agaa...seksualus pasirodė,net išsigandau to savo suvokimo,nes jaunutė buvau

as taip buvau susizavejus, kad net nepagalvojau ar jis man seksualus ir kiek.... bet jei butu nepatikes, buciau nedraugavus....

buvo seksualus.. yra.. ir tikiuosi ateity bus
kai jį pamačiau iškart virpuliukai ėmė kūnu bėgiot..

O man tai maniškis nebuvo
Visos mano draugės dėl jo alpo, koks gražus, koks fainas, o man jis tai kažkaip visai jokiu emocijų nekėlė, netgi priešingai erzindavo jis mane
O maždaug gal po kokio pusmečio, taip staiga: bum! Patinka
Ir dabar kai mes jau aštuoneri metai kartu, draugės dar dažnai atsistebėti negali: ir kas tau ten taip staiga pasikeitė ?!
O kaip pasikeitė, taip ir nebepasikeičia

Man maniskis is pat pradziu net nepatiko,bet pradejau draugauti nes visos drauges jau turejo bernus,o paskui po truputi ir isimylejau

QUOTE(erce @ 2008 03 16, 20:54)
Man maniskis is pat pradziu net nepatiko,bet pradejau draugauti nes visos drauges jau turejo bernus,o paskui po truputi ir isimylejau 

man ir nepatiko ilgai svarciau ar jis man ar ne

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 15, 22:51)
buvo seksualus.. yra.. ir tikiuosi ateity bus
kai jį pamačiau iškart virpuliukai ėmė kūnu bėgiot..

faina kaip

is pirmo zvilgsnio jis man juokingas pasirode
irgi svarsciau ar jis man skirtas, ar noriu rimtu santykiu po skausmingo issiskyrimo
bet po pirmo bucinio vos vandens 5 litru butelis is ranku neiskrito
supratau, kad seksovas vis delto

man patiko,o ar seksualus net nesusimasciau
tai gal ne

kaisusipazinau su savo dabartiniu draugu..." tai buvo akropolio sarmos parduotuveje..." as buvau 3 savaite po gimymo... tik pamaciau pasirode toks rimtas dailus apsisuko galvele dar kai issiziojo " gal jaumai mamytei reikia tetuko"? isvis issilydziau prisipirkau nesamoniu kuriu net nereikejo... istirpau... net paciai dabar keista... oi koks fantastiskas jausmas myli jis labai mano vaika...