Is pat pradziu - ne. Tik paskui, po truputi supratau, kad jis mane labai traukia

Is karto.Tik is pradziu negalvojau apie ji kaip apie ilgalaiki partneri.Gyvenima bendra ir t.t.Bent jau apie trumpalaikius santykius iskart pagalvojau

QUOTE(Prata Vetra @ 2008 01 10, 18:04)
Kadangi mano ex man iš karto patiko ir atrodė seksualus, tai ir dabar tikiuosi tokių jausmų. Čia gal ir bėda 

nemanau.... gali jie buti ir tokie pat....
bet man nei karto nekilo jokia mintis nei apie 'patikti', nei apie seksualuma, nei apie ju grozi, kal buvau pamaciusi pirma karta... (visus savo ex... ooops... ne, ju nedaug

dauguma pazistamu vyru laiko mane 'ledo karaliene'...
bet is esmes jie teisus.... santykiai man sunki uzhduotis...
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2008 01 10, 18:04)
O man jeigu liekna, grazi ir stilinga, tai taip ir traukia tokia buciuoti, ir galeciau su tokia pasimyleti be jokiu ten lauzymosi.
as noriu buti tavimi...............................................................................
Aš savo būsimą vyrą kai pamačiau,susipažinau su juo tai mintyse pagalvojau:"O dieve koks jis negražus,šitas bernas niekada nebus mano vaikinu...
"Ir ką jūs manote,jau greit bus 10m kai jis yra mano vyras ir 2 mūsų vaikų tėtis,ir pats nuostabiausias tėtis ir vyras pasaulyje

Mano pasąmonė turbūt susiprato greičiau už mane
Jis tikrai seksualus.

man MB is pat pradziu pasirode labai seksualus,tikras saldainiukas
tox pat jis man isliko ir iki dabar

Oi ne
,is pradziu i ji ziuredama galvojau,kad jis kazkoks isstypes pamaiva ir dar papustom lupom (na lupos tai patiko
).

Beprtiškai, vežančiai ir visaip kaip...
Ir taip iki šiol... Nuo šešiolikos

taip.taip
ir dabar taip manau
po 12metu

ir dabar taip manau

Pirma karta pamaciusi savo vyra, be jokiu pasaliniu minciu pagalvojau - koks seksualus vaikinas. Tuomet dar nemaniau, kad tarp musu uzsimegs pazintis, bet pripazistu, kad jis, nors ir is tolo, bet labai trauke aki
. Ir kuo toliau, tuo jis man darosi seksualesnis (gal cia amzius kaltas
, juk sako, kad su metais zmones darosi patrauklesni)
.