dirbau per 2 darbus, abiejų kolegos iki šiol palaikom ryšius, susitinkam gerai bendravom ir kai pirmą kartą į dekretą išėjau tai išleido ir antrą kartą -----------
Kai buvo vienas sefas, buvo puiku: ir dėmesys, ir visa kita. Iš tiesų į ligoninę su gėlėm atgužėjo (net bendradarbis vienas), sms gavau, na, ir šiaip...smagu buvo. Pasikeitė sefas ir...pasikeitė atmosfera. Kai gimė dukra net nepaskambino (ta prasme, daarbovietė), nors dirbau iki likus trims savaitėms iki jos gimimo Po to jau į namus atsiuntė vairuotoją su gėlėm ir vokeliu, bet šiaip tai kažkaip iš tiesų šalčiau buvo... Bet šiaip tai nemanai, kad tai esmė. Juk vis dėlto svarbiausia - bendra atmosfera darbe!
O man vis skambina ir skambina,vis klausineja kaip ana padaryt,kaip kita, nors viska detaliai buvau isaiskinus, net mokymai buvo. Neduoda ramiai laukt mazulycio atejimo
as specialiai su bendradarbiais nepalaikau santykiu, tiesiog nespeju ir nera kada. kai isejau su antru vaiku, tai net neislidejo normaliai sakyciau. pas mus kaip ir visas islidedavo. su pirmu taip pat normaliai neilidejo, ten buvo kitokiu prezasciu. dikretines pas mane prasidet turejo rugsejo 29 diena, o nuo rugpjucio pabaigos as biliuteni buvau, dvi erkes buvo ikandusios ir taip visokiu rupesciu su sveikata. dar nuo rugsejo 1 pradejau studijoti magistrantura.
yra dvi bendradarbes su kuriom kazkiek palaikau santykius, bet jos kaip ir as dekrete. o kai i darba nuvaziuoju,zmoniu daug, sakyciau tikrai as jiems labai idomi, bet as ilgai snekuciotis ir pati neturiu laiko.
O aš gimus vaikui neužilgo užbėgau į darbą, galvoju tuo pačiu ir prašymą vaiko auginimo atostogoms parašysiu ir lauktuvių ant stalo nunešiau, tai buvau labai maloniai "nustebinta", kad nieko nieko, nė kokios vienos gėlytės gavau...kažkaip taip skaudu pasidarė, ypač, kai vyrui darbe visko vaikučiui pridovanojo, o manęs galima sakyti, net nepasveikino
VIENA MANO BENDRADARBE IRGI SU VAIKELIU SEDI, TAI SU JA PALAIKOME LABAI GERUS , DRAUGIŠKUS SANTYKIUS, O SU KITAIS RYSYS VIENPUSIS. KARTAIS AŠ PASKAMBINU ARBA NUVAZIUOJU OAS JUOS I SVECIUS.
Rysys nenutruksta,bet nepasakyciau,kad ir labai bendraujam.Tai as paskambinu, tai koleges pasuka.Kazkokie rysiai yra ir manau, kad jie neturetu visai nutrukti.