Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

Sveikos 4u.gif Ilgai galvojau ar parasyti ar ne, bet pasiryzau pasipasakoti smile.gif
Pirmiausia apie save - ugis mano nedidelis, svoris didelis. Kas kaltas? Tik as, besaikis valgymas. Normaliai pries sustorejima sverdavau apie 58 kg. Paskui metams einant, baigiantis paauglystei labai issipuciau (apie 25 kg priaugau) . Tu metu eigoje sukusdavau siek tiek, tai vel plesdavausi. Kunas kaip armonika. Tapau nepasitikinti savimi, apatiska, vengiau iseiti is namu, judeti ir pan.
Nezinau kaip bus dabar. Nuo birzelio menesio pradzios esu numetusi 9 kg. Ir viskas tik sios knygos deka. Man ji labai patiko, pameginau taikyti sau patarimus. Pameginau pajusti, kada jauciuosi alkana... Maisto porcijos sumazejo. Is tiesu, buna dienu, kai valgyti visai nenoriu, bet vis is iprocio pavalgau... smile.gif

Tik gal kas pasakys, kas nutiko, kad svoris nustojo kristi?. jau kokia savaite, kaip nekrenta. Tiesa, visa savaite (dar tik pirma savaite) sportuoju - begioju, greitai vaikstau - 5 km kasdien.

Tai va, labai dziaugiuosi, kad atradau sia knygele. Ir labai noreciau, kad svoris toliau ristusi zemyn ax.gif
Atsakyti
Labutis, Sidabrija,

Saunuole tu 4u.gif

Net nezinau kodel svoris tau sustojo g.gif Dar savaitele pasimaitink pagal taisykles ir, jeigu nejudes, pasidaryk iskrova. Turetu padeti isjudinti svori mirksiukas.gif

O kaip kitoms sekasi?

As tai dabar jau galiu pasakyt, kad man si knyga svori metant tinka tik is dalies, taciau norint islaikyt pasiekta svori - ji ideali thumbup.gif

O tinka is dalies, nes vercia klausyti savo kuno, taciau as nevisai pritariu valgymui to ko nori. Juk tai gali buti ir riebus bei kaloringas maistas. Taip kad as asmeniskai laikausi taisykliu, tik kai prieinu prie tos, kur valgyk ka nori, beveik taip ir darau, tik renkuosi vien is sveiku produktu.
Atsakyti
Sidabrija,o tu malacius bigsmile.gif

As skusiuosi skusiuosi ,skusiuosi. verysad.gif

Negaliu gauti McKenno knygos,knigyne isdurnino,kad ieskau senienos( blink.gif ),bibliotekose nerasta.Nu kas daryt doh.gif
Atsakyti
zinokit, o as dar pries nestuma uzsiprogramavau, kad per nestuma sukusiu, darydavau pasamones programavimo pratimukus. dabar jau 34 savaites, sveriu maziau, nei pries pastodama, nors pilve geras drambliukas,sake tikrai virs 4 kg bus. gine juokiasi, kad man dar pora nestumu, ir sversiu 60, bet as zinau, kad po sito nestumo mano organzimas darys viska, kad as ir sverciau tuos 60 ir baigtusi mano visos hormonines ligo,s nuo kuriu paskutiniu metu prisikentejau.
beje dar idomus dalykas. man nustate nestumo diabeta, tai negaliu valgyti jokiu saldumynu ar miltiniu patiekalu, net bulviu nelabai, man rodos, mano pasamone issirinko butent toki metoda mano isakymui vykdyti. tikiu, kad kaip ir daugumai mamyciu pagimdzius sita diagnoze dings ir leliukui blogos itakos nebus padariusi, gal tik biski putlesnis gims.
tai tiek
Papildyta:
QUOTE(bolesiukas @ 2009 07 27, 18:48)
Sidabrija,o tu malacius bigsmile.gif
As skusiuosi skusiuosi ,skusiuosi. verysad.gif

Negaliu gauti McKenno knygos,knigyne isdurnino,kad ieskau senienos( blink.gif ),bibliotekose nerasta.Nu kas daryt doh.gif

gal pabandyk intike uzsisakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 27 liepos 2009 - 18:39
Siandien gavau knyga bigsmile.gif jau ka patenkinta.

Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2009 08 04, 20:08)
Siandien gavau knyga bigsmile.gif jau ka patenkinta.

Lauksim ispudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2009 08 05, 01:38)
Lauksim ispudziu mirksiukas.gif

Nuo liepos 1 as maitinausi pagal auksines Paulo taisykles ir -2kg.Dabar perskaiciau visa knyga,pasistengsiu ismokti keleta pratimuku ir ziuresim kas toliau biggrin.gif
Atsakyti
kaip sekasi, merginos? 4u.gif

AR cia dar yra gyvu? As eilini karta pradedu laikytis Mckennos doh.gif Rugsejo pirma visai gerai skamba pradziai biggrin.gif Pranesiu, kaip sekasi smile.gif Siandieninis svoris 64,6kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2009 09 01, 17:54)
kaip sekasi, merginos? 4u.gif

AR cia dar yra gyvu? As eilini karta pradedu laikytis Mckennos doh.gif  Rugsejo pirma visai gerai skamba pradziai biggrin.gif  Pranesiu, kaip sekasi smile.gif  Siandieninis svoris 64,6kg ax.gif

Sveika smile.gif Ir aš vis karts nuo karto grįžtu prie McKennos rolleyes.gif

sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Dekui, tik turiu prisipazint, kad nera labai lengva, kai puse gyvenimo kcal skaiciuoji ir visaip kaip kitaip durniuoji doh.gif Na, bet cia juk ilgalaikis, gal net viso gyvenimo planas, o ne trumpalaike dieta. Tai tikiuosi, kad kuo toliau tuo lengviau bus. Islekiu savaitei atostogu i labai skanaus maisto sali, tai bus gera praktika bigsmile.gif
Atsakyti
labas! Ar cia dar yra gyvu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 01 12, 15:27)
labas! Ar cia dar yra gyvu? unsure.gif

esam smile.gif
Atsakyti