Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(Pentarda @ 2008 01 28, 12:02)
Bet tada nesuprantu is kur jus gaunat tu ne pramoniniu? g.gif  blink.gif

siaip perkames viena pas kita, kartais darom bendrus uzsakymus ir siunciames is uzsienio, tai taip ir dauginames lapukais vaikiukais, as pradejau nuo lapuku rolleyes.gif
dabar ziema tai nera uzsakymu, o vat tuoj pavasaris ant nosies, tai vel prasides svajoniu pildymasis wub.gif

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 28, 13:45)
Rena, o nemėginai su knatu "žaisti", kad sanpaulijos vandenį nelaistomos gertų?

nu tigi mane nueike, kad varysim i vln, tik si savaitgali kur bus, tai as jau virve nusipirkau, zemem pasirupinau net ir plasmasiniu vazonciku, juk klausau prognoziu persodinimo, tai va o cia kaip tik ispuole sestadieniui, tai as ir laukiau patogaus mamiento, nu o cia staigiai MB pasake, kad isveza mus ir vsio, liko visas pasiruosimas ant ledo doh.gif

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 28, 15:41)
Kaip ten Tauragė, Panevėžys, Jurbarkas ir Kėdainiai? g.gif  mirksiukas.gif

TRG, dabar laikosi VLN, tai mandra blush2.gif tongue.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 28, 15:58)
Dinka nepergyvenk ...su mumis plepėti galima ir neturint nė vienos sanpaulijos...o tik pasvajojant ax.gif  lotuliukas.gif

turi ji tu sanpaulyciu thumbup.gif pas ja ten katiniuku yra kurie jas saugoja bigsmile.gif
Atsakyti
Kėdainiai gyvi 4u.gif Sanpaulijas laisto ,su vaikais kariauja
Atsakyti
labukas 4u.gif

a ko cia sian taip ramu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Ramu ,ramu bigsmile.gif net liūdna.... g.gif drinks_cheers.gif gal kavos pasidarom ,gal merginos užmigę ..oras bjaurus ,miegan traukia...
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 29, 11:19)
Ramu ,ramu  bigsmile.gif net liūdna.... g.gif  drinks_cheers.gif gal kavos pasidarom ,gal merginos užmigę ..oras bjaurus ,miegan traukia...

drinks_cheers.gif tu kavos, as arbatos (nes kavos as nemegstu ax.gif schmoll.gif ), gal pagal kvapa atseks hihihi.gif

o matai jau kiek apacioj prisedo bigsmile.gif Alyvuogė+, Rima*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 sausio 2008 - 11:24
Jo jo...mano kava Švediška.... gardžiai kvepia..... thumbup.gif drinks_cheers.gif turėtų mergikės sulėkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Matau matau... mergikės kava garuoja ,prašom prašom ,užkandai tik sanpaulijų turim
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 29 sausio 2008 - 11:27
pasirodo issilakste unsure.gif
maciau Rima kazka rase, dingau padare verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės!
Rena, vakar klausiau, ar atvažiuosi kovo pirmą į Kauną... Apsispręsk ir atsakyk. Tik pusdienis, bus šeštadienis, atvažiuok!
Ir visos mergaitės, kurios skaitote supermamas, tai yra, supermamos, auginančios kokią sanpauliją, esate kviečiamos atvykti į trikampiuku sodinimo pamoką-susitikimą, kur šėlsime, sodinsime, fotografuosimės, žaisime ir kitus smagius daiktus darysime. Mokančios mokys nemokančias, paskui, sukišusios tuos "trikampius", lyginsime, kiek ir kaip pas kurią auga. Prašome prisijungti VISOS! Rašykite, kas žadate būti!
Rimuleee, kaip vadinasi tavoji švediška kava? Ir aš noriu...
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 29, 12:05)
labukas 4u.gif

a ko cia sian taip ramu? g.gif  unsure.gif

labukas
Greta mūsų namo naują namą renčia, tai statybininkai su savo traktoriais ir kita "mažagabarite" technika kartais taaaip pavibruoja, kad mūsų interneto linijos nusibaigia.

Va jau kelinta diena būna kad dažnai neveikia.
Merginos, aš visa širdimi - su jumis!!!
user posted image

bigsmile.gif O kas liečia kavą.... Bandote mano, kavamanės, skoninius receptorius pakirbinti? wink.gif
Aš nuo šeštadienio dar vienos kavos skonį ir kvapą jaučiu. Ir taip maloniai prisimenu, kaip su viena sanpaulijų Fėja ją mažoje Kauno kavinukėje gėrėme. rolleyes.gif

Kava - ypatinga! thumbup.gif Skani skani, seniai tokios nebuvau gėrusi. Bet svarbiausia kita - mano vaikas tam turi savą prieskonio receptą - kada bendraujama SU MEILE! kavos skonis gerėja kelasdešimteriopai! wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 29 sausio 2008 - 11:56
Einu žiūrėt kavos vardo...... blush2.gif
ZOEGA vadinasi ..žalias pakelis,ne karti ,ne perstipri.... biggrin.gif kas mėgsta stipresnę ,tam raudonas pokelis..
Ji gaminama specialiai kietam vandeniui.....užtat labai skiriasi nuo pas mus parduodamų...
Prisipažinsiu ,Jakobsą galiu gert tik gerų daraugų vaišinama......

thumbup.gif Šiaip tai kavos skonis nuo vandens priklauso ...būtinai filtruotas turi būti,geriausia ,kai pirktinį vandenį naudoji...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 29 sausio 2008 - 12:09
2008m. vasario 16d. (šeštadienį), 13 val. Klubas "Sanpaulija" organizuoja atvirą sanpaulijų augintojų susitikimą Kaune.
Susitinkame kavinėje "Žalias ratas", Laisvės al. 36b

Pažadėjo stalus sustumti, židinį pakurti. Kviečiame dalyvauti.

O kad jau susirinksime, tai Dahlia pakalbės "Trumpai apie kiminus" (Kas yra kiminai, kokie jie, jų išsikirtinės savybės ir jų panaudojimą gesnerijinių auginime.)
Sanpaulija parengs trumpą pranešimą "Mėnulio kalendorius ir augalai" (Mėnulio fazės, ėjimas per ženklus, vaisingi -nevaisingi Zodiako ženklai, bei kasdieninė augalų priežiūra remiantis Mėnulio kalendoriumi)
Atsakyti
Kad nekiltų painiavos: p. Teos skelbimas yra ne apie tą patį susitikimą, tiesiog įdėtas pagrečiui, todėl nesusipainiokite - jie nesidubliuoja...
Pradžiamokslių ir patyrusiųjų lapelių sodinimo pamoka – kovo 1d. Galima suspėti visur.
Rimuleee, užpirk man tos kavos, su "žalia etikete", atsirokuosime trąšomis (tik ne gėrimui skirtomis lotuliukas.gif !).
Viena M. Cvetajevos eilutė:
"O jei žinotumėt, ant kokio mėšlo
bujoja gėlės visiškai be gėdos..." (Vertimas iš rusų - pažodinis... blush2.gif )
Atsakyti