...kaaaip įdomu...kaip teisinga....ir kaip reikalinga, norint kažko pasiekti.
Kai įsigilinau į jūsų išsakytas mintis, supratau, kaip čia atsitiko su mano svoriu.
Po pirmo ir antro vaikiuko numečiau viską, ką buvau priaugusi (21 ir 22 kg).O numečiau, nes: žinojau , kad turiu numesti (mano mama labai stambi), nes nenoriu būti tokia kaip mama, matau,kaip sunku jai visom prasmėm, ir apsirengti, ir su sveikata ir pan.Taigi, žinojau, kad turiu numesti,privalau, labai aiškiai tai žinojau, nors gerai nežinojau, kaip tai padarysiu, bet žinojau, kad numesiu.Taip ir atsitiko.Labai paprasta.....
O va kitų 10 kg., užaugusių šiaip, tarp nėštumų, kuriem metimas neužprogramuotas, niekaip neina atsikratyti....Tai panašu, kad lieka tik mažytė smulkmena - užsiprogramuoti.Susidomėjau minėtomis knygomis, eisiu į knygyną pasižiūrėti.Jau daugelį metų žinau tokį posakį ir tikiu juo "MINČIŲ ENERGIJA VIRSTA MATERIALIĄJA APLINKA" (NEPAMENU, KIENO ČIA ŽODŽDIAI), tai va dabar supratau, kame čia šuo pakastas, tsakant...... Labai tikiu juo...
Kažin ar galiu laikyti tai pavyzdžiu, bet pvz. 12-oj klasėje laikydama egzą užsimaniau, tiksliau įsikaliau, kad turiu ištraukti 1-ą bilietą.Geriausiai jį mokėjau.Tiesiog , kol laukiau egzo, gal 2-3 valandas skaičiau labiausiai tą bilietą ir pusiau juokais visiems kartojau, kad ištrauksiu pirmą bilietą.Ir ką jūs manote.....Išlaikiau egzaminą puikiai