Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyras jums iš karto atrodė seksualus?

agaa...seksualus pasirodė,net išsigandau to savo suvokimo,nes jaunutė buvau blush2.gif
Atsakyti
as taip buvau susizavejus, kad net nepagalvojau ar jis man seksualus ir kiek.... bet jei butu nepatikes, buciau nedraugavus.... tongue.gif
Atsakyti
buvo seksualus.. yra.. ir tikiuosi ateity bus wub.gif kai jį pamačiau iškart virpuliukai ėmė kūnu bėgiot..
Atsakyti
O man tai maniškis nebuvo smile.gif bigsmile.gif Visos mano draugės dėl jo alpo, koks gražus, koks fainas, o man jis tai kažkaip visai jokiu emocijų nekėlė, netgi priešingai erzindavo jis mane smile.gif O maždaug gal po kokio pusmečio, taip staiga: bum! Patinka lotuliukas.gif Ir dabar kai mes jau aštuoneri metai kartu, draugės dar dažnai atsistebėti negali: ir kas tau ten taip staiga pasikeitė ?! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kaip pasikeitė, taip ir nebepasikeičia thumbup.gif
Atsakyti
Man maniskis is pat pradziu net nepatiko,bet pradejau draugauti nes visos drauges jau turejo bernus,o paskui po truputi ir isimylejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erce @ 2008 03 16, 20:54)
Man maniskis is pat pradziu net nepatiko,bet pradejau draugauti nes visos drauges jau turejo bernus,o paskui po truputi ir isimylejau lotuliukas.gif

man ir nepatiko ilgai svarciau ar jis man ar ne doh.gif

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 15, 22:51)
buvo seksualus.. yra.. ir tikiuosi ateity bus wub.gif  kai jį pamačiau iškart virpuliukai ėmė kūnu bėgiot..

faina kaip 4u.gif
Atsakyti
taip wub.gif
Atsakyti
Feromonai suveikė iškart wub.gif
mes kaip siamo dvyniai nuo pat mūsų santykių pradžios
Atsakyti
negincijamai, iskart biggrin.gif
Netgi labai labai bigsmile.gif
Atsakyti
is pirmo zvilgsnio jis man juokingas pasirode lotuliukas.gif irgi svarsciau ar jis man skirtas, ar noriu rimtu santykiu po skausmingo issiskyrimo blush2.gif blush2.gif bet po pirmo bucinio vos vandens 5 litru butelis is ranku neiskrito lotuliukas.gif wub.gif supratau, kad seksovas vis delto lotuliukas.gif
Atsakyti
man patiko,o ar seksualus net nesusimasciau g.gif lotuliukas.gif tai gal ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaisusipazinau su savo dabartiniu draugu..." tai buvo akropolio sarmos parduotuveje..." as buvau 3 savaite po gimymo... tik pamaciau pasirode toks rimtas dailus apsisuko galvele dar kai issiziojo " gal jaumai mamytei reikia tetuko"? isvis issilydziau prisipirkau nesamoniu kuriu net nereikejo... istirpau... net paciai dabar keista... oi koks fantastiskas jausmas myli jis labai mano vaika...
Atsakyti