Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų kalbos kursai

Nagi, mergaitės, diskutuojam aktyviau smile.gif Kaune turbūt pigiausi kursai rusakalbis.lt, tik ar geriausi? klausimas į kurį norėtųsi sužinot atsakymą g.gif Arba glorialingua.lt? Ką manot? Visgi pinigėliai nėra maži, tai kažkaip prieš juos sumokant norisi pasidomėt kitų patirtimi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, domina rusu kalbos pamokeles visiskai "zaliai" smile.gif kursai (pvz kaip kalba.lt) kolkas nedomina, nes su darbu nesuderinciau 2 kartus per savaite tom paciom dienom (pamaininis), be to, noriu pacius pradmenis gauti, pasiziureti savarankiskai, o paskui eiti i rimtesnius kursus pazengusiems smile.gif

Gal galite kanors rekomenduoti? Juk buna mokytojos rusu mokina papildomai, vasara mokiniai tikrai neina, gal kuri nori uzsiimti.... O gal is cia esanciuju yra labai gerai mokanciu ir turinciu mokytojos sugebejimu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors turite šią knygą: http://www.manoknyga...ml#.UcrSQjvIaJI ? Ar patiko?
Nusipirkau ją vakar, bet jau galvoju apie grąžinimą blush2.gif Man ji nelabai patiko, nes knygoje daugiausia išverčiamas iškart visas sakinys, bet ne atskiri žodžiai, o man tokia metodika nelabai patinka schmoll.gif Tuo labiau, kad kai kur išversta ne pažodžiui. g.gif
Gal kas turite knygą "Rusų kalba per 30 dienų"? Ar patiko? Papasakokit kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tai vat ir aš vis galvoju apie rusų kalbos kursų lankymą visai "nulinukei". Vat radau 2 mane sudominusius variantus: rusų kalbos kursai įmonėje lingua perfecta arba kalbų mokykloje Vilniaus Universitete. Gal kas lankė, matė girdėjo kažką apie šiuos kursus ir galėtų pasidalinti informacija 4u.gif Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos,o gal kuri lankot pamokas privačiai ir galėtumėt rekomenduoti mokytoją? Kaunas
Atsakyti
Laba diena, perskaiciau forumeli, matau, kad, norinciu ismokti rusu kalba yra daug.
Pas mane kita problema, man atvirksciai reikia ismokti geriau lietuviu kalba, nes ir dabar rasau ir gal darau klaidu..sorry biggrin.gif
As baigiau rusu mokykla Vilniuje, dabar dirbu, bet ir darbe pagrinde kolektivas sneka rusiskai ir as taip paziurejau, kad greitai pamirsiu lietuviu kalba.
Tai ypac tiems, kas gyvena Vilniuje, galime susibendrauti biggrin.gif ir jus man padesite su lietuviu kalba as jums su rusu.
Darbe man kai geriau sekasi, bet jeigu reikia su nepazistomu sneketi, tai man tragedija, dukra man irgi sake, kad daug klaidu darau.
Arba gal kas zino gera mokytoja Vilniuje nebrangei Naujininku, Savanoriu pr. rajone, nes is tikruju man reikia mokykline programa.
Is anksto dekoju uz pagalba :
Atsakyti
QUOTE(dzeinn @ 2014 03 21, 13:02)
Laba diena, perskaiciau forumeli, matau, kad, norinciu ismokti rusu kalba yra daug.
Pas mane kita problema, man atvirksciai reikia ismokti geriau lietuviu kalba, nes ir dabar rasau ir gal darau klaidu..sorry biggrin.gif
As baigiau rusu mokykla Vilniuje, dabar dirbu, bet ir darbe pagrinde kolektivas sneka rusiskai ir as taip paziurejau, kad greitai pamirsiu lietuviu kalba.
Tai ypac tiems, kas gyvena Vilniuje, galime susibendrauti biggrin.gif ir jus man padesite su lietuviu kalba as jums su rusu.
Darbe man kai  geriau sekasi, bet jeigu reikia su nepazistomu sneketi, tai man tragedija, dukra man irgi sake, kad daug klaidu darau.
Arba gal kas zino gera mokytoja Vilniuje nebrangei Naujininku, Savanoriu pr. rajone, nes is tikruju man reikia mokykline programa.

gaila, kad ne Kaune wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeinn @ 2014 03 21, 11:02)
Darbe man kai  geriau sekasi, bet jeigu reikia su nepazistomu sneketi, tai man tragedija, dukra man irgi sake, kad daug klaidu darau.

prisijungsiu prie paieskos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva684 @ 2013 06 26, 14:00)
Sveikos, gal kuri nors turite šią knygą: http://www.manoknyga...ml#.UcrSQjvIaJI ? Ar patiko?
Nusipirkau ją vakar, bet jau galvoju apie grąžinimą  blush2.gif Man ji nelabai patiko, nes knygoje daugiausia išverčiamas iškart visas sakinys, bet ne atskiri žodžiai, o man tokia metodika nelabai patinka schmoll.gif  Tuo labiau, kad kai kur išversta ne pažodžiuig.gif
Gal kas turite knygą "Rusų kalba per 30 dienų"? Ar patiko? Papasakokit kaip ten kas  smile.gif

Sveika,

1. Tai yra kaip tik pliusas, nes mokytis pavienius žodžius yra ne tik sunkiau, bet ir mažiau naudinga.
2. Skirtingose kalbose yra skirtingi išsireiškimai ir tikrai negalima visko išversti pažodžiui, nes tai gali skambėti kaip totalus nonsensas (nesąmonė) - gali pasikeisti reikšmė.

Aš esu už mokymąsi internetu.
Atsakyti