QUOTE(murmur @ 2008 02 21, 18:02)
Tiesiog norejau pasakyti, kad kol neturejau savo vaiko, sakiau kad isivaikinsim dar viena vaikeli, padesim jam. Bet dabar kai turiu dukryte - nezinau ar galeciau svetima vaika mylet taip kaip sava. gal skamba bjauriai, bet nemoku kitaip paaiskint...
Aš manau kad tu taip galvoji nes dar labai maža tavo dukrytė,aš irgi visada savęs klausdavau kad aš taip stipriai myliu savo vaiką,kad ar įmanoma kitą vaiką taip pat mylėt..ne įsivaikintą,o savo biologinį.bijojau kad negalėsiu,o db laukiuosi antro ir galvoju kad jau db aš jį myliu beprotiškai stipriai, bet dėl to meilė dukrytei tikrai nesumažėjo.
Praeis daugiau laiko ir tu irgi galvosi kitaip,šiaip juk kai įvaikini jis irgi tampa savo
Pritariu kitų mamyčių išsakytoms mintims,kad visgi vaikai yra mylimi skirtingai kiekvienas ir manau taip ir turi būti-ne daugiau,ar mažiau,ne,tiesiog skirtingai,juk ar galėtume palyginti ką mylime daugiau-savo tėvus,vaikus,ar vyrą?negalėtume,nes kiekviena šių meilių yra skirtingos,tai kodėl turim vaikus mylėti vienodai?svarbu mylėti ir mokėti tai parodyti vaikui