Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Gaila Sigute, kad savaitgalis buvo sunkus, nes buvo puikus laikas sanpaulijas sodinti.
Tačiau kartais galvą skauda ir nuo pernelyg didelio druskos kiekio. Gal ką gerai uždruskinai?
Atsakyti
Manau ,kad viskas bus gerai,viskas sustos į savo vėžes.Šiandien jau man daug mielesnės mano sanpaulijos.
Nors dabar jau man mokykloje prasideda pats darbų įkarštis.Vasros stovyklos projektinis darbas,kitas projektas"Kelyje būk atsargus ,šito mokyk ir kitus",dar ir šiaip renginiai.Et,baigėsi katino dienos.O čia mano "Eglė žalčių karalienė".user posted imageKitos Lietuvaitės dar snaudžia.
Papildyta:
Mano sūnus mažiausias šiandien mokykloj staiga apsirgo.Pykino,vėmė.Gavau vežti namo,nes namie buvo kitas sūnus irgi sirguliuojantis.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 01 21, 16:17)

Ren, matomai toje vietoje lapelis buvo "traumuotas", ir ėmė formuotis vaikiukai.

berods sveikas buvo g.gif gal nepastebejau g.gif , nesvarbu kur tie vaikai isirioglino, svarbiausia, kad ju butu rolleyes.gif

QUOTE(MamaDanute @ 2008 01 21, 18:31)
Lietuvaitės dar snaudžia.

Mano sūnus mažiausias šiandien mokykloj staiga  apsirgo.Pykino,vėmė.Gavau vežti namo,nes namie buvo kitas sūnus irgi sirguliuojantis.

o mano kitos lietuvaites jau kiek vaiku prigimdziusios, bet yra ir uzsispyreliu g.gif

na virusas gi siauteja doh.gif
Atsakyti
Danute, virusai eina su vėmimais, maniau, tik Kaune, pasirodo, visur. Dukra kosti taip, kad namai primena kokią apleistų benamių prieglaudą.
Yra ir neblogų man asmeniškų naujienų: šiandien buvo įvertina mano palangė su žydinčiomis sanpaulijomis (iš jų trys maksiminės) Ir tai padarė mama!
O aš užtat vaizdavau "profę", rimta mina skyniau du lapus nuo neveislinukės, aiškinau mamai (taip!), kaip reikia merkti, šaknydinti ir t.t. ir pan. Įėjęs vyras pasakė: "O, taip, paaiškinti ji gali viską..." biggrin.gif
Atsakyti
citata:O, taip, paaiškinti ji gali viską..." biggrin.gif

biggrin.gif bigsmile.gif na Liucerna pas jus šeimoj su jumoru tvarka biggrin.gif thumbup.gif O ir sanpaulijų mylėtojų daugėja mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ))))))))))))))

Na Liucerna ne vien paaiškinti gali, bet ir žiedais pasidžiaugia NEretkarčiais wink.gif
Atsakyti
Pavasariop supermamos išvarys lauk "supertėčius" (o prijaučiančius - pasikvies į būrį), susikvies vaikus, šunis, kates, pasiims sanpaulijų vazonus ir surengs iškylą 4u.gif O gastrolių maršrutus, kad neapkrautume forumo, derinsime per AŽ.
Atsakyti
Gastrolės gastolės blush2.gif wub.gif lotuliukas.gif

Varom mergikės miegot.Visgi ryt darbo diena biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Liucerna, jei su vaikais - pasirašau! bigsmile.gif

Šuns neturiu, bet katę už pavadėlio vedžiotis galima wink.gif
Atsakyti
O meilužį? Vardu "Niekomu nie dam"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 22, 01:26)
O meilužį? Vardu "Nikomu nie dam"? smile.gif

Jau geriau pasiimsiu "Riabinovyj kostior", kad šilčiau būtų wink.gif

Hmmm.... Na toks meilužis, kuris niekam neduoda? Tada ir aš jam "paskūpėsiu" lotuliukas.gif

Oi Liucerna! Prisišnekėsi iki šeštadienio bigsmile.gif lotuliukas.gif )))))
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vaikus ir as pasiimsiu, bet kas liecia augintinius, tai gal zuveliokus namie paliksiu g.gif
einu i lova, gal pavyks ir uzmigti dar g.gif
Atsakyti