Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie įvaikinimą? 2 dalis

Sveikos mamytės smile.gif
Man labai reikia Jūsų pagalbos blush2.gif esu KU PF socialinės pedagogikos 4 kurso studentė ir rašau baigiamąjį darbą apie įvaikinimą. Man ši tema labai aktuali, ne tik dėl baigiamojo darbo, bet ir dėl ateities, nes labai norėčiau įateityje sivaikinti, nesvarbu ar turėsiu savo vaikų ar ne wub.gif Niu bet prie esmės smile.gif man reikia atlikti tyrimą su žmonėmis, kurie yra įsivaikinę, tačiau niekaip nesiseka rasti tokių respondentų, nes visgi tai labai subtili tema ir ne visi nori apie tai kalbėti, tuo labiau su nepažįstamu žmogumi unsure.gif Todėl ir kreipiuosi į visas šio forumo dalyves, kurios yra įsivaikinusios. Labai būčiau dėkinga, jei nepagailėtumėte laiko ir atsakytumėte į keletą klausimukų. Man nereikia jokių duomenų apie Jus, tai anoniminė apklausa. Štai klausimai:
1. Ar įvaikinimo proceso metu (arba prieš jį ar po jo) susidūrėte su kokiais nors sunkumais, problemomis? Jei taip, - su kokiais? Jei ne, pereikite prie 3 klausimo.
2. Kaip sprendėte iškilusius sunkumus, problemas? Ar kas nors padėjo Jums išspręsti iškilusius sunkumus, problemas? Kur kreipėtės pagalbos iškilus sunkumams, problemoms šio proceso metu?
3. Ar trūko kokios informacijos susijusios su įvaikinimu prasidėjus šiam procesui?
4. Kaip manote, ar reikalinga speciali įtėvių parengimo programa įvaikinimui?
5. Gal turite kokių pasiūlymų, į ką turėtų būti atsižvelgta kuriant įtėvių parengimo įsivaikinimui programą (pvz., būsimų įtėvių psichologinis paruošimas, supažindinimas su pačiu įvaikinimo procesu, galimais sunkumais ir pan.)?
Dėkoju už sugaištą laiką ir pagalbą atliekant tyrimą. Atsakymus į šiuos klausimus siųskite iki 2008 04 01 adresu: ausra.bambalaite@gmail.com

Atsakyti
Pas mus vėl atėjo baubas , dantukai vel dygsta. doh.gif doh.gif doh.gif
Šiandien mažoji vyrą vos ne iki baltų arklių davarė, aš išėjau į įvaikunimo kursus o ji visą laiką zyzė ir verkė išėjau iš kursų anksčiau . Be to šiandien dar didelį guzą sugebėjo pasigauti na žodžiu problemos problemos bet tai niekaip nesusija su ivaikinimu gi visiems vaikams dygsta dantys ir visiems vaikmas mymytė yra viskas .
Kai išeinu ji vis į duris žvilgčioje laukia savo mamytės gryžtant.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 03 13, 22:53)

Zaika, kaip smagu, panašu, išvengsite prisirišimo problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 03 13, 23:53)
Pas mus vėl atėjo baubas , dantukai vel dygsta.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Šiandien mažoji vyrą vos ne iki baltų arklių davarė, aš išėjau į įvaikunimo kursus o ji visą laiką zyzė ir verkė  išėjau iš kursų anksčiau .  Be to šiandien dar didelį guzą sugebėjo pasigauti na žodžiu problemos  problemos bet tai niekaip nesusija su ivaikinimu gi visiems vaikams dygsta dantys ir visiems vaikmas mymytė yra viskas .

O kodel dabar ivaikinimo kursai po ivaikinimo?
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...AFstatymais.htm
Atsakyti
manau kadreiktu skirti sadistiška elesi nuo pliaukštelėjimo na ir beabejo ne viešose vietose nes tai žemina vaiką.
O kusus lankau po ivaikinimo nes kai mane irašė į įvaikinimo eilę po 2 savaičiu susiradau savo mažylę ir iki kursu isivaikinau. dabar ten einu del saves.
Atsakyti
As nepateisinu tevu poelgio, kai vaikas i darzeli ar mokykla nueina nusetas melynemis arba sutrenktomis smegenimis ir sulauzytais kaulais atsiduria ligonineje. As nekalbu apie reanimacija. Tai baisu.

As lankiau kursus pries ivaikinima ir po ivaikinimo. Po ivaikinimo man patiko labiau. Neatsisakau apsilankyti ir siuo metu. Tai labai idomu.
Ar tevelis artimiau susidraugavo su dukrele?
Atsakyti
Taip gi tik tetis paskraidina vaiką, panešioja ją ant pečių, tik tetis leidžia įsikibti į plaukus ir rauti nosį. mama griežta bet vaiko vis tiek labiau mylima. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 15, 10:58)
As nepateisinu tevu poelgio, kai vaikas i darzeli ar mokykla nueina nusetas melynemis arba sutrenktomis smegenimis ir sulauzytais kaulais atsiduria ligonineje. As nekalbu apie reanimacija. Tai baisu.

Tik nepateisini??? Kaip švelniai pasakyta!!! Na, už tokius dalykus, kuriuos mini...
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 15, 22:06)
Tik nepateisini??? Kaip švelniai pasakyta!!! Na, už tokius dalykus, kuriuos mini...

... numatyta atsakomybė pagal Lietuvos Respublikos baudžiamąjį kodeksą (sunkus/nesunkus sveikatos sutrikdymas, fizinio skausmo sukėlimas, piktnaudžiavimas tėvų/globėjų/rūpintojų teisėmis ir t.t.) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 16, 00:06)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 15, 23:06)

As nepateisinu, kaip pasalinis asmuo. Su manimi tai nesusije. Tam yra institucijos, tegu jos sprendzia.
... tavo minciu per atstuma negaliu nuspeti.
Atsakyti