Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(Izolda @ 2008 08 20, 12:33)
O tu tiesiog pabandyk pasvajoti, kokia norėtum būti, kokius rūbelius norėtum dėvėti, kokia laiminga ir energinga būtum, ir kai pilnai įsijausi į svajonę, tuomet kartok - esu liekna.

Pritariu drinks_cheers.gif As taip ir darau! Pagal tai, kiek man svorio reikia numesti, tai svajone jau rudeni turetu tapti realybe, tai as ir isivaizduoju, kaip jausiuosi rudeni, kai busiu tokia, kokia noriu buti. Kaip pirksiu naujus rubus, kaip graziai atrodysiu atostogu fotkese ir t.t. Nezinau kaip jums, bet man po tokiu pasvajojimu tai visai valgyt nesinori schmoll.gif Tik begti i sporto kluba ir sukirsti porcija salotu thumbup.gif

Prisipazinsiu buna duobiu, bet jos emocines. Save vis nuraminu, kad viskas gerai, kad as kaip tik dabar ugdausi naujus iprocius - mitybos, mastymo, poziurio i save ir savo kuna.

Jeigu kartojat sau frazes, tai man labai tinka: visiska harmonija su savim ir su savo kunu.

Izolda, aciu uz straispni 4u.gif
Atsakyti
na vakar keleta kartu pavyko. prisiminiau viena toki kostiumeli, kuri liekna nesiojau ir dar tebeturiu, nes iki siol madingas, tai su juo siaip ne taip pavyko nupiesti saves paveiksla, paskui veliau pameginau,vel sunkiai, bet pavyko. zodziu labai patiko kartosiu ir kartosiu. ir anskciau tokius pratimus dariau, isivaizduodavau save lengviau, bet nekartodavau zodziu balsu, todel tokio efekto nepajusdavau. o daabr po kiekvieno karto nusisypsau.
Atsakyti
Aciu uz konspekta KAKTUSE good.gif aciuks.gif
Atsakyti
Labutis,
noriu i jusu buri,kazkada cia uzsukdavau,o paskui dingau ir beveik visa nestuke.gif neuzsukau,leidau sau visiskai atsipalaiduoti ir valgyti ka tik noriu,nes zinojau,kad po gimdymo,negalesiu daug ko valgyti,kol dukrai pucia pilvuka,bet jau po truputi pradedu ivairesni maista valgyti ir labai noriu grizti prie Paulo principu.Per niestuma 15kg tirpsta,viskas lyg ir gerai,tik reikia labiau ivaldyti leta valgyma(kas nelabai lengva su dviem vaikais) ir sustoti pasisotinus ax.gif
taigi noriu i jusu buri,nes gali prireikti moralines paramos wub.gif
Izolda,didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai nestuke.gif ,megaukis kiekviena diena ir daug ilsekis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pepilote,kaip sekas,ar netraukia Lietuva 4u.gif

Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

vakar nusipirkau knygutę - tikrai įkvepianti, bet vis tiek man šiek tiek baisu - kažkoks kalorijų skaitliukas galvoje veikia. Dar parsisiunčiau kelis Paul'o self help'o įrašus, bet dar tik kartą perklausiau, tai parašysiu, jeigu patirsiu kokį efektą vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2008 08 23, 18:13)
Sveikos visos smile.gif

vakar nusipirkau knygutę - tikrai įkvepianti, bet vis tiek man šiek tiek baisu - kažkoks kalorijų skaitliukas galvoje veikia. Dar parsisiunčiau kelis Paul'o self help'o įrašus, bet dar tik kartą perklausiau, tai parašysiu, jeigu patirsiu kokį efektą  vėliau.

Kas per irasai? bigsmile.gif
Atsakyti
Na smalsu man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2008 08 23, 21:31)
Kas per irasai? bigsmile.gif

liudnute, parsisiunčiau iš emules tris: "motivation", "change your life in 7 days" ir "I can make you thin". Prieš miega visai gera paklausyt, keistas jausmas, nes tarpais kalba skirtingus tekstus į skirtingas ausis ir dar skaičiuot reikia, tik va nežinau, ar mano pasąmonė gerai angliškai supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2008 08 24, 09:51)
liudnute, parsisiunčiau iš emules tris: "motivation", "change your life in 7 days" ir "I can make you thin". Prieš miega visai gera paklausyt, keistas jausmas, nes tarpais kalba skirtingus tekstus į skirtingas ausis ir dar skaičiuot reikia, tik va nežinau, ar mano pasąmonė gerai angliškai supranta  biggrin.gif

Aciu uz paaiskinima.Na mano samone nesupras angliskai tai jau tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai va merginos, eilini karta isitikinu kad makena teisus. cia jus juokiates turbut tongue.gif . zodziu visa praejusia savaite kartojau sau garsiai, kad esu liekna, pasakojau, kad net pradejau tai isivaizduoti, nuotaika buvo puiki, apetitas minimalus. penktadieni uzsikoriau ant svarstykliu, na keliais simtais gramu maziau, nuotaika puiki. pirmadieni + 1 kg, baigesi gera nuotaika, kartoti sau apie lieknuma nebesugebejau, vakar visa diena valgiau, sian vel sedziu apie maista galvoju, nors nesu alkana (psichologinis alkis).
zodziu daugiau jokiu svarstykliu ir bandymai atlikineti pratimus doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

TasPats, sveika sugrizus 4u.gif Aisku, kad prisimenam mirksiukas.gif I LT tai nesinori dar, ypac po to, kai ten pasisveciuoji. Pakraupsti nuo kainu ir nuo zmoniu elgesio vienu su kitais ir atgal isvaziuoji blink.gif
O tau didziausi sveikinimai sulaukus savo stebuklelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zivilka, nelabai supratau unsure.gif Tai koks dabar tavo planas? Atsisakai Mckennos taisykliu? O ka tada darysi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 08 26, 09:18)
Sveikos 4u.gif

TasPats, sveika sugrizus 4u.gif  Aisku, kad prisimenam mirksiukas.gif  I LT tai nesinori dar, ypac po to, kai ten pasisveciuoji. Pakraupsti nuo kainu ir nuo zmoniu elgesio vienu su kitais ir atgal isvaziuoji blink.gif
O tau didziausi sveikinimai sulaukus savo stebuklelio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zivilka, nelabai supratau unsure.gif  Tai koks dabar tavo planas? Atsisakai Mckennos taisykliu? O ka tada darysi? unsure.gif

Sveikutes,na taip Lietuvoje nelengva,bet kaip apsipranti visai nieko galim ir per ispardavimus Marks&Spencers apsipirkti,o kad zmones ciamaziau sypsosi tai naturalu,viskas brangsta,pinigu mazai,o mes stengiames buti optimistais ir daug sypsotis,nes taip lengviau thumbup.gif
Zivilka,tu taip lengvai nepasiduok,tas vienas kg,tai nieko tokio,juk skirtingomis dienomis svoris keiciasi,gal tau iseitu reciau svertis,pvzkas dvi savaites antradieniais ryte ar panasiai,kartais geriau matuotis matmenis,nes jei sportuoji svoris nevisada krenta,nes raumenys sveria daugiau nei riebalai.Taigi,aukstyn galva,ir toliau daryk pratimukus,tu saunuole,dovanoju 4u.gif

Atsakyti