Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbiai

bendraujam kolkas siltai....matysim kaip bus toliau, kolkas dar tik 9 menesiai kai namie sedziu ax.gif
Atsakyti
Aš pastoviai bendrauju su keliom bendradarbėm, nes su visais būtų neįmanoma (per daug ten mūsų). O visi likusieji visada pakalbina, jei kur susitinkam atsitiktinai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 13 gegužės 2008 - 01:00
QUOTE(Svajūnė @ 2008 05 13, 01:59)
Aš pastoviai bendrauju su keliom bendradarbėm, nes su visais būtų neįmanoma (per daug ten mūsų). O visi likusieji visada pakalbina, jei kur susitinkam atsitiktinai  ax.gif

Ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 05 13, 01:59)
Aš pastoviai bendrauju su keliom bendradarbėm, nes su visais būtų neįmanoma (per daug ten mūsų). O visi likusieji visada pakalbina, jei kur susitinkam atsitiktinai  ax.gif

ta pati situacija ir pas mus drinks_cheers.gif be to, dar viena kaip tik neperseniausiai irgi pasigimde, tai problemu nera ax.gif
Atsakyti
Daznai bendrauju su bendradarbiais "meilais" bei "sms" thumbup.gif
Atsakyti
iš pradžių , t.y. pirmi metai bendravom, bet baigiantis antriems metams laaabai sumažėjo norinčių... pas visus savas gyvenimas, savos bėdos, o mes namie jau du metai, nuo visko nutolę, niekam neidomūs..
Atsakyti
Mūsų kolektyvas buvo labai mažas ir dirbau gal per trumpai (1 m.), nes bendravimas nutrūko labai greitai verysad.gif . Nežinau, kaip ir reikės grįžti į darbą. Jau dabar baisoka, nors dar tikriausiai kokius 1,5 m. sėdėsiu namie. Tai ir visai pamirš mane per tą laiką unsure.gif .
Spėju, kad ir į Kalėdinį vakarėlį netgi nepakvies ax.gif
Atsakyti
O as tai pilnumoje is darbo taip ir neisejau (tik oficialiai atostogauju) tai tenka bendrauti su visais ax.gif o siaip manau bendraciau tik su direktorium (dirbu ten jau 8 metai ir esu ilgiausiai isdirbusi), nes siaip kolektyvas 100 procentu pasikeicia per kokius metus doh.gif tai nelabai ir susibendrauti iseina verysad.gif
Atsakyti
Su kai kuriais tai santykiai visiskai nepasikeite, o su kai kuriais nutruko. unsure.gif
Atsakyti
Su bendradarbiais bendraujam, kviečia į visokius renginius, vakarėlius, teatrus ir pan. Kai tik būnu netoli darbovietės, būtinai užsuku kavos ir be poros valandų išvažiuoti neleidžia thumbup.gif Susiskambinam į mėnesį tikrai ne kartą. Iki gimdymo dirbau tik šėšis mėnesius, bet labai susibendravom. rolleyes.gif
Atsakyti
Nebent su tom bendradarbem, kurios taip pat vaiko prieziuros arba nestumo atostogose thumbup.gif
Atsakyti
visiskai neatitrukus, kartu visos sventes, baliukai sveikinimai, ciki , zodziu.
Atsakyti