Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Vietoj naktipiečių: kaip Liucerna gaisrą namie kėlė...
Sykį turėjau skubėti į tokį vakarą – eilės, muzika, gėlės ir t.t. Džiovinausi ištrinktus plaukus tokiu kinišku (beveik vienkartiniu, kaip dabar suprantu) plaukų džiovintuvu. Prie rozetės ūmai ėmė blykčioti žaibai. Velnias, galvoju, žvilgtelėjusi į laikrodį, jei tas fenas suges dabar, tai aš pavėluosiu, nes šlapia galva žiemą tai neisi gi... Ūmai pamatau plykstelint prie jungiklio ugnį, o džiovintuvas dar pučia! Tai aš nutariau dar suspėti „padžiovinti", kol liepsna laidu iki viršaus pakils. Rezultatas – apdegę pirštai, elektros smūgis (užtat dabar tokia protinga biggrin.gif ) ir apsvilę plaukų galai.
Nepasitikėkite kinų pramone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na jei prie Flora lempų dar ir kvarco pridėjus... Panos, ar ne "dinamitinis" apšvietimas gautųsi? wink.gif

Manau - sanpaulijos tokios hipepuper -superpriežiūros neatlaikytų biggrin.gif ))))
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 21, 01:09)
Vietoj naktipiečių: kaip Liucerna gaisrą namie kėlė...
Sykį turėjau skubėti į tokį vakarą – eilės, muzika, gėlės ir t.t. Džiovinausi ištrinktus plaukus tokiu kinišku (beveik vienkartiniu, kaip dabar suprantu) plaukų džiovintuvu. Prie rozetės ūmai ėmė blykčioti žaibai. Velnias, galvoju, žvilgtelėjusi į laikrodį, jei tas fenas suges dabar, tai aš pavėluosiu, nes šlapia galva žiemą tai neisi gi... Ūmai pamatau plykstelint prie jungiklio ugnį, o džiovintuvas dar pučia! Tai aš nutariau dar suspėti „padžiovinti", kol liepsna laidu iki viršaus pakils. Rezultatas – apdegę pirštai, elektros smūgis (užtat dabar tokia protinga biggrin.gif ) ir apsvilę plaukų galai.
Nepasitikėkite kinų pramone drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai man dabar joktis blush2.gif Klausyk Liucerana ,o kaip tada vakaras praėjo....ar spėjai... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na sugalvok tu man ,gyvybe rizikuoti....mat vėluoja..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tikrai juokinga blush2.gif nors manau jau tau tada ne juokai rūpėjo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 20 sausio 2008 - 23:18
QUOTE(Rima* @ 2008 01 21, 00:13)
Na jei prie Flora lempų dar ir kvarco pridėjus... Panos, ar ne "dinamitinis" apšvietimas gautųsi? wink.gif

Manau - sanpaulijos tokios hipepuper -superpriežiūros neatlaikytų  biggrin.gif ))))

biggrin.gif Liucerna

o aš širdies aritmiją "gydžiausi" .... televizijos anteną reguliuodama. Vaizdas amtote nelabai koks buvo schmoll.gif
Veiksmas prieš šias Kalėdas vyko smile.gif))) Matomai laidą "pramušė" elektra, ir antenos kabeliu tekėjo silpna elektros srovė, kuri trukdžius vaizdui ir darė. Kada aš tą anteną bandžiau pasukelioti, krėtimas stiprėjo palaipsniui. Iš pradžių net dėmesio nekreipiau, bet vėliau spėjau vaikui šūktelėti, kad iš rozetės ištrauktų kištuką. Gavau smūgį kaip reikalas!

Jei būčiau pavėlavusi pagalbą prisikviesti, manau šiandien čia neberašyčiau blink.gif
Atsakyti
g.gif nu tų moterų protas ...purto ,o jos telemeistrus vaizduoja..... doh.gif na tik nepykit ...ale gerai kas gerai baigiasi.... ax.gif

Ugnis mergos ne juokas...aš pati gaisrus sapnuoju ,o mano mažoji ,dektukų bijo.... verysad.gif

o kai kvarcavau sanpaulijų neišnešiau ,gavo jos pusvalandžio dozę tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 20 sausio 2008 - 23:26
Piromanija, matyt, mano kraujyje... Vaikystėje laužą kūriau komunalinio buto virtuvėje, dar dabar atsimenu, kaip buvo gražu... smile.gif
Tačiau niekad nesitikėjau, kad prie žemės, t.y. gėlių - sanpaulijų - patrauks. Ak, tos stichijos, jos mus valdo.
Atsakyti
Kiek iš jaunystės žinau, Rimuleee, tai mama liepdavo kvarcuojant kaip tik gėles išnešti iš kambario g.gif arba bent jau pridengti popieriais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 21 sausio 2008 - 08:09
Ai matysim...neišdvės blush2.gif gal.

Matai nedažnai kvarcuojam.....Dabar tik kai gripai grasinsis. ax.gif pasidomėsiu ,kaip ten kvarco lempa ir gėlės g.gif Tiesa lempa nebuvo nukreipta tiesiai į gėles....tik kad kambary be galo šviesu buvo..... mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kazkokie nekalbadieniai uzejo doh.gif
atsizymiu, kad dar gyva, kad is sarasu neisbaruktumet rolleyes.gif
Atsakyti
aš čia tiek informacijos sužinau, ne tik apie gėlytes thumbup.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Prašom negaila 4u.gif Rena o tu šypsenėles dėk ,jei nekalbadieniai ...tai jausim ,kad esi šalia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, čia dabar, Rena – „nekalbadieniai“... blink.gif Tik su vyru gali būti nekalbadieniai, o su mumis – nedrįsk tongue.gif 4u.gif Be Tavęs forume – nepilna komanda!
Verčiau patarkite, ar verta mėginti sodinti neveislinukės lapelį, jei užsimiršus blush2.gif šakneles užauginau kilometro dydžio... Gi negalima pakirpti, ar ne/ g.gif
Atsakyti