Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

Seniai skaičiau tą knygutę. Jau gal porą metų ana pas mane lentynoj guli, o aš ėdu, visus patarimus pamiršus.

Tad keliu temą viršun, bėgu pasidėt prie lovos tą "smegenų plovimo" priemonę- bus ką prieš miegelį paskaityt.
Atsakyti
Sveikos.Man si knygele-antra biblija.Mano rezultatas;-30kg.Na svoris svyruoja 1-2kg,bet manes tai nejaudina,nes cia"plaukiojantis "svoris smile.gif .Valagau visada kada noriu ir ko noriu.Sokoladas -ne tabu.bet as...jo nevisada noriu dabar,o anksciau suvalgydavau net plytele 100g doh.gif .Valgau ir nakti,nes mano darbas kartais buna naktinis,nekenkia ne kiek,net po naktinio darbo visada-1kg,nors maitinuosi kaloringai.Visada saves klausiu;ko as TIKRAI noriu.Jei ta diena noriu cipsu-valgau,jei obuoliai "ant bangos"-sveiciu juos.Dar paskaiciau ''svarios odos ''recepta-saukstas aviziniu dripsniu uzpilamas verdanciu vandeniu,palaikoma kelias minutes ir isgeriamas skystis.Galima ideti medaus.Gerti nevalgius pries pusrycius.Man tai skanu,dedu medaus ir ...tokie mano pusryciai.p.s.dribsnius irgi suvalgau smile.gif .Laabai pagreitina zarnyno veikla lotuliukas.gif Jei jauciuosi alkana,netrukus pusryciai pakartojami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute**: 23 lapkričio 2010 - 22:15
QUOTE(liudnute** @ 2010 11 23, 23:13)
Sveikos.Man si knygele-antra biblija.Mano rezultatas;-30kg.Na svoris svyruoja 1-2kg,bet manes tai nejaudina,nes cia"plaukiojantis "svoris smile.gif .Valagau visada kada noriu ir ko noriu.Sokoladas -ne tabu.bet as...jo nevisada noriu dabar,o anksciau suvalgydavau net plytele 100g doh.gif .Valgau ir nakti,nes mano darbas kartais buna naktinis,nekenkia ne kiek,net po naktinio darbo visada-1kg,nors maitinuosi kaloringai.Visada saves klausiu;ko as TIKRAI noriu.Jei ta diena noriu cipsu-valgau,jei obuoliai "ant bangos"-sveiciu juos.Dar paskaiciau ''svarios odos ''recepta-saukstas aviziniu dripsniu uzpilamas verdanciu vandeniu,palaikoma kelias minutes ir isgeriamas skystis.Galima ideti medaus.Gerti nevalgius pries pusrycius.Man tai skanu,dedu medaus ir ...tokie mano pusryciai.p.s.dribsnius irgi suvalgau smile.gif .Laabai pagreitina zarnyno veikla lotuliukas.gif Jei jauciuosi alkana,netrukus pusryciai pakartojami.

be galo smagu skaityti sėkmės istorijas thumbup.gif
aš ant šaldytuvo pasikabinau McKennos priesakus, tačiau aišku nepavyksta labai sėkmingai jais sekti. Kita vertus, akis bado ir retkarčiais susigriebiu blush2.gif
Atsakyti
Labai labai patariu paskaityti knyga Geneen Roth "Moterys, maistas ir Dievas" (neseniai isejo lietuviskai). Ten irgi aiskina, kad maitintis reikia isiklausant i savo kuna -- kada nori, ko nori, kada jau nebesijauti alkana, taip pat kaip atskirti alki nuo noro kazka suvalgyti del patiriamo streso ar jausmu. Knygoje paaiskina kaip susije musu praeities isgyvenimai su dabartiniu musu isitikinimu apie save.
Man asmeniskai knyga pakeite gyvenima, ne kiek neperdedu. Svoris krenta nesistengiant, net ir neatkreipiu labai daug demesio i tai (na, aisku vis tiek malonu laisvejantys drabuziai smile.gif ), bet daug svarbiau, kad valgymas nebevaldo mano gyvenimo, prisimenu maista tik kai isalkstu, negaliu net patiket, kaip anksciau sugebedavau suvalgyti tiek daug maisto.... Svarbiausia, supratau daug dalyku apie santykius su zmonem, savo isitikinimus, kurie man anksciau neleisdavo laisvai gyvent...
Nezinau, kazkokia stebuklinga knyga... 4u.gif
Atsakyti
Draugė Anglijoje neturi galimybės įsigyti knygos "Lieknėkime kartu", tad toks klausimėlis - gal kuri užmatėte kompiuterinę knygos versiją? g.gif
Atsakyti
Ar yra dar istikimu Paul McKennai biggrin.gif ???

Atsakyti
Na merginos netikiu,kad tik viena prijauciu siai temai???

