Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyras jums iš karto atrodė seksualus?

QUOTE(Baltija @ 2008 01 12, 01:14)
o kas čia nesuprantamo? manau Aristokratė ne vyro nori, o pačio jausmo, kuris būna tarp vyro ir moters

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mane vyras turi traukti nuo pat pirmo pasimatymo.. Turi būti ta chemija, kibirkštis, žiežirba kas tik norit. tongue.gif

Atsakyti
kai pirmą kartą pamačiau savo būsimą vyrą (nuotraukoj), pagalvojau, kad "na jau ne schmoll.gif toookio man nereikia schmoll.gif "

kai pirmą kartą pamačiau jį "gyvai", jis buvo numetęs bent 20 kg ir atrodė jau kur kas geriau biggrin.gif bet ir tada jis mane pirmiausia sužavėjo jumoro jausmu, o ne seksualumu.

kai pirmą kartą pamačiau savo tuomet vis dar būsimą vyrą nuogą, kikenau į saują hihihi.gif ir mintyse "guodžiausi", kad būna ir prastesnių kūnų.

bet po 4,5 metų bendro gyvenimo ištekėjau už jo wub.gif
žinau, kad jis nėra pats seksualiausias (netgi man pačiai unsure.gif doh.gif ), bet gi ne su seksualumu gyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 12, 14:54)
žinau, kad jis nėra pats seksualiausias (netgi man pačiai  unsure.gif  doh.gif ), bet gi ne su seksualumu gyvenam  mirksiukas.gif

Nebūtina, kad jis būtų pats seksualiausias, jausmai padaro jį pakankamai seksualiu, bet, kai pagalvoju, kad jei nekreipčiau dėmesio į šią savybę ir pasirinkčiau man neseksualų vyrą, tai irgi nekas būtų gyventi su tokiu žmogumi.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2008 01 12, 21:51)
Nebūtina, kad jis būtų pats seksualiausias, jausmai padaro jį pakankamai seksualiu

dabar susimąsčiau...
prisiminiau visus savo "kavalierius". tai vertinant realiai ir objektyviai visi jie buvo visiškai neseksualūs g.gif
net gi traukė, zarazos doh.gif
matyt, seksualumas slypi tikrai ne kūne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 01 12, 02:14)
o kas čia nesuprantamo? manau Aristokratė ne vyro nori, o pačio jausmo, kuris būna tarp vyro ir moters

Tam jausmui ateiti reikia laiko ir kantrybes, o pastarojo dalyko kaip matau jai truksta g.gif Juk nespragtelsi pirstais ir nesugalvosi, kad va siandien noriu meiles ir vyro, ir tai neatsiras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 13, 21:25)
Tam jausmui ateiti reikia laiko ir kantrybes, o pastarojo dalyko kaip matau jai truksta g.gif  Juk nespragtelsi pirstais ir nesugalvosi, kad va siandien noriu meiles ir vyro, ir tai neatsiras doh.gif

taip reikia laiko, bet kad jis labai jau uztruko angel_sadangel.gif
Atsakyti
ne schmoll.gif seksium jis tikrai nebuvo schmoll.gif bet turėjo kažką tokio rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras man nebuvo kai pamačiau sexsy, bet dabar kažkodėl kito nesinori šis taip traukia bigsmile.gif
Atsakyti
pirmą kartą pamačiau foto... uch, koks jis man gražus, seksualus pasirodė cool.gif
pirmąkart pamačius gyvai, pasirodė jaunesnis nei foto. bet ne mažiau seksualus. o po to akis kai jau pakoriau į jį, tai iki šiol neatsigrožiu, vis dar toks pat seksulka wub.gif
Atsakyti
Iš pradžių tikrai nepasirodė seksualus,aš į jį išvis labiau žiūrėjau kaip į draugą su kuriuo malonu bendrauti rolleyes.gif ,bet viskas matyt nuo to ir prasidėjo.........
Atsakyti
hm. Nuotraukoj jis man pasirodė negražus ir net juokingas biggrin.gif pirmą kartą susitikus jis man pasirodė tiesiog MIELAS biggrin.gif sužavėjo jo balsas, šypsena ir kvepalai wub.gif apie seksualumą tikrai nepagalvojau. Pradėjom vis dažniau ir dažniau susitikt.. pirmasis bučinys įvyko negreit - vis išsisukinėjau, bet vieną vakarą atsisveikinant mintyse sau pasakiau, kad "arba dabar, arba niekad", giliai įkvėpiau ir... buvo taip gera wub.gif wub.gif wub.gif patys nepajutom, kaip atsirado meilė - jam greičiau, man vėliau.. bet tokia graži ir tikra wub.gif kovojom dėl savo jausmų, mylėjom, jis man buvo ir yra paaaats seksualiausias, geidžiamiausias, švelniausias ir tobuliausias vyras, buvom laimingi, po metų susižadėjom, svajojom apie bendrą ateitį..ir prieš savaitę išsiskyrėm, po dviejų metų ir kelių mėnesių draugystės. Pradėjo nesutapti charakteriai? Nežinau. Tik žinau, JAUČIU, kad meilė tik dar labiau sustiprėjo. Galbūt tai santykių išbandymas.. ir aš vis dar tikiu MUMIS smile.gif
Atsakyti