Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

sigute***, aga labai ačiū, man net nesmagu darosi blush2.gif

o del dekstopo paveiksliuko, tai pas mus juodas fonas tongue.gif taip akys mažiau nuvargsta, o ir ikonas lengviau įskaityt - čia mano vyras kompiuteristas taip mano, bet ir man jau patogu 4u.gif
Atsakyti
Sigut ,negi nesupranti ,kas aps mane valdžia ant kompo....vaikai ..ale pas mane yra kitokių sanpaulijų grožybių.... doh.gif

Klaipėda ,Klaipėda..... bigsmile.gif oi visai netoli.... yra čia pas mus planas chuliganas tongue.gif ,žada Klaipėdą siekti....neprapulk ,jei susiorganizuotume....O iš tikro , bus vasara- dėkingas metas....ton pusėn daug kas rieda.... lotuliukas.gif

Liucerna ,kaip ten tas mūsų chiuliganas ...aa mirksiukas.gif
Tiesa nuo sliekų mačija perliet augalus margancovkės tirpalu...tik nestipriu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 01 30, 23:12)
Danute ko akiukus vartai schmoll.gif  lotuliukas.gif

Rimule gerai jog atsižymėjai thumbup.gif

Norėjau pagaut įkvėpimą ką nors parašyt,bet tik veizolus galėjau pavartyti ir viskas. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 30, 19:38)
smile.gif   o tu sigute*** pati tokias foto su žiedeliais darai ?man ta su katinu tai  thumbup.gif,
manau jei iki ryt pasiūlymų realių nesulauksiu - rašysiu   tongue.gif

Vakar negalėjau bendrauti.

Esu vilnietė ir pagelbėti Saulėgrąžai galiu wink.gif

Rašyk AŽ, pažiūrėsim ką turiu. OK?

Liucerna,
nusipirk degtukų su uda siera ir prismaigstyk vazone. Nepagailėk, nors ir 10 sukišk.
Pamatysi - net ir mažas bjaurybiukas trąšomis sanpaulijai pataps wink.gif
Kukvaks jis ir išsiskaidys biomasės pavidale tskant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 31 sausio 2008 - 15:50
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 30, 11:56)
Rena ,o tu nužygiuok Į RS į šnabšdesių temą...nesigailėsi thumbup.gif

reiks eit pasizvalgyt, senai ten be buvau uzsukus blush2.gif

nespeju su jumis, dabar kai sedziu vln, tai kompo turiu maldaut pas systra doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 01 29, 21:13)
Žadu daryti akciją, jos tema....
4u.gif  Dovanoju sanpaulijas ir kruopytę džiaugsmo  4u.gif  >

as irgi noreciau sudalyvauti, tik kolkas neturiu ka, nes pas mane visi dar prie mamytes, o didesnes neveislinukes ax.gif
Atsakyti
Rena o tu apdovanok neveislinukėm pažįstamas tauragiškes mamytes biggrin.gif mirksiukas.gif Turėsit ,bendrų reikalų.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 31, 17:53)
Rena o tu apdovanok neveislinukėm pažįstamas tauragiškes mamytes biggrin.gif  mirksiukas.gif Turėsit ,bendrų reikalų.... ax.gif

tai, kad as ten beveik su niekuo ir nebendrauju, tik nebent kas SM, bet ir ten megeju nera, o kad nugalabys gelyte, tai gaila rolleyes.gif siaip esu pasizadejus cia is vln kai kam dovanu, tai laukiu siltesniu oru, kad nesusaltu bigsmile.gif
Atsakyti
Blogai jei mažai su kuo bendarauji... tai gėlių nedalink..o susipažint tai reiktų.....nėr kur tai jau blogiau.. g.gif
Pas mus mieste tai dailės mokykloj vakare suaugusius piešt mokina ...tu pasidairyk,,kur pas jus tau būtų galima veiklos kokios paieškot.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 31, 19:36)
Blogai jei mažai su kuo bendarauji... tai gėlių nedalink..o susipažint tai reiktų.....nėr kur tai jau blogiau.. g.gif
Pas mus mieste tai dailės mokykloj vakare suaugusius piešt mokina ...tu pasidairyk,,kur pas jus tau būtų galima veiklos kokios paieškot.... mirksiukas.gif

o kas is to juk is namu negaliu iseit, diena su mazium sedziu, o vakare su abiem, MB remontus daro (na bent dabar), tai as su vaikais rolleyes.gif ir siaip tai galima butu ir susitart su MB kad tuos vaikus paziureti, tik kad kolkas tai noro nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 31, 21:36)

Žiūriu ,rimule,kad mūsų vaikai beveik tą pačią dieną gimę.Tavo dvynukės ir mano mažius.Tik be dviejų dienų lygiai metai. mirksiukas.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O Tavo mažius už maniškį jaunesnis porą mėnesių - mano sūnius spalio 9-tą tais pačiais metais gimė.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 01 31, 16:45)
nusipirk degtukų su uda siera ir prismaigstyk vazone. Nepagailėk, nors ir 10 sukišk.
Pamatysi - net ir mažas bjaurybiukas trąšomis sanpaulijai pataps wink.gif
Kukvaks jis ir išsiskaidys biomasės pavidale tskant  drinks_cheers.gif

Rima*, o ta siera nuo degtukų tik sliekus galabija? Gal ir nuo muselių tinka?
O gėlėms nekenkia?
Atsakyti