yra, per savaite po pora kartu nueinam su mazyliu i darba. Zinau visa darbu eiga, kitaip sakant, v kurse diela. Ir tuo l. dziauguos
Labai sauniai bendraujame ir toliau, palaikome rysius, lankausi tiek darbe su lelyte, tiek ir mane aplanko

Palaikai su tais, su kuriais geriausiai sutardavau. truputi nupasakoja situacija kas darbe vyksta, siaip apie gyvenima pabendraujam
Neilgai dar dekrete, bet pati uzejus i darba nebuvau
Ir noro gal labai nera, zmones dirba uzsieme, pas juos vieni reikalai, pas mane kiti. Jie gal man ir turi ka papasakot, o as? Kam idomu labai bus kaip as savo leliuko laukiu

o man labai gaila kad pas mus jau tokio rysio artimo visai nera su bendradarbiais
,kai dirbau atrode gerai sutarem ir t.t.. o kai pagimdziau tai net nei telefonu nei neatvaziavo aplankyti gimimo proga
...o ka kalbeti apie pasveikinimus...prastai...
man sukele pykti ir tai kad po metu laiko skambina mano virsininke nes reikejo suzinoti kai kuriuos duomenis,ti net nezinojo ka turiu pagimdziusi
...vat tas ir buvo pikciausia,bet tokia realybe deja...esu nusivylusi,ir net labai...

man sukele pykti ir tai kad po metu laiko skambina mano virsininke nes reikejo suzinoti kai kuriuos duomenis,ti net nezinojo ka turiu pagimdziusi

Kartais nuvaziuoju i savo darboviete su merginom kavos isgerti, paplepeti, "darbinius" pletkus aptarti ir pan. Keletas bendradarbiu buvo mano mazosios palankynose. Rysys isliko pakankamai stiprus.
Ir virsininkas mane pamates darbe vis klausia, kada gi tu grisi - jau pasiilgom taves.
Kazkaip teigiamu emociju ten apsilankius pasikraunu. Sunkmetis, rodos, mano darbovietes nepakeite

bendrauju tik su tais kurie vaikiuku irgi susilauke, kiti tokie salti daug kas isejo keitesi ,kadangi biski prie virsininko buvau tai nueini ir ziuri su baime ka pasyt nes gal grysiu greit ...o gryst nesinori
o atrod kai dirbau visi malonus bendrantis, ir bloiga nebuvau visus supradavau nebausdavau matyt per gera....
nes dabar neturi ka net pasakyt

o atrod kai dirbau visi malonus bendrantis, ir bloiga nebuvau visus supradavau nebausdavau matyt per gera....

bendraujam ir toliau, al kiek tik reciau

Dar yra su kai kuriais
Bet ateity manau ten uzsuksiu dazniau, tai bendrausim daugiau

Su kuo bendravau su tuo ir toliau bendrauju
Gal tik nera galimybes dazniau susimatyti,taciau tam yra internetas,mobilus. Tai nuo ivykiu vykstanciu neatitrukstu

Su kuo darbe esame draugais, su tais ir toliau bendrauju telefonu, per feisbuką. O kurie buvo tik šiaip sau, bendravome tik kiek reikia darbo reikalais (tsakant dalykiniai santykiai), tie ir nepaskambino ir aš jiems neskambinu. Tokių nepasiilgstu

QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 13, 21:43)
Su kuo darbe esame draugais, su tais ir toliau bendrauju telefonu, per feisbuką. O kurie buvo tik šiaip sau, bendravome tik kiek reikia darbo reikalais (tsakant dalykiniai santykiai), tie ir nepaskambino ir aš jiems neskambinu. Tokių nepasiilgstu

Man taip pat. Aisku, motinyste lb vienija - daznai susitinku su anxtesnemis ar velesnemis nestukemis - bendradarbemis