Kur visos pasislepe?As sau tykiai ramiai megaujuosi sita sistema.O gal yra norinciu palaikyti man kompanija?
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2011 05 24, 18:30)
Na merginos netikiu,kad tik viena prijauciu siai temai???

Kur visos pasislepe?As sau tykiai ramiai megaujuosi sita sistema.O gal yra norinciu palaikyti man kompanija?

as irgi prijaucianti, bet negaliu pasakyti, kad saziningai laikausi, todel nieko ir nerasau
o tu gal jau ir kokiais rezultatais gali pasigirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 24 gegužės 2011 - 20:06
QUOTE(Zivilka @ 2011 05 24, 21:05)
as irgi prijaucianti, bet negaliu pasakyti, kad saziningai laikausi, todel nieko ir nerasau
o tu gal jau ir kokiais rezultatais gali pasigirti?

Man pasiekimas ir rezultatas,kad valgau tai ka tikrai noriu,kiek noriu,megaujuos maistu ir laiku sustoji.Man tai draugyste su savimi wub.gif

Artimieji pastebi pasikeitimus isoreje,bet svarstykles giliai pasleptos. lotuliukas.gif

Dar karta pabresiu,kad situ patarimu deka didziausias pasiekimas -meile sau,draugyste su savimi.Ir ,kad maistas tikrai ne priesas o draugas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2011 05 25, 19:50)
Man pasiekimas ir rezultatas,kad valgau tai ka tikrai noriu,kiek noriu,megaujuos maistu ir laiku sustoji.Man tai draugyste su savimi  wub.gif

Artimieji pastebi pasikeitimus isoreje,bet svarstykles giliai pasleptos. lotuliukas.gif

Dar karta pabresiu,kad situ patarimu deka didziausias pasiekimas -meile sau,draugyste su savimi.Ir ,kad maistas tikrai ne priesas o draugas bigsmile.gif

man poziuris i maista irgi yra pasikeites, nebebijau alkio jausmo, bet iki rezultato dar toli toli, matyt nesilaikau, kaip priklauso
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2011 05 25, 21:14)
man poziuris i maista irgi yra pasikeites, nebebijau alkio jausmo, bet iki rezultato dar toli toli, matyt nesilaikau, kaip priklauso

Ko nesilaikai,kodel sunku???O man kaip tik alkio jausmas patikdavo,atrode,kad liekneju jei atsigulus pilvas gurgia biggrin.gif O tai apgavyste didziausia ir kazkada organizmas atkersija.Dabar medziagu apykaita zymiai pagreitejusi,virskiniomas susitvarke ir psichologiskai ramesne,laimingesne o apimtims ir didele itaka turi .Nei viena dieta man neisprende antsvorio problemu nuo priezasties,o tik pasekmes naikino-LAIKINAI blush2.gif

Palaikyk man kompanija,parasyk vis kaip sekasi ir kas nesiseka.

Man buna,kad viena diena padauginu maisto,bent jau man taip atrodo,vaikstau issiputusi,bet po keliu dienu buna aisku,kad taip reikejo,organizmui truko.Ir zalos kunas sau nepadaro bigsmile.gif tik reikia pamirsti dietas,nevalgymus po 18 val,ir pan,ar "sveikas mitybas".Buvau sau i galva visokiu nesamoniu prisikalusi,tai ir pakisdavo koja,atrodo oi man to negalima,o va paskui su kaupu apsivalgai.Uiiii
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2011 05 26, 18:25)
Ko nesilaikai,kodel sunku???O man kaip tik alkio jausmas patikdavo,atrode,kad liekneju jei atsigulus pilvas gurgia  biggrin.gif O tai apgavyste didziausia ir kazkada organizmas atkersija.Dabar medziagu apykaita zymiai pagreitejusi,virskiniomas susitvarke ir psichologiskai ramesne,laimingesne o apimtims ir didele itaka turi .Nei viena dieta man neisprende antsvorio problemu nuo priezasties,o tik pasekmes naikino-LAIKINAI blush2.gif

Palaikyk man kompanija,parasyk vis kaip sekasi ir kas nesiseka.

Man buna,kad viena diena padauginu maisto,bent jau man taip atrodo,vaikstau issiputusi,bet po keliu dienu buna aisku,kad taip reikejo,organizmui truko.Ir zalos kunas sau nepadaro bigsmile.gif tik reikia pamirsti dietas,nevalgymus po 18 val,ir pan,ar "sveikas mitybas".Buvau sau i galva visokiu nesamoniu prisikalusi,tai ir pakisdavo koja,atrodo oi man to negalima,o va paskui su kaupu apsivalgai.Uiiii

supranti, pas mane su insulinu tokia nesamone yra, kad jo per daug issiskiria, o insulinas skatina svorio augima, todel daug ko turiu atsisakyti del to sutrikimo. atrodo stengiuosi taisykliu laikytis, ale buna ir pakramsnojimu , ypac kai vakareliai, prie vyno taures... svorio esu priaugusi, o ne numetusi , tai reiskia, kad kazka ne taip darai
Atsakyti