Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 29, 13:52)
Viena M. Cvetajevos eilutė:
"O jei žinotumėt, ant kokio mėšlo
                                          bujoja gėlės visiškai be gėdos..." (Vertimas iš rusų - pažodinis... blush2.gif )

lotuliukas.gif ))))))))))) Čia Tu - apie trąšas į .... kavą wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
P. White Tea, Jūsų klausimas skamba dviprasmiškai čia rašančiųjų adresu. Arba jį nekonkrečiai suformulavote, nes panašus į priekaištą. Ar ieškote kokių nors konkrečių sanpaulininkių?
Forumas – vieša erdvė, jame galima rašyti visiems, kas nori, kiek nori, bet ne nori.
Atsakyti
Liucerna, nebandykit provokuoti, neišdegs.
Dešros labai mažai ką turi su sanpaulijomis rolleyes.gif

Klausimas paprastas: ar auginat sanpaulijas? Jei auginat, kviečiame žydinčias parodyti, žiedais pasidžiaugti:
Amžinai žydintis treileris Rob's Boolaroo ir margalapis Ma's Winter Moon (augaliukas jaunas, pirmas žydėjimas)
user posted image...user posted image...
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 29, 12:44)
Ir visos mergaitės, kurios skaitote supermamas, tai yra, supermamos, auginančios kokią sanpauliją, esate kviečiamos atvykti į trikampiuku sodinimo pamoką-susitikimą, kur šėlsime, sodinsime, fotografuosimės, žaisime ir kitus smagius daiktus darysime. Mokančios mokys nemokančias, paskui, sukišusios tuos "trikampius", lyginsime, kiek ir kaip pas kurią auga. Prašome prisijungti VISOS! Rašykite, kas žadate būti!

Aš labai norėčiau, bet abejoju ar išeitų. Be to dar labai toli ta diena, tai sunku numatyti...

white tea, labai gražios gėlytės. wub.gif
ir taip gražiai skamba: amžinai žydintis treileris... Pas mane kai jos nežydi ir iš vis dar tik dvi žydėjo ir neilgai rolleyes.gif
Atsakyti
Manosios sanpaulytės dabar nežydi... pumpurus krauna... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 01 29, 15:14)
Klausimas paprastas: ar auginat sanpaulijas? Jei auginat, kviečiame žydinčias parodyti, žiedais pasidžiaugti:

Bet ir nežydinčios sanpaulijos yra nuostabios! g.gif

O bendrauti tikrai niekas neuždraus, tema nėra įspausta "griežtai į rėmus", visi tie nukrypimai tai tarsi prieskoniai, jie ir suteikia temai gyvumo, šilto bendravimo, ir nėra čia reikalo mūsų į "doros kelią" stengtis vesti.

O , kad nebūtų visai ne į tema, šiandien pasidarbavau, turėjau vieną sanpauliją su "dviem galvom", taigi auginau ją iki to laiko kol galėsiu sėkmingai vieną pašalinti, nesugadinant antrosios, ir išgelbėjant pirmąją... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taigi galutinis rezultatas: pagrindinis augalas liko truputį praradęs simetriją, manau gal atsitaisys su laiku, o pašalinta "galva" sėkmingai pamerkta - tikiuosi įsišaknys, keturi lapukai jau yra, ne visai menkas. Padariau išvadą, reikėjo truputį ankstėliau tą operaciją atlikti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 29 sausio 2008 - 16:46
Man tai margalapės labai patinka.Jos ir nežydėdamos gražiai atrodo....
user posted image
Atsakyti
Apie doros kelią niekas net nekalba. Kalbame apie gėles:
Man patinka sanpaulijos - jos žydi žiemą. Mac‘s Blue-Blooded Baroness‘/G.McDonald
user posted image...user posted image
Atsakyti
Šaunu ,kad pas jus žydi sanpaulijos ,...džiaugiamės kartu su jumis... biggrin.gif

O pas mane lempų nerasta ir sampaulijos auga ant palangės...todėl pas jas kitas gyvenimo rėžimas ax.gif mirksiukas.gif ...Nesvarbu juk kaip ir kur auginam gėles ,svarbu ,kad jos mus džiugintų.... 4u.gif
Atsakyti
Sigute*, Margalapės sakai?

O man akyse dabar mano miniukės stovi. Reikės palyginimui pafotkinti, kaip atrodo greta "normali" sanpaulija ir suaugusi mini wink.gif

Koks fainas kontrastas! Tiesiog įvairenybių pasaulis smile.gif)) thumbup.gif
Atsakyti
Oi prijuokinot!
Aš mielai tos dietos laikysiuosi, tik...
bigsmile.gif Pala kaip ten diedas dietologą klausė? "- Tą kiaušinį su riekele duonos suvalgyti prieš ar po pusryčių?" lotuliukas.gif

Panos, mintis kilo:

Steigiam klubą?

Ar taip, ar kitaip - mes taip smagiai susibendravę. Tik įforminti beliktų.
Sanpaulijų visos turime, ir ne po vieną, o kurios mažai veislinukių turi, toms padėsime jų "ūkį" pasididinti. Negi gaila! Juk taip smagu! Ir šiais laikais tie pro retą susibūrimukai su Rimulės pasiūlytais trąšų "priedais" - na kuo ne šventė?
Ar taip, ar kitaip mes susitinkame ir bendraujame, tik oficialiai įsiforminsime.
O kas naujokių norės prisijungti prie mūsų kvatoklių būrio - mielai prašom! wub.gif

Ką mąstom? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rimule būtų viskas gerai, reikėjo tik nors mažytę sanpaulytę prie mišrainės padėti ... lotuliukas.gif

Aš tai vis kokią gražesnę ant stalo pasidedu, ir taip vis pamainau, pasidžiaugiu, juk pirmiausiai dėl savęs šį džiaugsmą auginame. wub.gif wub.gif
Papildyta:
Rima*, čia šoko terapijai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti