man nepasirode patrauklus kai tik pamaciau, bet atrode tikrai idomus.. mes ejom i akla pasimatyma.. tai is pradziu pamacius kilo mintis kad nieko nebus.. o db jau esam kartu du metukai.. ir baznycios varpai greit suskambes
labai aktuali tema
tik neseniai supazindino su vaikinu...telefonu bendravom 2 savaites vienas kito nemate...atrode, kad jau taip seniai pazistami, issiaiskinom, kad daug bendro turim. ir vat atvaziavo jisai mane pasveikinti su gimtadieniu...atsidare durys ir supratau, kad kalbedama telefonu visai kitoki ji isivaizdavau...
jis taip pat, bet jam as labai patikau
bendarvom 4 dienas be perstojo...(jisai liko pas draugus sveciuose)...ir as suprantu, kad pradedu i zmogu kitom akim ziureti. kaip ir simpatiskesnis (nors toli negrazuolis), idomus ir turi auksines rankas
(cia as apie darbstuma)
....vat sian jisai isvaziavo ir as net neisivaizduoju kas bus toliau...jisai siulo rimciau bendrauti...as pasimetusi

QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 07, 01:48)
man nepasirode patrauklus kai tik pamaciau, bet atrode tikrai idomus.. mes ejom i akla pasimatyma.. tai is pradziu pamacius kilo mintis kad nieko nebus.. o db jau esam kartu du metukai.. ir baznycios varpai greit suskambes
panašus atvejis. tik man MB pasirodė ne tik kad ne seksualus, bet dargi ir juokingas

[quote=Prata Vetra,2008 01 10, 14:28]
Tema apie tai, ką pajautėte susipažinusios su būsimu vyru/draugu seksualumo aspektu.
Na as kai pirma karta pamaciau savo vyra tai pati sau pasakiau "na jau su situo tai niekada"...Bet atkaklus vyro demesys nugalejo.
Atsimenu kai su mama kalbejau ir sakiau kad su juo niekada nebusiu pora,kad galim buti tik draugai...iki siol pamenu mamos zodzius "nespjauk y vandeny,nes pati gersi"...taip ir buvo
ir visai nesigailiu
.
Tema apie tai, ką pajautėte susipažinusios su būsimu vyru/draugu seksualumo aspektu.

Atsimenu kai su mama kalbejau ir sakiau kad su juo niekada nebusiu pora,kad galim buti tik draugai...iki siol pamenu mamos zodzius "nespjauk y vandeny,nes pati gersi"...taip ir buvo

O taip... Iš pirmo žvilgsnio pamaniau sau: '' Vertas grieko, koks kūnas, o koks žvilgsnis" .
kai pirmą kartą pamačiau savo vyrą
IŠSILYDŽIAU

QUOTE(egliuska @ 2008 06 23, 21:11)
Tu cia gerai pasakei, pas mane ta pati situacija

O kai pirma kart JI pamaciau, galvojau 'sakes', suvalgysiu as ji...Bet negalejau jo valgyt, per mazi WC lektuvuose.

Taaaip!
jis turi lb grazu kuna!

Pirmą kartą pamačius pagalvojau, kad fainutis visai, bet tada tuo ir pasibaigė
va tik po mėnesio ar daugiau (susitikdavom toj pačioj kompanijoj) pradėjau galvot, kad gal norėčiau daugiau
o tada ir prasidėjo....

Tikrai taip, man net kojas pakirto kai pirmą kartą pamačiau... Kaip ten sako... iškart supratau, kad čia jau tas

QUOTE(Akrila @ 2008 08 03, 20:00)
Tikrai taip, man net kojas pakirto kai pirmą kartą pamačiau... Kaip ten sako... iškart supratau, kad čia jau tas