Živilka, teisingai, reikia pradėt nuo to
Man labai padeda tai, kad buvau sukūdusi iki 74 kg (atrodžiau baisiai kitų akyse ir , kaip dabar matau foto, bet jaučiausi visvien stora). Tada tikrai nesijaučiau laiminga, net dar labiau pykau ant situacijos-tiek numečiau, o visvien nėra tos palaimos turint tokį kuną, vievien kažkas negerai, visviena nesu tobula. Tda to nesupratau (sirgau bulimija), bet dabar blaiviai tai vertindama galiu pasakyt, kad ne liekname kūne laimė ir numesti n kilogramai, nepadeda jo pamilti

Pepilotos žodžiai auksiniai-reikia ne kūną, o galvą tvarkyt
Mano pirmasis savaitgalis su McKenna....(beje penktadienį pasisvėrus gavau šoką-2 kg mažiau per savaitę

Ir nebadavau ir..stebūklas žodžiu) Šeštadieni visą dieną pas draugus baliuje, na maistuko padauginau, bet nešlaviau viską iš eilės kaip anksčiau, su mintimi, na baliu, reikia prisiėst, ryt sau to nebeleisiu

Džiaugiausi ta laisve vidinę ir nebesigraužimu dėl kiekvieno kasnio

Vakar diena durnesnė

Valgiau ne todėl, kad buvau alkana, o todėl, kad blogai jaučiausi-sloga, gerklė žiauriai skauda ir maistu lyg ir tikėjausi geresnės savijautos

Pyrago priputau gal 22 valandą

Betr faina, kad nesigraužiu, nurašysiu tai blogai dienai ir tiek, o šiandien varau toliau

Skonio beje nejaučiu, ko noriu suprast negaliu, gerklėj kartu (vis atrodo, kažką suvalgius bus geriau), pykina kažkiek...

Turbūt kol taip jausiuos reiks 3 kart prieš valgant savęs paklausti ar aš alkana, ar tikiuosi geresnės savijautos, bet tikiu, man pavyks..Jei ne, tai nurašysiu viską ligai ir po kelių dienų vėl elgsiuos protingai