Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(Galvojanti @ 2008 10 21, 11:34)
Man draugė papirko šitą knygą paprašiau jos  ax.gif  na dar nepradėjau, bet stebuklo nesitikiu, tik manau, kad atrasiu kažką  bigsmile.gif

Aisku ,kad rasi tik labai norek ir rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
10val vakaro,as valgau ledus ir bejokios grauzaties,vat cia man ir pasireiskia valgyti ka nori kada nori.
radau nauja knyga,Alleno Carro „Lengvas būdas sulieknei“,man arodo cia panasiai kaip Mackenna,tai uzsisakiau,bus matyi.
kaip jums sekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2008 10 27, 23:03)
10val vakaro,as valgau ledus ir bejokios grauzaties,vat cia man ir pasireiskia valgyti ka nori kada nori.

Bet juk taip ir turi būti, ne kasvakar juk tuos ledus kemši irnesakyk.gif Geriau pasimėgauti maža nuodemėlę, nei valgyt visvien (juk labai nori) ir pykti ant savęs, o pykti malšinti sumuštiniu kokiu doh.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2008 10 28, 00:03)
radau nauja knyga,Alleno Carro „Lengvas būdas sulieknei“,man arodo cia panasiai kaip Mackenna,tai uzsisakiau,bus matyi.
kaip jums sekas ax.gif

skaiciau as ta knyga dar iki makenos, nes us sio autoriaus pagalba meciau rukyti, tikejausi, akd ir svori taip pat mesiu. bet apsirikau, knyga visai nieko verta, su makena nepanasi, kaip tik aiskina, ka reikia valgyti, ko nereikia. nu pati pamatysi
Atsakyti
taspats o kur radai tą knyga, aš jos laukiu nesulaukiu, nes iš neto išsitraukiau rusišką variantą?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 10 28, 15:49)
taspats o kur radai tą knyga, aš jos laukiu nesulaukiu, nes iš neto išsitraukiau rusišką variantą?

knygynuose jau yra knygute 4u.gif vakar varciau akropolyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 10 28, 16:49)

na ir dave tau ka naudingo ta knygele?
Atsakyti
nedavė nes neskaičiau jos, nes buvo rusiška, skaityti rusiškai moku, bet visvien suvokimas turi būti lietuviškas, beje daug žmonių ir alkoholio ir rūkymo atsisakė dėko šio autoriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 10 28, 17:44)
nedavė nes neskaičiau jos, nes buvo rusiška, skaityti rusiškai moku, bet visvien suvokimas turi būti lietuviškas, beje daug žmonių ir alkoholio ir rūkymo atsisakė dėko šio autoriaus smile.gif

tai jo, rukymo ir as atsisakiau, bet tai visai kas kita. jei jis sugebejo parasyti apie rukyma, nereiskia, kad sugeba apie viska. pagal ji zmogus sutvertas valgyti tik sviezius vaisius ir zalias darzoves ir seklas, visa kita zmogui nenaturalu, nu man kazkaip nzn. valgau as ir mesa, ir pieno produktus, ir kruopas. o tas reguliaviams ka valgyti pacios suprantat iki ko priveda
nu lauksiu kol jus paskaitysit, gal jums kitaip pasirodys. siaip as ja 2 kartus skaiciau, galvojau, gal ten uzsleptas koks kodavimo mechanizmas, nieko nuzkodavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vėl jungiuosi į jūsų būrį. Sakau vėl, nes prieš pora metų perskaičiau McKenn knygą ir visai sėkmingai numečiau 5kg. Dabar, kai gimė antras vaikis reikalas vėl "prispyrė" smile.gif
Nei pas vieną nemačiau svorio metimo liniuotės. Kodėl g.gif ? Nes man atrodo kitų sekmingas pavyzdys užkrečia. Na gal McKenna ir neskatina sekti savo svorį, bet man atrodo visai šauniai matyti rezultatus. Ką manot?
Atsakyti
kad tu rzultatu nelabai yr. mazia kas cia gali pasigirdi tiksliai sekancios jo nurdymu. o jei tik apytiksliai ,nieko tassvoris nekrenta. reikia su savim normaliai dirbti. as irgi griztu cia vel ir vel ir vel, o tolko jokio, nes nesaziningai griztu
Atsakyti
Sveikutes,
papasakosiu savo praeitos savaites ivykius ax.gif
antradieni apsinuodijau nuo parduotuvines mesos,vemiau dvi dienas doh.gif buvo taip silpna,is lovos vos islidavau,ketvirtadieni gavau knyga(uzsisakiau internete manoknyga),ja perskaiciau,ir jau kelinta diena negeriu kavos,sokoladas smirda,o visada buvau giliai isitikinusi,kad tik rytinis puodelis kavosmane pazadina ir nezinau kas cia suveike,ar apsinuodijimas, ar knyga.Aisku taip greit nezadu atsisakyti mesos,bet valgysiu tik kur tevu uzauginta,o gal veliaukai nebemaitinsiu ir visai atsisakysiu g.gif be pieno ir galiu gyventi ax.gif man ta mintis,kad maistas turi buti naturaliai skanus,labai patiko.nezinau ar cia viskas tik laikinai man taip,bet vakar draugei pridariau sumustiniu,sokolado pridejau,padariautingini ir ji vaisinasi,o as vynuoges kapoju,kazkaip cia idomu,na bus matyti ax.gif
juk gyvenu ne viena,reikia ir vyruiir dukrai valgyti daryti,nors pati galiu valgyti labaipaprastai,svarbu,kad skanu butu blush2.gif
o kaip jums sekas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taspats: 03 lapkričio 2008 - 09:55