Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

sveikos 4u.gif
na va as irgi perskaiciau Alleno Caro knyga apie sulieknejima.
Tai va jau antra diena kavos negeriu, ir sokolodo nevalgau, ir svarstykles rodo tiek kiek seniai nerode, aisku gi viskas neiskart. Na sakyciau mesos as taip lengvai negaliu atsisakyti pieno produktus irgi valgau,bet stengiuosi valgyti tai kas man skanu, o ne todel kad reikia ar yra padeta.Dar vienas dalykas man padeda tai kad pasak autoriaus reikia valgyti tada kai jauti alki, o ne tada kai nori ar is iprocio, va mane tas dalykas ir veikia. mirksiukas.gif
Nu ziuresiu kaip man cia toliau seksis... 4u.gif
Atsakyti
bet man tai kazkaip sunku suprasti,jau keli metai kai nesu nei dienos praleidus be kavos ir sia tau jau beveik kaip savaite negeriu bigsmile.gif ir nenoriu bigsmile.gif
manau,svarbu viskasm savas laikas,man patiko,kad pradedu nuo vaisiniu pusryciu,jie energijos suteikia nemaziau nei kava,na o toliau bus matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergins, o kur LT galima nusipirkti McKenno kompaktą?
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2008 11 03, 17:23)
bet man tai kazkaip sunku suprasti,jau keli metai kai nesu nei dienos praleidus be kavos ir sia tau jau beveik kaip savaite negeriu bigsmile.gif ir nenoriu bigsmile.gif
manau,svarbu viskasm savas laikas,man patiko,kad pradedu nuo vaisiniu pusryciu,jie energijos suteikia nemaziau nei kava,na o toliau bus matyti mirksiukas.gif

va butent aš irgi jau dešimt metų geria kavą bet baltą, ir še tau kad nori...nu man irgi idomu kaip čia toliau teks laikytis... g.gif
Atsakyti
nu idomiai jus cia. gal ir man dar karta ja perskaityt, gal po makenos kitaip ji veikia?
Atsakyti
gali pabandyti, tiesiog atsirink kas tau tinka, bet manau svarbiausias dalykas yra tas kad reikia valgyti tik tada kai jautiesi alkana, o mes gi kitaip įpratusios g.gif
o aš kaip tik dabar galvoju Mckenna pirktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 11 04, 14:06)
o aš kaip tik dabar galvoju Mckenna pirktis smile.gif

pegaso knygyne man rodos vis dar akcija (bent vakar dar buvo) tai mckennos knyga 9 lt kainuoja
Atsakyti
Sveikutes,
ismokti valgyti kai esi alkanas atrodo lengva,bet nevisada iseina,juk,bent jau as megstu uzkasti kai nuobodu ar liudna,o dabar stengiuosi ka nors nuveikti.ir svarbu megautis maistu ar laikaisi Mackennos ar kitu.mums tikrai smegenys gerai praplautos kas sveika,kas ne,kas naudinga,kas ne.tiesiog reikia atsipalaiduoti ir viskas.aisku man gal lengviau,nes sedziu su vaikais namie,tai galiu pavalgyti kai alkana,o ka daryti kai einant i darba dar nealkana,o nuejus uzsimanai valgyti g.gif tai va cia visaip turbut iseina blush2.gif
Zivilka,gali pabandyti darkart perskaityti.o tu sakei kad skaitei knyga apie rukyma,kaip ji veiksminga?noreciau broliui nupirkti
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2008 11 04, 17:32)
Sveikutes,
ismokti valgyti kai esi alkanas atrodo lengva,bet nevisada iseina,juk,bent jau as megstu uzkasti kai nuobodu ar liudna,o dabar stengiuosi ka nors nuveikti.ir svarbu megautis maistu ar laikaisi Mackennos ar kitu.mums tikrai smegenys gerai praplautos kas sveika,kas ne,kas naudinga,kas ne.tiesiog reikia atsipalaiduoti ir viskas.aisku man gal lengviau,nes sedziu su vaikais namie,tai galiu pavalgyti kai alkana,o ka daryti kai einant i darba dar nealkana,o nuejus uzsimanai valgyti g.gif tai va cia visaip turbut iseina blush2.gif
Zivilka,gali pabandyti darkart perskaityti.o tu sakei kad skaitei knyga apie rukyma,kaip ji veiksminga?noreciau broliui nupirkti

aha, apie rukyma tikrai veiksminga, as taip meciau, mano vyras, sesuo, keletas draugu ir siaip daug paazistamu. 95 procentai patikimumas
Atsakyti
Sveikutes,
na va baigesi mano,kaip cia pavadinti,hipnoze ar kaip,vel valgau mesa,ledus.Nezianu,kazkaip ta knyga paveike,bet negaliu is seimos issiskirti,o juolab,kad man skanu,gal sitiem dalykam reikia labiau pribresti g.gif aisku kavos ir sokolado nesinori,bet ir neaisku kaip ilgam doh.gif
taigi Mackennos taisykles darosi priimtinesnes,tik vis man sunku letai valgyti,su dviem vaikais tai nelengva blush2.gif
kaip jums sekas biggrin.gif
turbut Alenno Caro mesti rukyti labiau vykes veikalas,nei mesti svori blush2.gif na zinoma,cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
na as irgi valgau mesa, bet tai nereiskia kad mes butent taip turim elgtis kaip nurode autorius, as jau spejau daug ka pamirsti ka jis ten rase, tai sakiau kad vel smegenikes praplautu reiks pavartyti knyga. Beje jo deka jau 1,5 kg numeciau vadinasi viskas imanoma.Nereikia noreti visko tuop pat, tiesa ledus ir as valgiau, nu ir nieko cia tokio, autorius gi akcentavo kad bus galima valgyti viska ir kiek nori, na aisku nurode ko geriau laikytis, bet kiekviena visa tai gali pritaikyti pagal save... 4u.gif
Atsakyti
kažkur visos pradingot? kelių tema į viršų 4u.gif
Atsakyti