Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Sveikos merginos!

Ir aš šiandien blynus kepsiu smile.gif))
Priminėte man tą širdukinę formą... Turiu fantastišką širdelių keptuvę, bet ji skirta tik dujinei viryklei, o mano gryčioje - elektrinė. Gaila, nes labai skanūs gaunasi, daug skanesni nei kepami toje elektrinėje nesąmonėje (mes jau 2 tas elektrines išmetėme be jokio gailesčio - sugedo!)

Mažius mokykloje vaidimą rengia. Pasidarė iš šepečio koto giltinės dalgį, kartoninę geležtę, ir išbizdeno patenkintas. Pažiūrėsim kaip jam seksis.

4u.gif O aš lekiu, ir iki pavakarės neperisėsiu prie kompo. Važiuoju į Registrų centrą, dėl įmonės įforminimo...

thumbup.gif Juda gyvenimo ratas. O mes ratuose sėdim ir judam kartu wink.gif

Atsakyti
Darbuokis Rima ,darbuokis.....blynus spėsi iškept..... blush2.gif biggrin.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 05, 00:42)
Maloniausia ,kad pagamino neburbėdamas ,o su šypsena ax.gif (matyt dresūra veikia) blush2.gif

na matai ir taviskis perauklejamas thumbup.gif

QUOTE(Rima* @ 2008 02 05, 11:16)
Sveikos merginos!

Ir aš šiandien blynus kepsiu smile.gif))
Priminėte man tą širdukinę formą... Turiu fantastišką širdelių keptuvę, bet ji skirta tik dujinei viryklei, o mano gryčioje - elektrinė. Gaila, nes labai skanūs gaunasi, daug skanesni nei kepami toje elektrinėje nesąmonėje (mes jau 2 tas elektrines išmetėme be jokio gailesčio - sugedo!)

pas mane vienoj virtuvej kaitlente, o kitoj dujine, tai kazkaip gerai, tokiu problemu neiskyla ax.gif o tas elektrines tai ir mama mano turi ir as turiu, bet kaip tu minejai nei viena nedirba schmoll.gif doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Kodėl, Rimuleee, maniškis man nepagamino stiklinės lentynos blink.gif ?! Šiandien vakare jam bus viskas paaiškinta. Pasakysiu, kad Kėdainiuose kai kurioms žmonoms vyrai tai gamina lentynas, o Kaune tai ne visi mad.gif Ir dar po to blynus kepti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 02 05, 15:55)
na matai ir taviskis perauklejamas thumbup.gif
pas mane vienoj virtuvej kaitlente, o kitoj dujine, tai kazkaip gerai, tokiu problemu neiskyla ax.gif o tas elektrines tai ir mama mano turi ir as turiu, bet kaip tu minejai nei viena nedirba schmoll.gif  doh.gif  tongue.gif

Oi Liucerna negązdink saviškio lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskui blynų nevalgys mirksiukas.gif .....bus tų lentynų ...bili gėlių būtų. bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su skaniais uzgaveniu blynais visas!!!

Nu kazkaip siandien cia apie gelytes mazai kalbama ... g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 05, 14:25)
Nu kazkaip siandien cia apie gelytes mazai kalbama ... g.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na kodel, juk viskas snekama, kas su jomis susije bigsmile.gif blynai, vyrai, lentynos, klizmos ir t.t... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 05 vasario 2008 - 14:51
Ypač vyras su klizma daug turi bendra... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na panašiai wink.gif

Tai kaip tie blynai? Kepasi?

Mano šeimyna pareiškė - mamyt, JOKIŲ blynų!

Valioooo!!! Nekepsiu drinks_cheers.gif

O aš šiandien antrą pusdienį būtent gėlytėm ir užsiimu - pažadėjo atvažiuoti viena sanpaulijų fėja, ieškau jai žadėto vaikiuko, tai įkvėpimas pagavo - suinventorizuosiu visus sanpaulijų vaikiukus, ir juos galėsiu į marčias išleisti į naujus namučius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 05 vasario 2008 - 16:13
Aš tai su vaikais kariauju.....tik mergaites parsivežiau....dar sūnus mokykloj... g.gif
tai blynus vėliau valgysim......va gal lentyną pasistatysiu ,reikktų inventorizaciją ir man atlikti.... doh.gif
Atsakyti
Rimuleee, prašome foto, kai pasikabinsi, gerai? bigsmile.gif
Sigute, o tai per gavėnią ir mums taip sakant – šakės? Juk grožis - ne maistas, gal neteks pasninkauti vakarais be nuotraukėlių? mirksiukas.gif
Atsakyti
O man dziaugsmas: pirma karta ziema sodinau lapukus ir ant dvieju jau pastebejau vaikucius thumbup.gif
Atsakyti