Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(Liucerna @ 2008 02 05, 19:52)

Sigute, o tai per gavėnią ir mums taip sakant – šakės? Juk grožis - ne maistas, gal neteks pasninkauti vakarais be nuotraukėlių? mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visko gali nutikti, kas per daug, tas nesveika.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gavėnia yra gavėnia, susilaikymas dorybė g.gif
Tad pažadu, kukliai džiauktis galima... lotuliukas.gif

Gal nieko neužrūstinsiu, tai ne sanpaulijų žiedukai, Londono gėlių turgus taip atrodė šį savaitgalį... blink.gif

user posted image...user posted image...user posted image
Papildyta:
Iš keistenybių "pasaulėlio"....user posted image
Atsakyti
Sigute, silpna nuo Tavo įdėtų gėlynų, jų turbūt niekad ne per daug.
Dacor, sveikinu! O ką sodinai ir kas apsivaikavo?
Rimuleee, gal važiuojam jau kiminų? Nors aš pelkių bijau, ten žaltvykslės klaidina ir velniai ūkia kaip pelėdos blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
O tu neturi kiminų?
Ar jau nori žviežučių?

O kas tai yra žaltvykslės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 vasario 2008 - 22:45
Niu šalta kiminaut ax.gif Šeštadienį vyrai važiuos malkų....kaip tyčia aš Kaunan blush2.gif Tai nelabai pavyks...gal dar vyrai bus nenusidirbę ir važiuos sekmadienį..tada aš su jais gal palėkčiau.Vis monų nereiktų bijot.... ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žaltvykslės – pelkių ugnelės, dujų švyturėliai, na ir – sielos...
Raganos monų nebijo, nes jos – raganos, jų velnias neims, o gerosios laumės su monais susišneka gražiuoju. Galėčiau po mirties reinkarnuotis į kiminus ar į durpes, duočiau sanpaulininkėsms naudą biggrin.gif Kur nors prie Zapyškio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 05 vasario 2008 - 23:06
ačiū už paaiškinimą, jau per googlę susiradau, iki šiol nežinojau blush2.gif
Tu čia vėl suskėlei....balabaiką. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 vasario 2008 - 23:10
Tai išeina galiu drąsiai eit į mišką..... ax.gif na liucerna kodėl gi į kiminus reinkarnuotis ruošies....gal į sanpauliją kokią ..a blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 05, 23:28)
Sigute, silpna nuo Tavo įdėtų gėlynų, jų turbūt niekad ne per daug.
Dacor, sveikinu! O ką sodinai ir kas apsivaikavo?
Rimuleee, gal važiuojam jau kiminų? Nors aš pelkių bijau, ten žaltvykslės klaidina ir velniai ūkia kaip pelėdos blink.gif  blink.gif  blink.gif

Merginos, help!!! Kiminus baigiu!!!!

Rimule, Tavo lauktuvės jau "ištirpo" unsure.gif

Pritariu - eikit, tikrai eikit kiminauti 4u.gif Gaila, aš prisijungti negalėčiau - labai jau toli jūs esate, ypač kai aš be asmeninio transporto... Mieste naudojuosi pačiu seksualiausiu viešuoju biggrin.gif
Atsakyti
Tau jų dabar jau skubiai reikia? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Galvoju kad sodino baisiai šendien sunaikino atsargas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 06, 01:40)
Galvoju kad sodino baisiai šendien sunaikino atsargas... ax.gif

Įspėjai...

Persodinau apie 100 vaikų ir paauglių, bet dar reikia.
Dar truputuką turiu, bet tikrai neužteksiu visiems schmoll.gif - čia Sigutei* atsakau
Atsakyti
Tai jei čia rimtas pagalbos šauksmas doh.gif , reikia gelbėti, taip suprantu g.gif

Iki pašto dasikasiu tik penktadienį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 vasario 2008 - 00:48