QUOTE(Ledietė @ 2008 02 28, 17:49)
Aciu uz nuomone, patarima. Musu mergaites is tiesu yra visai grazus vardukas - Karolina, tik pamaniau, kad butu smagu savo vaikui patiems isrinkti varda

Na taip turbut labai egoistiska
Paprastai žiūrint - jokio egoizmo kaip ir nėra. Na, kiekvienas nori, kad jam būtų gražus jo vaiko vardas. Aš, kalbėdama apie vardo pakeitimą, darau užuominą į subtilesnius dalykus, patirtis, su kuriomis daug vėliau teko susidurti.
Kai ginu savo nuomonę - patiriu gana įdomius jausmus. Man niekada nesinori labai ginčytis su forumo dalyvėmis... Dažnai galvoju, kiek savo nuomonės gynimas artimas tam pačiam egoizmui, nuo kurio bėgu... Kiekvieno nuomonė jam pačiam yra pati teisingiausia. Tik jis pats patirs, kiek ta nuomonė pasiteisina...
Man iki šiol labai gražus mano sūnaus vardas, kuriuo jį pavadinau. Bet dabar jau nekeisčiau to, kurį jis turėjo... Neseniai kalbėjomės apie jo buvusį vardą. Galvoju - na suskaidžiau vaiko savęs suvokimą. Mes juk tapatinamės su savo vardu... Mąstau - o jei mano pačios kažkada būtų buvęs kitoks vardas? Kaip tai veiktų mane? Aš save tapatinu tik su savo vardu. Aišku, gal neriu per giliai... Bet vis vien nesu patenkinta tuo faktu, kad keičiau vaikui vardą.
Karolina išties puikus vardas

Man gražus.
Kuo didžiausio džiaugsmo ir sveikatos visai Jūsų šeimai! Dar vienas vaikutis patirs meilę ir turės namelius!
Papildyta:
Zaika2, matau, kad esi. Kaip teismas???