Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Sigutė drąsi thumbup.gif
Mano irgi vienas vaikiukas turi dvi galvas, ar šoninį vaiką, nežinau kaip ten yra.
Bet aš bijau ką nors daryti, kol neateis pavasaris. fear.gif Vienas svajonių vaikiukas neseniai numiriojo, o šitas ir pats dar nedidelis, nežinau.
Atsakyti
Tai kas vieniems šokas, kitiems tik vakarinė pasaka smile.gif

Leshij/Makuni
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2008 01 29, 19:01)
Taigi kas kokiu tikslu renkasi klube,o mes paplepėti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi galim. biggrin.gif  thumbup.gif

Mielai perisijungsiu ir aš , tik perspėju, jokių pasaulinių standartų.... lotuliukas.gif
Rima jei jau bandai užvesti ant kelio, būk apdairi, neišduok visų smulkybių, nes geros mintys yra pasisavinamos, o per petį stebimos pastoviai.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sanpaulijos augančios ant mano palangių mano nuosavybė, ir taip miela jomis džiaugtis, ir kitiems suteikti džiaugsmą, šiandien kolegei tiesiog padovanojau pora jau gerokai ugtelėjusių veislinukių, tai ji net krūptelėjo iš nuostabos, paskaičiusi jų pavadinimus- Никому Не Дам , Недотрога , mat ji tuoj juos išlietuvino, lotuliukas.gif sako o ką aš su jomis dabar turėsiu daryti.... neprisiliesdama, niekam neduodama....lotuliukas.gif mano atsakymas buvo paprastas, užsuk čia, ten... lotuliukas.gif ir padėsime su jomis susidraugauti. lotuliukas.gif taigi gretos mūsų tikrai didėja.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 29, 18:31)

fear.gif  Vienas svajonių vaikiukas neseniai numiriojo, o šitas ir pats dar nedidelis, nežinau.

Negalvok, kad mums taip nebūna, ir dar kiek, bet su kiekviena netektim , vis kažko pasimokai, taip ir pamoką pati sau padarai, o jei jos "neužgniauži" ir kitiems nauda būna. bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif gaila ,mergikės...bet dirbt turiu doh.gif Oi kaip tingiu schmoll.gif Geriau jau su jumis paplepėt drinks_cheers.gif
Na Virtualų klubą ko gero įkursim ,jei parako nepritrūks thumbup.gif mirksiukas.gif

Kerpena ir kitos mergikės,ką neviltin vąro numirioję vaikiukai ....nesinervuokit..pavasarį padovanosiu po kokį mažių ..ūpui pataisyti....Ir įgūdžiam patobulinti.... rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 29 sausio 2008 - 20:58
Rimule, gaila kad tau naktimis vis darbo duoda. bigsmile.gif

Dėmesio!..... 4u.gif 4u.gif

Žadu daryti akciją, jos tema....
< 4u.gif Dovanoju sanpaulijas ir kruopytę džiaugsmo 4u.gif >
tikrai be jokio gailesčio, ar noro pasipelnyti, va šiaip sau, tik su pristatymu kebliau, bet manau įšeitį rasim.

Po žodeliu sanpaulijas, slepiasi jauni augaliukai, beje jau turintys po 6 lapukus, kelionei patys tie. mirksiukas.gif
Atsiras norinčių, rašykite į AŽ. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 29 sausio 2008 - 21:17
Prisidedu prie Sigutės Akcijos......Galiu pagelbėt pergabenant dovanas maršrutu Panevėžys -Kaunas.... mirksiukas.gif (Reikalui esant galim siekt Jurbarką ,Tauragę.....ir net sostinę..... ax.gif )
Atsakyti
Na kas dar kokio gerumo pažerkite....

Jos tada dar sparčiau auga, kur džiaugsmas ir meilė.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na mergutės, jus nerealios thumbup.gif wub.gif ir gėliukai jūsų superiniai, gaila jau aš nei vienos sampaulijos neturiu, o kažkada turėjau gal septynias blush2.gif
Atsakyti
Tai tau tuo labiau priklauso akcija pasinaudoti.... 4u.gif

Galėtum brangute savo aprašyme gyv, vietovę nurodyti, kad papildomų klausimų nekiltų lotuliukas.gif Tai kur gyveni, gal kur mano pašonėje... g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sigute, idėja žavinga. Duoti visada smagiau negu imti...
Per kiek dienų įsitvirtina atskirti ir pasodinti pažastinukai, jei su šaknelėm?
Atsakyti
Liucerna , sunku pasakyti, labai priklauso nuo augaliuko būklės, kiekvienu atvėju skirtingai, bet po 10 dienų tikrai turi būti augaliukas jau pradėjęs rodyti gyvybės ženklus, ir pastebimus. g.gif
Papildyta:
Labai gera su jumis čia leisti laiką, bet reikia eiti pas panelę paduškaitę lotuliukas.gif , nesijuokite jog vaikiškas laikas, rytoj keltis 5.00val doh.gif
Užsuksiu rytoj čia tik pavakaryje... bigsmile.gif tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
Labanaktukas... user posted image
Atsakyti