Man atrodo as niekada negimdysiu...
neistverciau. o bent jau paciai pasirink galima ar cezariu ar naturaliai gimdyti?

nezinojau ir as , kad reiks dar placenta gimdyt
kai pradejo man pilva rimtai spaudyt ojoi, nes stumtelejau sesele

baisiausia buvo "anamnezes"atveji spriimamajame... man jau beveik stangos, o ta vishta ale sexy prislopintu balsu klausineja kur vyras dirba ir ar rukanchiu sheimoj yra.. blexa muxa kaip sunervino, tai sakau ar vyras mano negali i tuos klausimus atasakyt? - "jis gali nezhinoti"...
gimdziau RK pries 3 metus...
a ir dar... virkshtele zhaibishkai nukirpo ir techiui net nepasiule
tas momentas mane labai supykde, bet kai paskaichiau kaip kitose ligoninese "dedasi" tai gal gimdysiu antra ten pat

gimdziau RK pries 3 metus...
a ir dar... virkshtele zhaibishkai nukirpo ir techiui net nepasiule

ko nesitikejau, tai kad kaklelio apžiūra yra nemalonesne už visus saremius... ir taip dažnai atliekama gimdymo metu
žiauru prisiminti...

Niekas nepasake kad gali visai neskaudeti tie saremiai! ir gimdymas ne toks jau ir baisus dalykas! bet gal cia tik tai man taip pasiseke.
Niekas nepasake, kad gali taip skaudeti, kai nuleidzia vandenis
net siurpas nukrato prisiminus
Niekas nepasake, kad su arbatinuku ir kazkokiu tamponu plauna tarpviete po CP ir kad kraujuoti galima 2 menesius.

Niekas nepasake, kad su arbatinuku ir kazkokiu tamponu plauna tarpviete po CP ir kad kraujuoti galima 2 menesius.

oho,kazin kokie keistumeliai manes cia laukia

QUOTE(oksike @ 2009 04 17, 15:24)
Niekas nepasake kad gali visai neskaudeti tie saremiai! ir gimdymas ne toks jau ir baisus dalykas! bet gal cia tik tai man taip pasiseke.
echt... kad ir man taip

QUOTE(supermegeja @ 2008 07 31, 22:08)
Galiu pasakyti, kateteri iveda tik toms kurioms daro cezario pjuvi, nes visa para negalima keltis, ir nereikia cia del kazko gincytis.
Man po gimdymo kai susiuvo kirpta tarpviete, tai gyd. ikiso kateteri ir nuleido slapima. Gimdziau be nuskausminimo, bet gal del to kiso kateteri, kad po dvyniu gimdymo slabnesne turejau jaustis

O ko man niekas nesake...o gi to, kad viena vaika isstumus bus pradetas lasinti oksitocinas i vena

Kol po visko mane visa valanda siuvinejo, visa ta laika lasino skatinamuosius

QUOTE(oksike @ 2009 04 17, 14:24)

Nea.. vsio..gimdyma atkeliu dar 10m i prieki..
nzn kaip nesikeikiant isreikst ka galvoju apie tokius gyd ir t.t
viespatie aukstielnikas.. ar imanoma tiek visko istvert
as is vis baigiu prarast vilti, kad imanoma dar sioj zemej surast NORMALIA gyd, su kuria del visko bus galima susitart, kad nebutu nei studencioku, nei caro ruriko laiku seseliu su Sputniku ir t.t kur teisybe???????????? neturiu zodziu..