Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie įvaikinimą? 2 dalis

QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 02 28, 21:55)
Pas mus Klaipedoje buvo vienas atvejis kai teismo sprendimas skubos tvarka buvo 7 dienos tai VTAT ir pasiule paprasyti teisejo kad kai duos zodi tai ir prasyti kad  sprendimas pagreitintai isigaletu mums pasiseke su teiseju VTAT sake kad labai labai geras pasitaike ir labai zmogiskai ziuri i bylas todel teismo sprendimas musu prasymu buvo priimamas skubos tvarka . Bet teisme VTAT ir vaiku namu direktore turi pristrati tam prasymui  kitaip g.gif  g.gif  g.gif

niekaip neiššifruoju blush2.gif g.gif biggrin.gif

aš labai abejoju ar vaikų namų, iš kurių mes imame mergytę, direktorė dalyvaus teisme g.gif . nemanau kad važiuos iš Vilniaus į Alytų, ar aš klystu g.gif

kaip bebūtų reikės apie tai pasikalbėti su VTAT direktore ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 28, 23:54)
aš labai abejoju ar vaikų namų, iš kurių mes imame mergytę, direktorė dalyvaus teisme  g.gif . nemanau kad važiuos iš Vilniaus į Alytų, ar aš klystu  g.gif

Direktorė ir neturi dalyvauti, jos beveik niekada nedalyvauja, o siunčia socialinį darbuotoją arba tiesiog nusiunčia teismui raštą, kad su viskuo sutinka ir prašo svarstyti bylą nedalyvaujant jokiam globos namų atstovui (kaip kad buvo mano atveju).
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 28, 19:34)
sveikos visos,

asmeniškai aš palaikau tą nuomonę, jog vardo nekeisti vaikui. kaip kad Tuoj minėjo tai vienintėlis dalykas,kurį vaikas turi iš savo praeities. ir mes ketinome taip ir elgtis, t.y. nekeisti mūsų dukrytės vardo, na nebet būtų vardas koks Jadzė hihihi.gif  . bet VTAT vedėjos patariami mes mergytės vardą truputį interpretavome  ax.gif . dabar net mąstau, kad gal be reikalo  g.gif  unsure.gif

Dėl vardų. Aš iš esmės esu prieš kai duodami du vardai vaikui, čia visai nesvarbu įvaikintas ar savas. Aš tiesiog nesuprantu esmės to. Kam to reikia. Ar pagalvojama kaip užkraunama našta visam gyvenimui, kai visur reiks rašyti du vardus ir pavardę , kam turėti du vardus jei esi šaukiamas tik vienu. Tikrai retai kur būsi vadinamas dviem vardais. Nei mokykloje, nei draugų rate, nei šeimoje, nei darbe, nu tai kam to reikia. Dabar tai madinga, bet aš nepritariu.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 02 28, 19:23)
Kuo didžiausio džiaugsmo ir sveikatos visai Jūsų šeimai! Dar vienas vaikutis patirs meilę ir turės namelius!  4u.gif

Aciu labai

QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 02 28, 19:24)
Siandien vyko teismas ir mes jau seima oficialei.

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Skarota Egle @ 2008 02 28, 19:34)
nustebau išgirdus, kad galimi ir tokie skuboti teismo nuosprendžio įsigaliojimai  bigsmile.gif  thumbup.gif  . reikės pasikonsultuot su VTAT vedėja dėl tokių galimybių. ačiū už pasidalinimą info  4u.gif

drinks_cheers.gif
Laba dienele visoms.
Atsakyti
Ir mes sveikinam jusu simyna ZAIKA 2 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai mes teisman ejom, mums to nepasake... unsure.gif
Atsakyti
Sveikinam Zaika 2 oficialiai tapus seima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinteZZ @ 2008 01 09, 14:30)
O aš nieko nebandžiau. T.y. tikiuosi kad galiu turėti vaikų, bet kadangi gyvenu viena ir jau labai norėjau vaikiuko, nusprendžiau kad įvaikinimo kelias man priimtinesnis. Komentarų susilaukiau įvairių, pvz. kūdikių namų direktorė, kai atvažiavau susipažinti su sūneliu, tiesiai šviesiai paklausė - "o tau ką, sunku su kuo nors permiegoti?".  Sunkumo tai nesunku, bet yra juk ir kitos nuostatos, kurios sulaiko nuo tokio žingsnio, nesvarbu kaip labai labai norėčiau ir biologinio vaikiuko... Psichiatras, kurio įrašo reikėjo medicininei pažymai nešant įvaikinimo dokumentus, irgi kokią valandą bandė mane priversti suabejoti savo žingsniu. Nuo tos dienos jau praėjo beveik pusantrų metų, bet vis dar nesuabejojau, ir mano mažius man yra visom prasmėm mano. O ar mūsų maža šeimynėlė taps kada didesne ir kokiu būdu - pagyvensim pamatysim...

