Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyras jums iš karto atrodė seksualus?

QUOTE(SIMPL @ 2008 01 10, 19:21)
jau anksciau minejau, kad zmogus pozityviai nukreipdamas mintis reikiama linkme, gali itakoti savo jausmus

tikiu smile.gif
Va ką atsimenu, tai mane sužavėjo jo balsas ir kvepalai wub.gif O meilė atėjo lėtai, bet užtikrintai wub.gif
Atsakyti
Aha,man kvepalai irgi iškart patiko.Patiko bendravimas,patiko išvaizda,buvo,kas nepatiko,bet jokios chemijos tikrai nejaučiau.Po kokios savaitės tik pradėjau gaudyt bangas... lotuliukas.gif
Atsakyti
mane suzavejo jo zvilgsnis, toks riztingas, drasus 4u.gif siek tiek izulus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 10, 17:26)
Todel ir galiu pasakyti, kad kai ieskai, niekada nerasi, o kai maziausiai tikiesi, pasibeldzia y tavo sirdy nauji jausmai - gyvenimas nenuspejamas mirksiukas.gif

banalu doh.gif , neidomu doh.gif , uzknise doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 10 sausio 2008 - 22:35
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 10, 23:19)
banalu  doh.gif , neidomu  doh.gif , uzknise  doh.gif

Na tavo atveju suprantu kodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 01 10, 18:53)
man maniškis iš pradžių visai nepatiko, o dar kai ranką paėmė per pasimatymą, tai galvojau, fiaaa, neliesk.  O dabar jis man visaip ir visoks atrodo sexualus ir traukia  wub.gif

va, bent kažkam panašiai kaip man. ir pirma mintis - bėgt tolyn lotuliukas.gif bet kažkas traukė g.gif , nes nepabėgau. Tačiau tada jis man atrodė nei seksualus, nei gražus. O dabar tai jis man pats pats gražiausias ir sekslualiausias - brr - net šiurpuliukai eina apie jį pagalvojus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 10, 18:26)

Todel ir galiu pasakyti, kad kai ieskai, niekada nerasi, o kai maziausiai tikiesi, pasibeldzia y tavo sirdy nauji jausmai - gyvenimas nenuspejamas mirksiukas.gif
Dar pagalvojau, kad turbut beda yra tame, kad viska lygini, kaip buvo su tavo eks - jausmai, trauka ir t.t. Vienodu zmoniu, kaip ir vienodu jausmu, vienodos aistros nebuna - kiekviena karta viskas skirtingai 4u.gif

absoliuciai pritariu, kaip ir bebutu banalu drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniškis man per pirmąjį susitikimą iškart patiko. turbūt seksualus buvo, jeigu bučiavomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 10, 17:26)

mastau.gif o tai ka daryt, kad negalvot, kad man vyro reik, nes visur kur beeinu, ka bedarau vis tos pacios mintys kur tie vyrai, kaip susirast vyra, kodel nera salia manes nieko doh.gif , paranoja prasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 12, 00:06)
mastau.gif o tai ka daryt, kad negalvot, kad man vyro reik, nes visur kur beeinu, ka bedarau vis tos pacios mintys kur tie vyrai, kaip susirast vyra, kodel nera salia manes nieko  doh.gif , paranoja prasideda  doh.gif

Gal reikia kažkaip "persijungti", susirasti kokios įdomios veiklos, ar užsiversti darbu, ar sportuoti iki visiško jėgų netekimo? Kad nekamuotų įkyrios mintys, kad galva prasivalytų. O ten, žiūrėk, ir pasipainios kas nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 12, 00:06)
mastau.gif o tai ka daryt, kad negalvot, kad man vyro reik, nes visur kur beeinu, ka bedarau vis tos pacios mintys kur tie vyrai, kaip susirast vyra, kodel nera salia manes nieko  doh.gif , paranoja prasideda  doh.gif

blink.gif Na cia jau maniakiskai tu suskelei ax.gif Galbut tokiom mintim ir atbaidai visus blush2.gif
O ka, be vyro jokiu daugiau gyvenimo tikslu nera? g.gif
Atsakyti
o kas čia nesuprantamo? manau Aristokratė ne vyro nori, o pačio jausmo, kuris būna tarp vyro ir moters
Atsakyti