Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Oi... papasakosiu "bajerį" - mano vasarą atsisiųstas Makuni "Rubinovaja svadba" lapas vaikiukų priaugino. Normalus reiškinukas rodos, tiesa?
Auga vaikiukai, o aš vis nepatenkinta, kad jie man kažko nelabai augti nori. Lapukai kažko smulkūs ir apskritai kabinėjuosi aš nepatenkinta lotuliukas.gif .

Kai visą krūvą mini ir pusiau mini įsigijau, jau pradėjau kažkaip įtartinai žiūrėti į kelis saviškius paaugusius vaikus. Pasitikrinau šiandien - pasirodo mano Rubinovaja svadba - prie mini priskiriama lotuliukas.gif )))) Ir visai ji mano lentynoje normaliai auga. bigsmile.gif

Tik Nadežda Prišmont man pasakė, kad pasirodo labai jau sunkiai tos veislės lapukai apskritai vaikus leidžia. O maniškis - net 5-kis wink.gif
Taip kad aš dabar - daugiavaikė mama thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 06, 01:47)
Tai čia rimtas pagalbos šauksmas doh.gif ,

help.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Oi Rima daugiavaikė tu daugiavaikė....reik dabar pagarbioj tave laikyti. bigsmile.gif O vaikus kada parodysi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal blynų persivalgėte?! pažiūrėkite į laikrodį! Marš į lovą! Arba einam visos ko nors skanaus ragauti...

Vienas aforizmas šovė į galvą ir pataikė:
manipuliacijos – dalykas rimtas,
nebūki niekad sraigteliu,
nei priešų rankose,
nei juo labiau – draugų!

Labos nakties, žaltvykslės...
Rima, gal ateity plačiau papasakotumei apie Nadieždą Prišmont, bo mažai žinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 06 vasario 2008 - 01:03
labas rytas....
mergaitės dirbam šiandien......bent aš bandysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, nepamirškite šiandien Pelenų diena, saugokite galvas.... lotuliukas.gif

Rima, penktadienį išsiūsiu tau paketuką su KIMINIOKAIS mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas! Tebūnie iš tikrųjų labas, ir jei dangaus saulutė pašykštėtų spindulių, švieskite ramybe iš vidaus (ir sau to linkiu).
Vienas ūkiškas klausimas: kokiu būdu įsitikinti, t.y. kas parodo, kad atskirtas nemenkas pažastinukas su keliomis šaknimis jau p r i g i j o ? Gal nebūna minkšti lapai, ar jie pasikelia nuo vazonėlio krašto? Persodinau ir atskyriau su Rima tokią itališkąją. Kaip ta itališka man pasakys ir parodys, kad viskas tvarkoj? Rima, gausi vėl atvažiuoti, dabar ir tu atsakai blink.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutės, na jūsų ir tempai gathering.gif rodos nedaug laiko buvau dingusi (komandiruotė ir šiaip darbai užspaudė) o jūs jau naują temą baigiate 4u.gif
noriu pasiguost kol buvau komandiruotėje mano MB nudaigojo Red latern iš Sigutės gautą, numetė nuo palangės dėžutę su visom mažėmis. Kitas pakėlė o Red latern buvo pasiritusi toliau po radiatoriumi pasislėpusi tai ir nepamatė. Grįžusi po savaitės komandiruotės radau jau tinkančią tik į herbariumą verysad.gif
Sigute, o iš kur kiminų gaunate ax.gif
Atsakyti
Sigutė kiminų gavo iš Rimulės lotuliukas.gif
Ir šiemet ruošiuosi pati kiminauti, mat gavau nuorodą, kur netoliese jie ''baloją" thumbup.gif

Gaila gėliuko, bet juk jis tikrai netyčia, manau tau netektį kompensuos keliagubai... lotuliukas.gif Nenusimink. 4u.gif
Atsakyti
Rimulė ,kiminaut dar neišsiruošė blush2.gif bet rašykit į Až jei kam reikia ,kad žinočiau kiek rinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 06, 10:39)
Rimulė ,kiminaut  dar neišsiruošė blush2.gif bet rašykit į Až jei kam reikia ,kad žinočiau kiek rinkt mirksiukas.gif

na man reikėtų blush2.gif , noriu persodinti sanpaulijas, nes kažko vargti pradėjo
o už Red latern MB bariau bet ... na nemušiau unsure.gif , ką jau bepadarysi be to pati kalta jis toje vietoje dažnai deda kompiuterio ausines...
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 02 06, 01:44)
Persodinau apie 100 vaikų ir paauglių, bet dar reikia.

blink.gif mega_shok.gif
Rima, pagarba tau...........

Vakar apsiziurejau, siltnamiuke supuvo pora mazyliu doh.gif Norejau kaip geriau, o isejo kaip visada... Kol pora dienu ligoninej vartemes, dezutej prisikaupe dregmes ir... kapecas.
Atsakyti
nepergyvenk...gėliukų bus...kad tik tavo mažius greičiu pasveiktų.... 4u.gif
Atsakyti