksiukas.gif

1. Sutinku drinks_cheers.gif
2. Sutinku drinks_cheers.gif
3. Savo dvynius skirtingai myliu...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,as siame forume pirma karta blush2.gif .Mano vyro brolio seima negali susilaukti seimos jau 12 metu,vis gydosi,gydosi ir nieko verysad.gif .Daktarai sako,kad jie yra sveiki,ligos neranda doh.gif .Kai viena karta pasiuliau isisvaikinti kudikeli,tai vyto brolis sako,kad niekada neisivaikins,nes kiekviena ryta atsikeoles galvos,kad cia ne mano vaikas doh.gif .O jo zmona noretu isivaikinti,bet vyras nenori verysad.gif .
O as pati su vyru esame uz vaikucio isivaikinima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 02 22, 23:32)
dovile sonata

labai grazus vardai ir dera vienas prie kito. Savo mazylei antra varda daviau irgi is S raides. Sonata irgi buvo mano mazylei variantas. Bet jis nelabai derejo prie jos antro. O beto kai saukeme, ji i ji neatasiliepe. Taciau kai pavadinome kitu vardu, ji atsisuko. Taip ir daveme jai du vardus, kad gyvenime ja saugotu du angeliukai.
Atsakyti