Įkraunama...
Įkraunama...

Bendradarbiai

del bendradarbiu turiu savo nuomone - tai bendradarbiai ir nenoriu, kad jie kistusi i mano asmenini gyvenima. jie mane pasveikino, kartais susirasom meilais ir viskas... manau taip ir turi but.
su kai kuriais is darbo esame draugais, tai jau kitas reikalas... palaikom rysi ir ne darbe biggrin.gif
Atsakyti
rysius palaikau,bet tik su tom,kur bendraudavom silciausiai
Atsakyti
as tai palaikau artimesnius rysius (susiskambinam, susirasom) su savo "kabinetoke" ir su dar pora bendradarbiu. O siaip nesijauciu, kad buciau "isstumta" is kolektyvo. ir aplankyti buvo, ir i kaledine svente pakviete, ir virsininke karts nuo karto paskambina pasiteirauti kaip sekasi smile.gif
O va dabar jau tuoj reikes pratesti vaiko prieziuros atostogas, tai dar man nespejus susiskubti to padaryti, jau skambino, rupinosi, kad nepraziopsociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 03 13, 01:30)
del bendradarbiu turiu savo nuomone - tai bendradarbiai ir nenoriu, kad jie kistusi i mano asmenini gyvenima. jie mane pasveikino, kartais susirasom meilais ir viskas... manau taip ir turi but.

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu. Na mes irgi kartais meilais susirasom, viena kita karta gal kokiu pietu bus galima nueiti, bet tik tiek.
Atsakyti
rysys su bendradarbiais nutrukes, labai retai pasidomi, kaip mums sekasi smile.gif bet as tiek su mazuoju uzsiemus, kad pati jiems retai parasau... manau, naturalu, kad atitrukstama nuo darbo atostogu metu.
Atsakyti
rysi palaikau tik su keliom bendradarbem su kuo daugiausiai bendravau iki gimdymo.
Atsakyti
rysi palaikau tik su bendradarbe, su kuria ir taip siltai bendaudavau, o su kitais bendradarbiais kazkaip nelabai, buvom viena karta pietaut iseje ir viskas, na bet istikruju jie juk tik bendradarbiai, tai juk ne draugai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 03 18, 10:09)
rysi palaikau tik su bendradarbe, su kuria ir taip siltai bendaudavau, o su kitais bendradarbiais kazkaip nelabai ....na bet istikruju jie juk tik bendradarbiai, tai juk ne draugai  smile.gif

Na aš lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
Na as su viena bendradarbe palaikau rysi nes ji ir augina vaikeli,o kita kuri dirba ir kartais uzlekia aplankyt,ir as iki drbo nueinu paplepet,o dirikas tai tikrai nepasveikino,tik paklause kada planuoju grist ir tai ne manes biggrin.gif
Atsakyti
su viena kolege palaikom rysi
Atsakyti
kai pranesiau, kad jau pagimdziau, tai pasveikino sms zinute. Siaip apsilankau per men. koki karta, o gal ir dazniau. I namus planavo ateit aplankyt, bet kadangi gyvenu pas uosvius viename kambaryje, vietos tikrai labai mazai, net susodint nebutu kur biggrin.gif tai taip ir pakalbejom, kad nelabai kaip iseitu, o beto ruostis gali, bet dar kol dirbau zinau, kad sudetinga visom susitikt, nes visos dienos dirbamos, o laisvom minutem nori su seimom pabut. Kviete i kavine viena karta, ejau. Taip pat ir i kaledini baliu vadino, bet cia nesudalyvavau. Tiesa vadove su gimtadieniu pasveikino, kas tiesa labai nustebino ir nudziugino. Ir kai nueinu, visada klausia kada grisiu. smile.gif
Atsakyti
visos koleges uzsikasusios juodai darbais tai nenoriu ju trukdyti...
Atsakyti