Sveikos mamytes, gal galite rekomenduotu Klaipedoje kur nebrangius Rusu kalbos kursus, suaugusiems, kad mokytu nuo paciu pagrindu?
niekad neteko mokytis rusu kalbos, o bedirbant jos labai kartais prireikia...

Žiūriu, tema sena,bet gal atsiras dar ją paskaitančių
Ieškau rusu k. mokytojos Kaune.
Turiu šiokius tokius pagringus, reikalinga šnekamoji kalba.
gal ka rekomenduotumėt? ar galbūt yra kas iš čia mokina?

Ieškau rusu k. mokytojos Kaune.
Turiu šiokius tokius pagringus, reikalinga šnekamoji kalba.
gal ka rekomenduotumėt? ar galbūt yra kas iš čia mokina?
Laba, labai noriu išmokti rusų kalbą, gal kas padėtų? Kas patartų, kaip ją išmokti savarankiškai?
Nelabai suprantu temos esmės - ar čia negali rašyti tie, kurie siūlo išmokti rusų kalbos?
Kiek seku temą, daug postų ištrinama.
Tada ir aš prašau rašyti až, jei kas nors žino mokytoją Kaune, reikia patobulinti žinias

Tada ir aš prašau rašyti až, jei kas nors žino mokytoją Kaune, reikia patobulinti žinias

QUOTE(mylimukeA @ 2011 10 22, 15:00)
Nelabai suprantu temos esmės - ar čia negali rašyti tie, kurie siūlo išmokti rusų kalbos?
Kiek seku temą, daug postų ištrinama.

Temos esmė, kad keičiamasi informacija apie rusų kalbos kursus: kur, kokie, kas gerai, kas blogai ir pan., o skelbimams skirta Skelbimų lenta, ten gali rašyti tie, kurie individualiai moko rusų kalbos, ir pan.
QUOTE(AŠA @ 2011 10 25, 17:42)
Temos esmė, kad keičiamasi informacija apie rusų kalbos kursus: kur, kokie, kas gerai, kas blogai ir pan., o skelbimams skirta Skelbimų lenta, ten gali rašyti tie, kurie individualiai moko rusų kalbos, ir pan.
Suprasta

Aš ėjau į AMES mokyklą. Visai patiko. Man asmeniškai buvo per daug kad du kartus per savaitę, nes nespėdavau pasimokinti, o tai svarbiausia ir yra kad reikia ne tik kursus eiti bet dar ir pačiam papildomai mokytis. Tai taip ir nepabaigiau kursų.. dabar galvoju eiti dar kartą iš naujo..
noriu ir as sita kalba pramokt, pradziai bandysiu savarankiskai...
gal koki pradziamoksli galite rekomenduoti ?
gal koki pradziamoksli galite rekomenduoti ?
Sveikutės
Matau, kad tema truputėlį užmigusi, bet gal atsiras kas nors, kas galėtų rekomenduoti rusų kalbos kursus Kaune? 
Gretabac, gal aš vėlokai atsakysiu, bet aš pati pradžiai bandžiau mokytis iš šios svetainės: http://www.russianlessons.net/ Šiaip neblogos pamokėlės, ypač, jei draugaujat su anglų kalba ir, aišku, jei turit valios

Gretabac, gal aš vėlokai atsakysiu, bet aš pati pradžiai bandžiau mokytis iš šios svetainės: http://www.russianlessons.net/ Šiaip neblogos pamokėlės, ypač, jei draugaujat su anglų kalba ir, aišku, jei turit valios

sveikos
Maciau buvo daug uzklausu anksciau del mokymosi Kaune - gal pavyko kuriai surasti vertinga mokytoja ?
Noreciau mokytis kalbos nuo 0. Pirmenybe teikciau individualioms pamokoms. Galbut galetumete ka nors rekomenduoti?

Maciau buvo daug uzklausu anksciau del mokymosi Kaune - gal pavyko kuriai surasti vertinga mokytoja ?

Noreciau mokytis kalbos nuo 0. Pirmenybe teikciau individualioms pamokoms. Galbut galetumete ka nors rekomenduoti?
QUOTE(Pro_race @ 2012 11 12, 12:13)
sveikos

Ir as to paties ieskau, savarankiskai mokytis sunkiai sekasi