Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 21, 10:14)
Verčiau patarkite, ar verta mėginti sodinti neveislinukės lapelį, jei užsimiršus  blush2.gif šakneles užauginau kilometro dydžio... Gi negalima pakirpti, ar ne/ g.gif

manau sodink, kas cia blogo g.gif greiciau prigys g.gif

einu, pafotkinti savo viena motinele, gal pavyks normaliai nufotkint, patarimu jusu reikes ax.gif
Atsakyti
na va mono zalciu karaliene g.gif mamasa mastau.gif
user posted image

user posted image

nu ir ka man su ja daryt g.gif
Atsakyti
Nesuprantu, Rena... Ar čia vaikai ant koto lenda, ar kas? blink.gif
Atsakyti
Čia kaip suprantu vaikai ant koto.
Tai tada tegu auga. Aš irgi tokią turiu, kuri turi keletą vaikų ant koto. Kitos sakė, kad kai tie vaikai paauga, juos atskiri ir įšaknydini.
Tik mamiškiai neauga, nes lapelis išleido vaikus rudens pražioje ir dar turėjo 11 išdygusių žemėjė doh.gif O metas tai nepalankus augti. Tai taip ir stovi vietoj. Pora pačių mažiausių ant koto sunyko. Bet įdomus procesas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2008 - 11:56
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 21, 11:49)
Nesuprantu, Rena... Ar čia vaikai ant koto lenda, ar kas? blink.gif

nu kiek suprantu kad taip g.gif tikiuosi kad tai ne karpos hihihi.gif

QUOTE(Kerpena @ 2008 01 21, 11:53)
Čia kaip suprantu vaikai ant koto.
Tai tada tegu auga. Aš irgi tokią turiu, kuri turi keletą vaikų ant koto. Kitos sakė, kad kai tie vaikai paauga, juos atskiri ir įšaknydini.
Tik mamiškiai neauga, nes lapelis išleido vaikus rudens pražioje ir dar turėjo 11 išdygusių žemėjė  doh.gif O metas tai nepalankus augti. Tai taip ir stovi vietoj. Pora pačių mažiausių ant koto sunyko. Bet įdomus procesas. biggrin.gif

nu man nors viena isaknydint ir tai but thumbup.gif
o idomu tokie vaikai poto atgauna mamytes savybes, na nebus koks sportas g.gif
Atsakyti
Rena ,kol tie tavo vaikai paaugs, bus pavasaris. Įšaknydinsi paprastai..... ax.gif biggrin.gif Kai vaikai bus gerai paaugę lapo kotuką kiminais apklosi iki vaikiukų.... 4u.gif pamatysi šaknis išleis ant kotuko būdami .....ir neturėsi jokių nuostolių. ax.gif

Aš bet kokius vaikus augindama ,pradžioj paauginu..po to jau tikrinu,Jei tik koks įtarimas, kad per aukštai auga , nebus šaknų ..tai kiminukų pakišu ir tvarka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 21, 12:15)
Aš bet kokius vaikus augindama ,pradžioj paauginu..po to jau tikrinu,Jei tik koks įtarimas, kad per aukštai auga , nebus šaknų ..tai kiminukų pakišu ir tvarka mirksiukas.gif

ot gerai, reiks ir man taip padaryt thumbup.gif
Atsakyti
O kai šaknydinate į kiminus, ar kiminai turi būti sudrėkinti?
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 21, 16:39)
O kai šaknydinate į kiminus, ar kiminai turi būti sudrėkinti?

Būtinai. Ne šlapi, bet drėgni.

Apipurkšk sausus vandenuku iš purškiklio ir sukišusi maišelyje palaikyk kažkurį laiką (kad ir per naktį) - drėgmė tolygiai pasiskirstys.

Ren, matomai toje vietoje lapelis buvo "traumuotas", ir ėmė formuotis vaikiukai.

Su kiminais - superinė mintis. Šaknys turės kur augti, nestypsos ore. Ir vaikukai geriau augs.

Beje tai - ne toks ir retas reiškinukas sanpaulijų lapų šaknydinimo gyvenime. Intike dažnai įdedama pavyzdžių, kaip tie vaikeliai visiškai "netipiškose" vietose pradeda augti wink.gif

Nepergyvenk, viskas OK!
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 21, 08:53)
labas rytas 4u.gif
kazkokie nekalbadieniai uzejo doh.gif
atsizymiu, kad dar gyva, kad is sarasu neisbaruktumet rolleyes.gif

Sveikos, ir aš tik atsižymiu.... 4u.gif
Atsakyti
Sigute,
o tai Tu ne komandiruotėj? Prašau čia jokių „nekalbadienių!“ Šiaip jau, jei ketinate lįsti po lapais, tai tada žadu visai atsijungti, palaistyti sanpaulijas ir be forumo moku. blink.gif Manieji "nekalbadieniai" trunka iki metų kelerių. Gal jums vėjas lizdus galvose susuko? g.gif Nekalbadienių pateisinama priežastis: virusas, viduriavimas, elektros stoka namuose, netikėta meilė. Apie nelaimes nekalbu. Ar turite pateisnamą priežastį?! g.gif protest.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 21, 17:44)
Nekalbadienių pateisinama priežastis: meilė. Ar turite pateisnamą priežastį?! g.gif  protest.gif  nono.gif

Taip turiu rimtą priežastį.
Labai didelė meilė sanpaulijai, ir begalinis noras ją auginti esant man ramiai, su "švaria galva", ko beja šį savaitgalį negalėjau turėti. doh.gif
Kažkam labai smagu, o kažkam tiesiog liūdna. verysad.gif
Atsakyti