Sveikute.Labai norime mazylio,bet sveikatele neleidzia,tai kuo toliau,tuo dazniau galvojame apie isivaikinima.Norejau pacios paklausti ar labai sunku rasti norima mazyli, ar daug popierizmo tvarkyti reikia ir kaip su pinigeliais ar gaunama kokios pasalpeles? g.gif Aciu
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif ssorei norejau parasyti pritarti. Bet vaiku namu ir vatat atsovai privales dallyvauti jie gaus saukima i teisma ,plius vaiku namai oficialus to vaiko globejai ir uz nedalyvavima teisme musu valstybe numato ir atsakomybe bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
beto ir pati kaip nesi dokumentus i teisma tai darysi keturis egempliurius visu dokumetu ir tada nesi i teisma.

Beje skarota egle as tau per skipe pasuksiu pirmadieni nes dabar tik prisokamai prieinu prie kompo.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2008 02 29, 09:09)
Dėl vardų. Aš iš esmės esu prieš kai duodami du vardai vaikui, čia visai nesvarbu įvaikintas ar savas. Aš tiesiog nesuprantu esmės to. Kam to reikia. Ar pagalvojama kaip užkraunama našta visam gyvenimui, kai visur reiks rašyti du vardus ir pavardę , kam turėti du vardus jei esi šaukiamas tik vienu. Tikrai retai kur būsi vadinamas dviem vardais. Nei mokykloje, nei draugų rate, nei šeimoje, nei darbe, nu tai kam to reikia. Dabar tai madinga, bet aš nepritariu.

gal blogai mane supratai, mes neduodame 2 vardu mazylei, mes tik keiciame varduka mirksiukas.gif

Zaika2 >>> lauksiu skambucio, jei iseis pasigaut vienai kita prie PC vienu metu hihihi.gif hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniske mane stebina kiekviena dena ,pries pora dienu ji pradejo gultis kai pamate traukiant pampersus ir dabar kai pamto pampersa ir pasakau gulkis vaikas guli kojom aukstyn bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .
siandien mane nustebino kai atejo sveciai ir drauge priejo prie maniskes tai ji isigandusi svetimu zmoniu dudas paleido, na visai kaip naminukas o dar tiki pora menesiu namuose.
Ir siaip matosi kad prisirisusi prie vyro, toleruoja mociutes, o kai mama gryzta is kur nors tai vaikas visom keturiom lekia pas mamyte ir koki pusvalandi sedi kaip pabuciuotaant keliu, seip ji pora minuciu pasedi ir sumasto ka nors naujo o kai as gryztu tai pusvalandi prisiklijuoja. jau keturios dienos kai naktimis netenka keltis iskyrus viena karta pamaitinti. naktiniai kelimasi retejo su kiekviena diena .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 03 09, 23:00)
Maniske mane stebina kiekviena dena ,pries pora dienu ji pradejo gultis kai pamate traukiant pampersus ir dabar kai pamto pampersa ir pasakau gulkis vaikas guli  kojom aukstyn bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .
siandien mane nustebino kai atejo sveciai ir drauge priejo prie maniskes tai ji isigandusi svetimu zmoniu  dudas paleido, na visai kaip naminukas o dar tiki pora menesiu namuose.
Ir siaip matosi kad prisirisusi prie vyro, toleruoja mociutes, o kai mama gryzta is kur nors tai vaikas visom keturiom lekia pas mamyte ir koki pusvalandi sedi kaip pabuciuotaant keliu, seip ji pora minuciu pasedi ir sumasto ka nors naujo o kai as gryztu tai pusvalandi prisiklijuoja. jau keturios dienos kai naktimis netenka keltis iskyrus viena karta pamaitinti. naktiniai kelimasi retejo su kiekviena diena .

Na, tikrai, kaip smagu skaityti tavo žinutes smile.gif Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 02 28, 20:24)
Siandien vyko teismas ir mes jau seima oficialei. Kadangi forume parasete kad teismo sprendimas isigalioja per 30 dienu tai VTAT pakuzdejo kad teisejas labai geras ir prasyti kad teismo sprendimas isigaliotu kiek imanoma greiciau taigi pacioje pradzioje kai teisejas paklause ar torite kas nors ka nors [pareiksti  mes papraseme kad teismo sprendimas isigaliotu skubos tvarka. taigi teisejas gale teismo pasake kad teismo sprendimas ivaikinti ir sprendimo isigaliojimas priimamas nedelsiant. Beje cia VTAT labai padejo labai uztare  Man atrodo skarota egele tu irgi is klaipedos tai jei turi skipe galetum imesti i asmenine zinute Nika skaipo ir tada paskambinciau internetu galeteume galeciau isamiau papasakoti.
beje mus issamei klausinejo kaip susipazinome kodel norite ivaikinti ir ivairiu kitu dalyku .
Beje skipe visai neblogas dalykas mes susesere is JAv nuolat kalbam ir  matome viena kita per VEb kamera.

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti