Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyras jums iš karto atrodė seksualus?

na tikrai ne. ispradziu man jis net nepatiko...na dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cerkad @ 2008 02 25, 13:58)
na tikrai ne. ispradziu man jis net nepatiko...na dabar thumbup.gif

man lygiai tas pats thumbup.gif
Atsakyti
Na tai aišku, kad pasirodė laaaaabai seksualus. Kaip sakant "suveikė chemija".

O ir dabar po kelių metų galiu pasakyti tą patį.

Na, juk kiekvienas žmogus turi tą kažkokį "savo tipą", nuo kurio jam linksta kojos, daužosi širdis, trūksta oro ax.gif
Atsakyti
Man pasirodė labai seksualus smile.gif
Atsakyti
Is pirmo zvilgsio - ne. Is antro zvilgsnio - labai biggrin.gif
Atsakyti
tai aisku biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu vyro, bet jei apie drauga.. Tai Ne, atvirksciai gal... nes pasirode net ne mano skonio...
Atsakyti
Iš pradžių toks nepasirodė,net nesitikėjau,kad iš tos draugystės,gausis graži meilė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 03 09, 19:31)
Iš pradžių toks nepasirodė,net nesitikėjau,kad iš tos draugystės,gausis graži meilė wub.gif

drinks_cheers.gif
as kai pirmaji karta "maciau" saviski, jo net nepastebejau, t.y. buvom vienoj kompanijoj, jis mane mate, as jo ne blush2.gif , antra karta kai susimatem jis man pasirode ne mano skonio, 3 karta jau pakviete kavos, po to viskas klostesi, ejosi taip, kad ir pats sexualiausias patapo, ir pats mylimiausias, ir pats paciausias ax.gif
Atsakyti
susitikom vienoj kompanijoj karta, antra, trcia...pastebedavau ir galvodavau - koks pasiputes ir pasikeles...bet tos akys ir tas zvilgsnis...mmm wub.gif .. na stai jau ir treti metai kartu ir tas zvilgsnis isliko toks mmmmm wub.gif
Atsakyti
kazka tokio turejo, kad suzavejo ir kad sutikau susitikt antram kartui ax.gif tik per velesnius pasimatymus susidariau tokio pasikelusio vaikino ispudi, ir nemaniau kad kazkas daugiau gali iseit, bet.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmą kartą pamačiau klube ir pagalvojau, kad kaip ir visi italai kabins makaronus, bet wub.gif Jokių makaronų kolkas nebuvo wub.gif
Atsakyti