Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 19, 23:21)
tai pasakok kaip ten tavo tos spec lempos......pasiteisino rolleyes.gif

Pasiteisino, ir labai. Sanpaulijos auga ir klesti. Dabar tik laistymą ir drėkinimą atitaikyti... bigsmile.gif

Tik dabar galvoju apie ... supaprastintą variantą, ieškau pažįstamų tarpe nors kažkiek elektrą išmanančio vyriškio, kuris iš senų "institutinių" lempų padarytų reikiamą "konstrukciją" lentynų apačioje. Pačias lempas rūsyje ant lentynos dulkančias turiu. Apšvetimo lempas nusipirkčiau naujas, šiuolaikines, nes pasirodo kad elektros ima būtent tas šviečiantis vamzdis, ne sistema, kurioje vamzdis tvirtinasi.

Pasižiūrėjau kur rusų saituose būna parodytos gėlių lentynos, kartais matosi ir pačios sistemos. Tai jos - ne tokios "prašmatnios", kaip aš nusipirkusi pasidariau. Ir ganųtinai pigiau kainuoja.

Oi... kaip aš čia "blondiniškai" pabandžiau paaiškinti, bet gal suprasit? wink.gif
Atsakyti
Blondiniškai ,bet viskas aišku 4u.gif maniškis vilniaus Ermitaže užmatė tokius galiukus toms lempoms prijungti...Tiesa mes nepirkom.Ale jei jas naudoji ,tai supratau laikiklio lempom nereikia.....Jie kabo skyriuje prie lempų. mirksiukas.gif Blondinėm apsimetus vyrukų galima paklausti ,kaip tais daikčiukais lempas jungti..Bet vis vien lieka viena problema -vyriškis išmanantis elektrą blush2.gif
Na negi reiks pačiom mokintis,galėčiau ,bet kažkaip nesinori... schmoll.gif
Atsakyti
tai ką, Rimuleee, "mes be lempų nenurimsim"? Kai jau viską išmoksi, kviesiuosi už elektrikę. Kur tuo metu išsiųsti namiškius, problema.
Atsakyti
namiškiai ne problema ,o džiaugsmas.Juos galima pailsėti ,į kaimą išsiūsti.....Na man kolkas lempų nereikia.Bet aš jau toks žmogus,jeimatau tai ir domiuosi.... blush2.gif gal kada prireiks žinosiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors man irgi dar nereikia tu lempu, bet jau issiknisau tas dvi, kurias zinojau esant uzkistas virtuves spintelej ir apziurejau. Kazkaip turejau vilciu (nes maciau laida), kad jos isijungia i rozete ir reiktu tik pritvirtinti prie lentynos "lubu", bet ne... verysad.gif Joms irgi reik elektriko... Ir nors pas mane namie 3 vyrai, bet vienas neturi potraukio, o kitu du turi didziuli potrauki, bet daugiau ardyti nei montuoti.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Elektą sujungti gatavoj lempoj ,nesunku.....Va kai nori paimti tiklempą - vamzdį ir pajungti, (kad pagrindo nereiktų) jau sunkiau. g.gif Mqano sūnulis jau elektra domisi mirksiukas.gif Gal kada sulauksim savo elektriko mirksiukas.gif Tik bėda ,su juo sunkiai susitarti eina....labai jau kartoti reikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 20, 10:55)
Elektą sujungti gatavoj lempoj ,nesunku.....Va kai nori paimti tiklempą - vamzdį ir pajungti, (kad pagrindo nereiktų) jau sunkiau. g.gif

Ir aš apie tai.

Kada bus pritvirtinta tiesiai prie lentynos apačios, užims mažiau vitos, nes ta visa konstrukcija pakankamai stora. O atstumas iki augalų matuojamas ne nuo lentos iki lentos, bet nuo lempos iki pačioje esančios lentos
Atsakyti
Smagu skaityti, kaip rašoma apie kosmosą, kuris nepasiekiamas... Ak, merginos, kaip Jumis nesižavėti?.. Lempos, voltai, amperai, džauliai, jungtukai, mygtukai... Gaisrą tai sukelti mokėčiau garantuotai, turiu praktikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 20, 22:05)
Smagu skaityti, kaip rašoma apie kosmosą, kuris nepasiekiamas... Ak, merginos, kaip Jumis nesižavėti?.. Lempos, voltai, amperai, džauliai, jungtukai, mygtukai... Gaisrą tai sukelti mokėčiau garantuotai, turiu praktikos  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matau tu irgi kai kuriuos terminus žinai.... thumbup.gif Svarbu gaisrinės numerį žinoti .....ar kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 20, 22:05)
Smagu skaityti, kaip rašoma apie kosmosą, kuris nepasiekiamas... Ak, merginos, kaip Jumis nesižavėti?.. Lempos, voltai, amperai, džauliai, jungtukai, mygtukai... Gaisrą tai sukelti mokėčiau garantuotai, turiu praktikos  biggrin.gif

Pasidalink patirtim,gal kokius kvarabus iš kur nors išdūminsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai čia su drauge visus namus kvarcavom....Buvom kvarco lempą pasistatę.Įdomu ar tik žmogiškas kvarabas ima ar ir gėlių ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 20, 01:48)
.Bet aš jau toks žmogus, jei matau tai ir domiuosi.... blush2.gif gal kada prireiks žinosiu... mirksiukas.gif

Gal kada pravers.... g.gif ....
http://www.greensolv...cles/?view&id=5

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 20, 21:09)
Mes tai čia  su drauge visus namus kvarcavom....Buvom kvarco lempą pasistatę.:

Šiek tiek apie kvarco lempas.... g.gif ... http://www.superplus...CFQFBMAodhECQqw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 20 sausio 2008 - 22:02